Ben kendi aileme bile ismi bu olcak dicem direk yoksa beğenmedim o ne biçim isim filan esikden yaptım o hatayıAy oyle valla buluyolar zaten
Benimde oğlumun ismini babası koydu diyorum bunda kımsenın karısmaya hakkı yokBen kendi aileme bile ismi bu olcak dicem direk yoksa beğenmedim o ne biçim isim filan esikden yaptım o hatayı
şuan isim konusu cocuklar ve eşimle tartışılıyo evde
Yaaa vera benim de aklımdaydı çok güzel nazım hikmetin sevdiği kadınBenimde kizim cok mavi koymak istiyordu degistirdik fikrini suan bende kiz olursa
Pera
Vera
Liva
Ozellikle Vera’nin anlami cok hosuma gitti
Gunahtan kacinan takvali demek fikir olsun
Ben buradaki Dr tavsiyesi ile Pregnycare plus omega 3 kullanıyorum ama endokrinologum bırakmamı söyledi çünkü içerisinde iyot var 150mg..tüp bebek Dr decavit önermişti bir kutu almıştım Trden onda iyot yok ama a vitamini var..ben hasimoto hipotiroidiyim ve a vitamini kullanmamam gerekiyor genellikle yüksek bulunuyormus vücutta..napicam bilmiyorum vitamin arayisindayimArkadaşlar şuan kimler , hangi vitamin- mineralleri vs kullanıyor ?
Neler verildi doktor tarafından ?
Bizimde öyle diğer ikisini babası koydu bu sefer bende diyorumBenimde oğlumun ismini babası koydu diyorum bunda kımsenın karısmaya hakkı yokfıkır alırım yıne eşimden ama
Nazım hikmetin şiirlerinde bahsettiği VeraYaaa vera benim de aklımdaydı çok güzel nazım hikmetin sevdiği kadınbaşlarda istediğim reaksiyonu alamadım etraftan ama şimdi aklımdaki isimleri söylemiyorum kimseye keyfimi kaçırıyorlar koyucam adı bu diye bitti erkek olursa hazır demir ata kız olursa şüpheli ama büyük ihtimalle derin maya
Ayy bende Lina ismini ekledim beğendiklerime geçen günBirkaç hoşuma giden olduYade , Lina , İpek
Erkekte karar eşimin kızda benim diye evlenirken anlaşmıştık demir o zamandan belli bir de ailedeki kimse erkeğe odaklanmıyor herkes kız olma ihtimalini düşünüyor haliyle benim isimlerime müdahale oluyorNazım hikmetin şiirlerinde bahsettiği Verahem anlamı güzel hemde Nazım Hikmetin şiirleri gelince aklıma çok begendim bende
Aynen canim esinle kararlastir ve bu de direk
Cok guzelmis isimler
Benimde Erkek olursa
Kuzey, Batu Han yada Poyraz bu isimlerde gidip geliyorum
Anlamı hosuma gıttı benımdeAyy bende Lina ismini ekledim beğendiklerime geçen gün
Yarın bir görün kontrol amaçlı için rahat etsin. Bir durum varsa önceden önlemini almış olursun. Hiç belli olmuyor çünkü
Evet yani illa kanama mi olacak dinlenmen için işte biraz dinlen canım
Bence de iki üç gün rapor al canım sürekli çalıştığın için tempo yorucu geliyor olabilir. Dinlen dikkat et kendine
O kadar haklısın kiYarın bi kadın doğuma gideceğim bakalım rapor vermezse kendi doktoruma giderim özele
Gerçekten yorucu geçiyor günler sağlıkçı arkadaşlar bilir 27 mart 11 Nisan arası 15 günde 5 nöbet 4 mesai yapmışım vallahi bu sağlık sektöründe köle gibi çalışıyoruz ya da bi benim çalıştığım hastane,yönetim,iş arkadaşlarım mı öyle bilmiyorum yani 8 saat mesaiye geçmek için illa bir şey mi olması gerekiyor anlamıyorum valla çok doldum şu iki haftada dokunsan ağlayacak durumdayım
Aynen güzel haberler alan alana inşallahHaftaya yoğunuz desene doktora giden gideneeeAmin
Ankara da 11. Hafta da aldım ve ancak yer buldum etlikte İstanbulda da benzer durum vardır kesin kaç haftaliksiniz hayırlı olsunsevgili anne adayları merhaba;
ben de ilk kez yazıyorum kadınlar kulübüne; hamile olarak da bir anne grubuna yazmaktan da çok memnun oldum.
soracağım kaçıncı haftada detaylı ultrason randevunuzu aldınız veya almayı düşünüyorsunuz.
istanbul da avrupa veya anadolu yakası devlette detaylı ultrason yapan hastane ve doktor var mı bildiğiniz; ya da özelden önerebileceğiniz doktor, merkez vs.
teşekkür ediyorum şimdiden, iyi akşamlar
Ozellerde yoğunluğa baglı ıkı hafta onceden arasan yeter dedıler bana ama devlette ıkı ayı buluyor diyolar detaylılarda cok pahalılanmıs ben napcam düşünüyorum acıkcasısevgili anne adayları merhaba;
ben de ilk kez yazıyorum kadınlar kulübüne; hamile olarak da bir anne grubuna yazmaktan da çok memnun oldum.
soracağım kaçıncı haftada detaylı ultrason randevunuzu aldınız veya almayı düşünüyorsunuz.
istanbul da avrupa veya anadolu yakası devlette detaylı ultrason yapan hastane ve doktor var mı bildiğiniz; ya da özelden önerebileceğiniz doktor, merkez vs.
teşekkür ediyorum şimdiden, iyi akşamlar
Kızlar bugün lavaboya gittikten sonra tuvalette baya kırmızı kan gördüm silindikce geliyo biraz ağrımda var
Doktorum ağrın artarsa yada kanaman acile git dedi ama suan burda saat gece 12 komsuma rica ettim cocukların yanına gelebilirmi diye ben riske atmayıp acile şimdi gidicem gece sancım tutarsa cocukları yalnız bırakamam
Dua edin bana bi kaç saate artık ne olup bittiğini öğrenirim
Daha evdeyim komşumu bekliyorum o gelince çıkacağız ama pek iyi hissetmiyorum sanki adet olmadan önceki böyle ne ağrı var ne yok durumundayım :/Gunaydinlar çok geçmiş olsun...nasıl oldun durumun nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?