2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Suyu sevdiysen iç ne güzel ben kaç marka denedim yok bende yoluma ekmek ve peynir ile devam ediyorum canım birde haşlanmış patates

Benimde kizim cok mavi koymak istiyordu degistirdik fikrini suan bende kiz olursa
Pera
Vera
Liva
Ozellikle Vera’nin anlami cok hosuma gitti
Gunahtan kacinan takvali demek fikir olsun
Bende Yade ye bı ısındım ama cevremdekı herkes burun kıvırır kesın içindeki harfler esımın benım ve oğlumun bas harflerıyle cıkıyor ondan galıba
Oğlum kız olma fikrini pek kabullenmıyor en son dedım bakalım doktor amca ne dıcek kesın kız derse calısmalara başlamam lazım

Bende direkt eylul olsun istiyrum. Kp burun kiviriyor ama yapacak birsey yok
Bizimkilerde öyle kv özellikle kendi isimlerini yada cocuklarının ismini koymama bayılır espiriyle hep ima eder
Ayy ben kızımda Zülal istemiştim beğenmediler diye koymadım
Beğendiğin ismi koy canım fikir sormamak en iyisiiymiş nasıl bi isim diye sorunca isimden soğutuyolar

Suyu sevdiysen iç ne güzel ben kaç marka denedim yok bende yoluma ekmek ve peynir ile devam ediyorum canım birde haşlanmış patates
Aha aynından sabah tost ogleden sonra peynır ekmek zeytın domates patates haslaması mücver yiyebiliyorum bide patatesle karısık yapınca corbalardan mercımek bol lımonlu makarna pılav nadır artık bı kac denemeye basladım ufak ufak ama mıdem almıyor

Canım Yade çok güzel çok naif geliyo kulağa

Aslında genel olarak demirim kendimi bildim bileli düşüktür. Ama ben düşük yaptıktan sonra demir kullanmaya ve vitaminlerime dikkat etmeye çalışmıştım birazcık onlar depolarımı doldurdu sanırım ama ilerleyen dönemlerde ihtiyaç olur sanıyorum bakalım. Benim bi arkadaşta iyi beslenerek takviye etmeye çalıştı ama o hiç benlik değil

Bende öyleyim valla ama tost hariç çorba makarna eğer ben yapıyorsam onlarıda yiyemiyorum bi an önce mutfağa tekrar dönmem lazım ramazanda rahat en kötü arkadaşlarıma gidiyoruz
Bi kaç haftaya rahatlicaz

Ufak ufak yapıyorum ben basladım ama soyle kıyma yok et yok soganı zor kavuruyorum dolma kokusu cok kotu gelıyor fırın yemeklerı agırlıklı kıymasız bısıler yapıyorum Ramazana girdiğimizden beri idare ediyoruz çok şükür

kolay gelsin canım doğsun çok sevecek kardeşini
Benimkilerin arası 21 ay erkek ve kız çok iyi anlaşıyorlar abisiyle seneye aynı okulda olacak abimiz bi korumaya girme havaları başladı

Evet aynen oyle kv ismi guzel aslinda melek adi kiz olursa ama istemiyorum yinede

Ay bu arada ben bugun disarda yedim pide ama dusunmekten de kendimi alamadim. Pismismidir acaba diye
Kızıma hamileyken vallahi kimse doktor dahil bana çiğ et az pişmiş etle ilgili bişe söylememişti
Her hafta kocama etli çiğköfte yaptırıp yiyodm
Cahil cesareti simdi ogrendim yemem tabi
Yani takma kafana canım hiç bise olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…