2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah bizim bebe de doğduğunda aralarında 23 ay olacak inşallah sizinkiler gibi anlaşırlar.ilk zamanlar nasıl idare ettin ikisi de kucak isterse napıcam diye düşünüyorum
canım ilk zamanlar tabi kolay olmuyor ikisi bezli ikisi emzikli birini kucağımda diğerini ayağımda uyuttuğum çok olmuştu ben korumacılık konusunda pimpirikli ama evi dağıtmışlar dökmüşler o konuda rahat bi anne oldum hep aman eli var duvarı çiziyor şükür aklı var oyuncakları dağıtıyor gibi hep bi şükür konusu buldum rahat ol yani hiç kasma büyüyolar sağlık olsunda en önemlisi inş sağlıkla kolaylıkla büyüt canım

6 haftada basladı suan cok azaldı açken oluyor bısıler yıyınce gecıyo

Çok sağol canım inşallah hepimiz kolayca büyütürüz bende dağınıklığı dert etmiyorum iyi anlaşsınlar yeter Yazdıklarını yeni gördüm sana da çok geçmiş olsun sağlıcakla zamanında kucağına alırsın inşallah

Kızlarrrr merhaba
13 haftalık olduk bugün dün doktoruma gittim kontrole vitaminlere başladı bebeğim gayet sağlıklı ense kalınlığına da iyi dedi
Cinsiyeti de belli ama ben cinsiyet partisi yapacağım için arkadaşıma söylettim bayrama kadar sabredeceğim
İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız yavrularımızı

Usg de mi belli oldu canım hayırlı olsun inşallah

Canım kızlar bebişin kalbi atıyordu şükür kan sonuçları temiz idrar sonucunda kan görmüş (normal demiş eşime) 15 dakikaya ultrason sonuçları çıkıyor hepinizden Allah razı olsun
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..

Teşekkür ederim.. Tek vitamin yeter mi acaba? İlerleyen zamanlarda diğerlerini alacağız sanırım..
Benimki 12 haftadan sonra decavit ve d vitaminini doğuma kadar kullanacaksın demişti. Diğer değerlerde düşme çıkma olursa belki ona göre takviye yaparlar süreç içersinde.

Benimki 12 haftadan sonra decavit ve d vitaminini doğuma kadar kullanacaksın demişti. Diğer değerlerde düşme çıkma olursa belki ona göre takviye yaparlar süreç içersinde.
Bana bunlar verildi şimdi çok değil mi ya.. bu ilaçları kullanan var mı hep decavit duydum ama diğerlerini yazmamistiniz

Eklentiler

• 16812977801493419813099261912965.webp
    52 KB · Görüntüleme: 53
Canım.merhaba bende istanbul avrupa yakasindsyim yeni arastirdim devlette randevu sıkıntısı vs olur diye özellere baktım görüntüleme merkezleri gereksiz aşırı pahalı ama özel hastaneler bi tık uygun şimdi sana sigortalı fiyatını atayim
Bht clinic 2050
Kent hastanesi 2010
Acıbadem atakent 2960
Medipol bahcelievler 2010
Bakırköy renkli ultrason 2500
Ben bht clinic i düşünüyorum nasipse zaten haftaya devlet söylemediği için cinsiyet ogrenirim belki diye eski doktoruma randevum var orda

Bende decavit ve ferro sanol kullaniyorum sadece
Daha önce doğum yapanlar daha iyi bilir kuzum ama prospektusubu bi oku istersen gebelerde denenmemiştir yazıyor ama d vit için ben genelde devit 3 kullanıldığını duydum eltimde onu kullanmıştı bu ilacı hiç duymadım

Teşekkür ederim canım bakayım inşallah tecrübeli arkadaşlar aydınlatır beni..

Bana bunlar verildi şimdi çok değil mi ya.. bu ilaçları kullanan var mı hep decavit duydum ama diğerlerini yazmamistiniz
BENDE TRANSFERDEN BERİ OCEANIN BALIK YAĞINI KULLANIYORUM. 12 HAFTA BİTTİ BENİM HAFTAYA İKİLİ TESTE GİDİCEM BENDE SORUCAKTIM HALA KULLANAYIMMI DİYE ? SİZE DAHA YENİ VERİLMİŞ KAÇINCI HAFTADASINIZ ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…