Suyu sevdiysen iç ne güzel ben kaç marka denedim yokYa bende kp burda koyden doldurdugu bı su var o cok guzel ya arada bı birer bidon eve attırıyorumtadı yumusacık tatlı acı degıl yanı ne bıleyım yınede ıcıyorum tabı suları evdekını ama o su hosuma gıdıyor bendede hala yemek secme devam ekmek ile yoluma devam ediyorum
Bende Yade ye bı ısındım ama cevremdekı herkes burun kıvırır kesın içindeki harfler esımın benım ve oğlumun bas harflerıyle cıkıyor ondan galıbaBenimde kizim cok mavi koymak istiyordu degistirdik fikrini suan bende kiz olursa
Pera
Vera
Liva
Ozellikle Vera’nin anlami cok hosuma gitti
Gunahtan kacinan takvali demek fikir olsun
Bizimkilerde öyle kv özellikle kendi isimlerini yada cocuklarının ismini koymama bayılır espiriyle hep ima ederBende direkt eylul olsun istiyrum. Kp burun kiviriyor ama yapacak birsey yok
Aha aynından sabah tost ogleden sonra peynır ekmek zeytın domates patates haslamasıSuyu sevdiysen iç ne güzel ben kaç marka denedim yokbende yoluma ekmek ve peynir ile devam ediyorum canım birde haşlanmış patates
Canım Yade çok güzel çok naif geliyo kulağaBende Yade ye bı ısındım ama cevremdekı herkes burun kıvırır kesın içindeki harfler esımın benım ve oğlumun bas harflerıyle cıkıyor ondan galıba
Oğlum kız olma fikrini pek kabullenmıyor en son dedım bakalım doktor amca ne dıcek kesın kız derse calısmalara başlamam lazım
Aslında genel olarak demirim kendimi bildim bileli düşüktür. Ama ben düşük yaptıktan sonra demir kullanmaya ve vitaminlerime dikkat etmeye çalışmıştım birazcık onlar depolarımı doldurdu sanırım ama ilerleyen dönemlerde ihtiyaç olur sanıyorum bakalım. Benim bi arkadaşta iyi beslenerek takviye etmeye çalıştı ama o hiç benlik değilAA evet varmış.Bende bugün kullanmaya başladım. Az önce bakıyordum :)
Genel olarak demir eksikliği ülkemizde yaygın olduğu için ayriyetten öneriliyor herhalde.
Bugün bir doktorun videosunu izliyordum, gebelikte kullanılması önerilen vitamin ve mineralleri bazı kadınlar hiç kullanmıyor- kullanmak istemiyormuş. Çok iyi beslenildiği düşünülüyorsa mecbur değil ancak özellikle demir ve d vitamini son aylarda yetersiz kalabiliyor demişti.
Sende belki son aylara doğru yeniden gözden geçirirsin
Bende öyleyim valla ama tost hariç çorba makarna eğer ben yapıyorsam onlarıda yiyemiyorumAha aynından sabah tost ogleden sonra peynır ekmek zeytın domates patates haslamasımücver yiyebiliyorum bide patatesle karısık yapınca corbalardan mercımek bol lımonlu makarna pılav nadır artık bı kac denemeye basladım ufak ufak ama mıdem almıyor
Ya gerçekten miCanım Yade çok güzel çok naif geliyo kulağa
Kendimi gordum suan.bizim bu halimiz bakalim nolcak
2 gun karnim agridi acaba kalbi atiyomudur iyimidir basladm kafama takmayahemen ellerim goguslerimde ora buyukse tamam
Ufak ufak yapıyorum ben basladım ama soyle kıyma yok et yokBende öyleyim valla ama tost hariç çorba makarna eğer ben yapıyorsam onlarıda yiyemiyorumbi an önce mutfağa tekrar dönmem lazım ramazanda rahat en kötü arkadaşlarıma gidiyoruz
Bi kaç haftaya rahatlicaz
Ay bu arada ben bugun disarda yedim pide ama dusunmekten de kendimi alamadim. Pismismidir acaba diyeKp ine netovbeeee ya
kolay gelsin canım doğsun çok sevecek kardeşiniBende Yade ye bı ısındım ama cevremdekı herkes burun kıvırır kesın içindeki harfler esımın benım ve oğlumun bas harflerıyle cıkıyor ondan galıba
Oğlum kız olma fikrini pek kabullenmıyor en son dedım bakalım doktor amca ne dıcek kesın kız derse calısmalara başlamam lazım
Evet aynen oyle kv ismi guzel aslinda melek adi kiz olursa ama istemiyorum yinedeBizimkilerde öyle kv özellikle kendi isimlerini yada cocuklarının ismini koymama bayılır espiriyle hep ima eder
Ayy ben kızımda Zülal istemiştim beğenmediler diye koymadım
Beğendiğin ismi koy canım fikir sormamak en iyisiiymiş nasıl bi isim diye sorunca isimden soğutuyolar
Analık online hormonlarda gayet onlineKendimi gordum suan.
Ya kız boşver ye gitsinAy bu arada ben bugun disarda yedim pide ama dusunmekten de kendimi alamadim. Pismismidir acaba diye
Gerçekten çok zarif anlamıda çok güzelmiş içine siniyorsa kimseyi dinlemeYa gerçekten miAnlamı da cok hoş
Hatıra. Anı. Aşkın ilk meyvesi. Güzel iz bırakan
Insallah kuzummAnalık online hormonlarda gayet onlinehepimiz aynıyz büyük ihtimalle sağlıkla gelsinler inş
Ay maşallah onlara kuzumkolay gelsin canım doğsun çok sevecek kardeşini
Benimkilerin arası 21 ay erkek ve kız çok iyi anlaşıyorlar abisiyle seneye aynı okulda olacak abimiz bi korumaya girme havaları başladı
Kızıma hamileyken vallahi kimse doktor dahil bana çiğ et az pişmiş etle ilgili bişe söylememiştiAy bu arada ben bugun disarda yedim pide ama dusunmekten de kendimi alamadim. Pismismidir acaba diye
Ay oyle valla buluyolar zatenGerçekten çok zarif anlamıda çok güzelmiş içine siniyorsa kimseyi dinlemeİnan bütün isimlere dicek bişe bulurlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?