2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ah canım ya inşallah birşey yoktur Allah yardımcın olsun iyi haberlerle gel inşallah dualarım seninleiYi düşün iyi olsun bebekler çok güçlu tüm gücüyle iyi olmaya calisiyordur kaç haftadasin şu anda?
Daha evdeyim komşumu bekliyorum o gelince çıkacağız ama pek iyi hissetmiyorum sanki adet olmadan önceki böyle ne ağrı var ne yok durumundayım :/

Bebişimin kalp atışlarını duyarsak 2 gün sonra tekrar kan vermem gerekiyormuş değer düşüyor mu artıyormu diye

Bebişimin kalp atışlarını duyarsak 2 gün sonra tekrar kan vermem gerekiyormuş değer düşüyor mu artıyormu diye
Hayırlısı inşallah canım kahverengiye donduyse bence endişelenme inşallah bebek iyi durumdadır..ayrıca betayada çok takılma banada en başlarda kanamam olunca bu adımlar izlenmisti ama araştırdığım kadarı ile çok net anlaşılmayabilir betadan...

İnş canım bakalım bekliyorum hala kahverengi olması benide rahatlattı ama arada giren ağrım var 2-3 saniyelik

UMARIM RAPOR ALIRSINDA BİRAZ NEFES ALIRSIN. BAYAĞI YORUCU OLMUŞ MESAİ SAATLERİN.

Çok haklısın bence rapor al yorma kendini

Kızlar günaydın ne zamandır bakamıyorum memleketteyiz uykumda gerinirken karnımı çok kastığımı yani böyle karın bölgemi sıktığımı farkettim ağrırken uyandım öyle kasmışım ki titriyordum karın bölgemde ağrı oldu sonra kötü bir etkisi olur mu bebeğe hiç farkında değilim istemsiz olan bişey ve dün gece değişik rüyalar gördüm sürekli içim daraldı

Canım çok geçmiş olsun. Hayırlı haberlerle gel inşallahh

Yok kızlar bir doktor var koca hastanede daha ultrason yapılmadı bekliyorum
Çok saolun dualarınız için

Bugün tam 12.hafta olduk, randevum var öğlen cinsiyet belli olmaz sanirim ama isim konuşmanız çok mutlu etti beni.. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ben erkek olursa Miraç Uraz, kız olursa Eylül Ada istiyorum yada Ferah Ada.. neyse sağlıklı olsunlarda

Bu arada 12.hafta itibaren mi ek vitaminlere başlıyoruz.. folik asit kesiliyor mu? bugün bana vermez ise mutlaka sorayım...

Belki bir tahmin yapar senin doktorunda hadi bakalım haberdar edersin bizi
Ben 12+6da bırakıp vitaminlere başladım bugün söyler heralde doktorun yine de not alıp hatırlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…