Bayramin 3.gunu dusunuyoz, amac hem hepberaber olmak hemde isi biraz eglenceli hale getirmek
Aile arasi bise dusunuyoz
Liste kabarik ben haric
Ben habire kiz ismi ariyorum nerdeyse kiz oldugundan eminmis gibi
Benim doktorum da Akbatı da Altan Cebeci'yi önerdi ben de değişiklik olmazsa ona gideceğim detaylı ultrason için. Aradığımda 1.850 TL fiyat aldım internetteki yorumları da çok iyi
Bence annenin hissi doğru çıkıyor canım.. beni şimdi aradılar fetal dna testim temiz çıkmış çok şükür ki 20 kişi erkek dedi ben kiz dedim ve kızım geliyor çok şükür ki rabbim hepimizin sağlıkla kucagimiza almamızı nasip etsin inşallah
Bence annenin hissi doğru çıkıyor canım.. beni şimdi aradılar fetal dna testim temiz çıkmış çok şükür ki 20 kişi erkek dedi ben kiz dedim ve kızım geliyor çok şükür ki rabbim hepimizin sağlıkla kucagimiza almamızı nasip etsin inşallah
Canım.merhaba bende istanbul avrupa yakasindsyim yeni arastirdim devlette randevu sıkıntısı vs olur diye özellere baktım görüntüleme merkezleri gereksiz aşırı pahalı ama özel hastaneler bi tık uygun şimdi sana sigortalı fiyatını atayim
Bht clinic 2050
Kent hastanesi 2010
Acıbadem atakent 2960
Medipol bahcelievler 2010
Bakırköy renkli ultrason 2500
Ben bht clinic i düşünüyorum nasipse zaten haftaya devlet söylemediği için cinsiyet ogrenirim belki diye eski doktoruma randevum var orda
Ozellerde yoğunluğa baglı ıkı hafta onceden arasan yeter dedıler bana ama devlette ıkı ayı buluyor diyolar detaylılarda cok pahalılanmıs ben napcam düşünüyorum acıkcası
Yaaa hep hamilelikte cok yenir diyorlar bende rutin yemek disinda bisey yemiyorum hic. Birde bel agrin var mi kuzum ya bende az ayakta durayim hemen belime vuruyor
Yaaa hep hamilelikte cok yenir diyorlar bende rutin yemek disinda bisey yemiyorum hic. Birde bel agrin var mi kuzum ya bende az ayakta durayim hemen belime vuruyor
Benimde bel ağrım oluyor. Hem ayakta durunca hem de sabah uyanınca. Bi türlü uyku pozisyonuna geçemiyorum bi de ben ya hiç bi şekil rahat olamıyorum sanki 3 ayda böyleyse sonlarda napcam diyorum