Belki bir tahmin yapar senin doktorunda hadi bakalım haberdar edersin bizi
Ben 12+6da bırakıp vitaminlere başladım bugün söyler heralde doktorun yine de not alıp hatırlatırsın
Nipt testi yaptırmıştım onda kesin belli olacak ama daha 1 haftasi var sanırım bugün detaylıca soracağım hepsini vitamin depolarim baya boş çıkmıştı çünkü..
Bugün tam 12.hafta olduk, randevum var öğlen cinsiyet belli olmaz sanirim ama isim konuşmanız çok mutlu etti beni.. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ben erkek olursa Miraç Uraz, kız olursa Eylül Ada istiyorum yada Ferah Ada.. neyse sağlıklı olsunlarda
Bu arada 12.hafta itibaren mi ek vitaminlere başlıyoruz.. folik asit kesiliyor mu? bugün bana vermez ise mutlaka sorayım...
Canım kızlar bebişin kalbi atıyordu şükür kan sonuçları temiz idrar sonucunda kan görmüş (normal demiş eşime) 15 dakikaya ultrason sonuçları çıkıyor hepinizden Allah razı olsun
Beim bebeğimin doğum tarihi kasımın ilk haftası gözüküyor o yüzden hem kasıma nnelerinde hem ekim annelerinde dolanıyorum kızlar aranızda 6 haftadan somra midesi bulanmaya başlayıp hafifleyen varmı mahfoldum ben bu durumdan hiç bişey yedirtmiyor halsiz kalıyorum
Canım kızlar bebişin kalbi atıyordu şükür kan sonuçları temiz idrar sonucunda kan görmüş (normal demiş eşime) 15 dakikaya ultrason sonuçları çıkıyor hepinizden Allah razı olsun
Beim bebeğimin doğum tarihi kasımın ilk haftası gözüküyor o yüzden hem kasıma nnelerinde hem ekim annelerinde dolanıyorum kızlar aranızda 6 haftadan somra midesi bulanmaya başlayıp hafifleyen varmı mahfoldum ben bu durumdan hiç bişey yedirtmiyor halsiz kalıyorum
kolay gelsin canım doğsun çok sevecek kardeşini
Benimkilerin arası 21 ay erkek ve kız çok iyi anlaşıyorlar abisiyle seneye aynı okulda olacak abimiz bi korumaya girme havaları başladı
Maşallah bizim bebe de doğduğunda aralarında 23 ay olacak inşallah sizinkiler gibi anlaşırlar.ilk zamanlar nasıl idare ettin ikisi de kucak isterse napıcam diye düşünüyorum