• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Valla biz 3 ayı bekleyelim dedik 13+1 olduk cinsiyetimiz de belli bende araştırıyorum fiyatları felan kesin indirimli olanları almaya başladım😀 bizim de iki tarafın ilk torunu ama ben yine de alayım sonradan ortada kalmayayım dedim bi liste yaptım kendime yavaş yavaş tamamlayacağım artık.
Kendime bile geçen penti indiriminden pijama takımı aldım kilo aldıkça evdeki hiç bir şey olmayacak çünkü dışarıyı etek elbise eşimin tshirt sweatleri neyse de doğum sonrası için de 3 takım pijama takımı alacağım.
Bakalım hepsi yavaş yavaş🤗

Bende hem kendime hem de bebeğe bir şeyler alıyorum fırsat buldukça.
Kıyafet, araç gereç vs.

Kızlar yediğim yemekten kaynaklı sanırım gaz sancım oldu karnıma mideme doğru hatta kustum da bu bebeği etkilememiştir o iyidir dimi ?

Bende kendıme bır pıjama takımı bıtane sabahlık aldım bebıse sallanır anakucagı cınsıyet netleşsin kıyafete dalıcam 🌸
Valla ben beden konusunda emin olamıyorum ne kadar kilo alırım kestiremiyorum o yüzden şimdilik bir tane m aldım kalıbı geniş son aylarda kaç kg olurum doğumdan sonra da son aylarda girdiklerimi mi giyerim bilmiyorum yoksa yine alasım var 🤷‍♀️

KIZLAR HAYATIMIN SOKUNU YAŞIYORUM 🫠 dün doktora gittim 3 ay boyunca göremediğimiz birşeyi gördük hepimiz şoktayız. Tek yumurta ikizlerine hamileyim 🥹🥰 nasıl gözükmedi diğer bebeğin arkasına saklanmış nasıl oldu bilmiyorum tüm duyguları aynı anda yaşıyorum şuan karmakarışığım seviniyorum korkuyorum..
İnşallah sağ salim alırım ikisinide. Tek yumurta ikizleri riskli olduğunu biliyorum sizlerden dua bekliyorum inşallah sağ salim tamamlarız bu süreci ve kucağıma alırım inşallah 🤲🏻 şoktayım halen
Hahahhah çok garip bu haftalara kadar görünmemesi mucize resmen hayırlı olsun ikiz bebişler sağlıkla gelsinler 🤩

Normal büstiyer mi kuzum nöbetlerde çalışırken koştururken sallanmasın memingtolar 😀
balen yok kap yok kuzum sungerı var sadece ben rahat edıyorum ornek olarak şöyle tarz 😂

Eklentiler

• 3A60675C-5D53-4679-AAA2-93FBB44D1435.webp
    3A60675C-5D53-4679-AAA2-93FBB44D1435.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 50
Valla ben beden konusunda emin olamıyorum ne kadar kilo alırım kestiremiyorum o yüzden şimdilik bir tane m aldım kalıbı geniş son aylarda kaç kg olurum doğumdan sonra da son aylarda girdiklerimi mi giyerim bilmiyorum yoksa yine alasım var 🤷‍♀️
Ben xl alıyorum normal bedenım large , oğlumdaykende m ıdım l aldım gibi ☺️

KIZLAR HAYATIMIN SOKUNU YAŞIYORUM 🫠 dün doktora gittim 3 ay boyunca göremediğimiz birşeyi gördük hepimiz şoktayız. Tek yumurta ikizlerine hamileyim 🥹🥰 nasıl gözükmedi diğer bebeğin arkasına saklanmış nasıl oldu bilmiyorum tüm duyguları aynı anda yaşıyorum şuan karmakarışığım seviniyorum korkuyorum..
İnşallah sağ salim alırım ikisinide. Tek yumurta ikizleri riskli olduğunu biliyorum sizlerden dua bekliyorum inşallah sağ salim tamamlarız bu süreci ve kucağıma alırım inşallah 🤲🏻 şoktayım halen şoktayım 🤰🏻
Ah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nasıl mutlu oldum Allahım herşey mucize gerçekten mucize rabbim bilir o kapalı kutuda neler oluyor dualarım seninle🙏

balen yok kap yok kuzum sungerı var sadece ben rahat edıyorum ornek olarak şöyle tarz 😂
Benim çok büyüdüler ya. 85 im normalde en son 95 aldım şu an tam oturuyor napcam bilmiyom 😁 Bu modelde kurtarmaz bu gidişle babanne sütyeni alacam sanırım 🤦‍♀️😂

Back
X