2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Arkadaşlar bu calcımax d3 u kullanan var mı? Lütfen bilen birileri yazabilir mi? 12.hafta kullanmak için erken mi?

Bu varya harika bir araştırma gerçekten tebrik ediyorum

BENDE TRANSFERDEN BERİ OCEANIN BALIK YAĞINI KULLANIYORUM. 12 HAFTA BİTTİ BENİM HAFTAYA İKİLİ TESTE GİDİCEM BENDE SORUCAKTIM HALA KULLANAYIMMI DİYE ? SİZE DAHA YENİ VERİLMİŞ KAÇINCI HAFTADASINIZ ?
Balık yağ d vitamini multi vitamin bunlar takviye edici gıdalar yani olac değiller faydasını görürsünüz eminim

Balık yağ d vitamini multi vitamin bunlar takviye edici gıdalar yani olac değiller faydasını görürsünüz eminim
D VİTAMİNİNE YARIN BAŞLAYACAĞIM. BALIK YAĞINI 2,5 AYDIR ALIYORUM ZEKA GELİŞİMİNE BEBEĞİN GELİŞİMİNE FAYDALI DİYORLAR AMA NE ZAMANA KADAR ? İLK VE SON TRİMİSTERTA KULLANILMALI YAZIYOR NETTEDE. BENİM BEBEK KESİN PROF OLACAK BU KADAR BALIK YAĞIYLA :) DOĞACAĞI GÜNÜ İPLE ÇEKİYORUM ÇOK ÇOK SEVİCEM BEBİŞİMİ :)

Benim doktorum da Akbatı da Altan Cebeci'yi önerdi ben de değişiklik olmazsa ona gideceğim detaylı ultrason için. Aradığımda 1.850 TL fiyat aldım internetteki yorumları da çok iyi

Papatyamaviss canım seninle daha önce bursada 22. Hafta detaylı ultrason ile ilgili konuşmuştuk. Ben bugün bursa acıbadem perinatolog mehmet özgür bey için ücret sordum 3053TL dediler birde kendi doktorumun yönlendirdiği bir perinatolog vardı özel muayenehanesi var oda 1400TL dedi ona randevu aldım mayısın ortası için. Seninde bilgin olsun diye yazayım dedim malum şehirdaşız

Nipt testi yaptırmıştım onda kesin belli olacak ama daha 1 haftasi var sanırım bugün detaylıca soracağım hepsini vitamin depolarim baya boş çıkmıştı çünkü..
Bende dun yaptim nipt testi sonuclari ben haric herkes bekliyo
Kizim, kardesim, gelinimiz , komsum hepsi once ben bakicam sen bakma derdinde
Ay bogmayin doguma kadar cinsiyet ogrenmicem vazgececem simdi dedim

Kuzum ben sonomara gıdıcem muhtemelen 900 tl dedi bilmiyorum durumlar bıraz terso kaldı gitmeyedebilirim özgürü cok duydum

Kızlar bugün ikili test için doktora gittim 12+6 hala folik asit kullanıyorum 14 e kadar kullanmaya devam et dedi. Sonuçlar için kadın doğuma git dedi. Benimde son 1 adet kaldı tekrar alsam mi almasam mi bilmiyorum. Muhtemelen yarısını bile kullanamayacağım. Bu arada doktor kıza benziyor dedi❤

Bende dun yaptim nipt testi sonuclari ben haric herkes bekliyo
Kizim, kardesim, gelinimiz , komsum hepsi once ben bakicam sen bakma derdinde
Ay bogmayin doguma kadar cinsiyet ogrenmicem vazgececem simdi dedim
Cinsiyet partisi yapacaksan tabi önce onlar baksınlar baya da kalabalikmis liste..

Cinsiyet partisi yapacaksan tabi önce onlar baksınlar baya da kalabalikmis liste..
Bayramin 3.gunu dusunuyoz, amac hem hepberaber olmak hemde isi biraz eglenceli hale getirmek
Aile arasi bise dusunuyoz
Liste kabarik ben haric
Ben habire kiz ismi ariyorum nerdeyse kiz oldugundan eminmis gibi

Hadi bakalım bir prenses mi geliyor

Calsiyum ve d vitamini var sanırım içinde genelde 16 yada 20.haftalar itibari ile yazmışlar ondan sordum.. Sana da yazdılar mi?
Ben kendim kullanıyorum doktorun yazmasını beklemedim ebeyim ya o kadar faydalı ki gebelikte boşuna tereddüt etme doktoruna güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…