Benim de çken oluyor yiyorum ama oda içimde durmuyor6 haftada basladı suan cok azaldı açken oluyor bısıler yıyınce gecıyo
Bu varya harika bir araştırma gerçekten tebrik ediyorumCanım.merhaba bende istanbul avrupa yakasindsyim yeni arastirdim devlette randevu sıkıntısı vs olur diye özellere baktım görüntüleme merkezleri gereksiz aşırı pahalı ama özel hastaneler bi tık uygun şimdi sana sigortalı fiyatını atayim
Bht clinic 2050
Kent hastanesi 2010
Acıbadem atakent 2960
Medipol bahcelievler 2010
Bakırköy renkli ultrason 2500
Ben bht clinic i düşünüyorum nasipse zaten haftaya devlet söylemediği için cinsiyet ogrenirim belki diye eski doktoruma randevum var orda
D vitamini neden erken olsun ki erken olsa yazar mı hiç doktorunArkadaşlar bu calcımax d3 u kullanan var mı? Lütfen bilen birileri yazabilir mi? 12.hafta kullanmak için erken mi?
Balık yağ d vitamini multi vitamin bunlar takviye edici gıdalar yani olac değiller faydasını görürsünüz eminimBENDE TRANSFERDEN BERİ OCEANIN BALIK YAĞINI KULLANIYORUM. 12 HAFTA BİTTİ BENİM HAFTAYA İKİLİ TESTE GİDİCEM BENDE SORUCAKTIM HALA KULLANAYIMMI DİYE ? SİZE DAHA YENİ VERİLMİŞ KAÇINCI HAFTADASINIZ ?
D VİTAMİNİNE YARIN BAŞLAYACAĞIM. BALIK YAĞINI 2,5 AYDIR ALIYORUM ZEKA GELİŞİMİNE BEBEĞİN GELİŞİMİNE FAYDALI DİYORLAR AMA NE ZAMANA KADAR ? İLK VE SON TRİMİSTERTA KULLANILMALI YAZIYOR NETTEDE. BENİM BEBEK KESİN PROF OLACAK BU KADAR BALIK YAĞIYLA :) DOĞACAĞI GÜNÜ İPLE ÇEKİYORUM ÇOK ÇOK SEVİCEM BEBİŞİMİ :)Balık yağ d vitamini multi vitamin bunlar takviye edici gıdalar yani olac değiller faydasını görürsünüz eminim
Evet ultrasonda belli olduUsg de mi belli oldu canım hayırlı olsun inşallah
Calsiyum ve d vitamini var sanırım içinde genelde 16 yada 20.haftalar itibari ile yazmışlar ondan sordum.. Sana da yazdılar mi?D vitamini neden erken olsun ki erken olsa yazar mı hiç doktorun
Canım.merhaba bende istanbul avrupa yakasindsyim yeni arastirdim devlette randevu sıkıntısı vs olur diye özellere baktım görüntüleme merkezleri gereksiz aşırı pahalı ama özel hastaneler bi tık uygun şimdi sana sigortalı fiyatını atayim
Bht clinic 2050
Kent hastanesi 2010
Acıbadem atakent 2960
Medipol bahcelievler 2010
Bakırköy renkli ultrason 2500
Ben bht clinic i düşünüyorum nasipse zaten haftaya devlet söylemediği için cinsiyet ogrenirim belki diye eski doktoruma randevum var orda
Bana doktorum balık yağını 36.haftaya kadar kullan dediNE ZAMANA KADAR KULLANACAKSINIZ BALIK YAĞINI
Bende dun yaptim nipt testi sonuclari ben haric herkes bekliyoNipt testi yaptırmıştım onda kesin belli olacak ama daha 1 haftasi var sanırımbugün detaylıca soracağım hepsini vitamin depolarim baya boş çıkmıştı çünkü..
Kuzum ben sonomara gıdıcem muhtemelen 900 tl dedi bilmiyorum durumlar bıraz terso kaldı gitmeyedebilirim özgürü cok duydumPapatyamaviss canım seninle daha önce bursada 22. Hafta detaylı ultrason ile ilgili konuşmuştuk. Ben bugün bursa acıbadem perinatolog mehmet özgür bey için ücret sordum 3053TL dediler birde kendi doktorumun yönlendirdiği bir perinatolog vardı özel muayenehanesi var oda 1400TL dedi ona randevu aldım mayısın ortası için. Seninde bilgin olsun diye yazayım dedim malum şehirdaşız
Cinsiyet partisi yapacaksan tabi önce onlar baksınlarBende dun yaptim nipt testi sonuclari ben haric herkes bekliyo
Kizim, kardesim, gelinimiz , komsum hepsi once ben bakicam sen bakma derdinde
Ay bogmayin doguma kadar cinsiyet ogrenmicem vazgececem simdi dedim
Bayramin 3.gunu dusunuyoz, amac hem hepberaber olmak hemde isi biraz eglenceli hale getirmekCinsiyet partisi yapacaksan tabi önce onlar baksınlarbaya da kalabalikmis liste..
Benim de 13 de gordu ama ondan sordum değişenler oluyor diyeEvet ultrasonda belli oldudoktorum direk gördü çok teşekkür ederim
Hadi bakalım bir prenses mi geliyorKızlar bugün ikili test için doktora gittim 12+6 hala folik asit kullanıyorum 14 e kadar kullanmaya devam et dedi. Sonuçlar için kadın doğuma git dedi. Benimde son 1 adet kaldı tekrar alsam mi almasam mi bilmiyorum. Muhtemelen yarısını bile kullanamayacağım. Bu arada doktor kıza benziyor dedi❤
Ben kendim kullanıyorum doktorun yazmasını beklemedim ebeyim ya o kadar faydalı ki gebelikte boşuna tereddüt etme doktoruna güvenCalsiyum ve d vitamini var sanırım içinde genelde 16 yada 20.haftalar itibari ile yazmışlar ondan sordum.. Sana da yazdılar mi?
Valla özgürü bende çok duydum ama ücret öğrenmekten öteye gidemedim çok pahalıymışKuzum ben sonomara gıdıcem muhtemelen 900 tl dedi bilmiyorum durumlar bıraz terso kaldı gitmeyedebilirim özgürü cok duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?