2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bayramin 3.gunu dusunuyoz, amac hem hepberaber olmak hemde isi biraz eglenceli hale getirmek
Aile arasi bise dusunuyoz
Liste kabarik ben haric
Ben habire kiz ismi ariyorum nerdeyse kiz oldugundan eminmis gibi
Bende hep kız hissettim ki etrafımdaki herkes erkek diyor..

Bende hep kız hissettim ki etrafımdaki herkes erkek diyor..
Aynen banada herkes erkek diyo
Ben aslinda bise hissetmiyorumda sirf inadina kiz diyorum

2 gebeligimden (2 kizim var) cok cok cok farkli o kesin ama bu erkek oldugunu gostermez demi

Benim doktorum da Akbatı da Altan Cebeci'yi önerdi ben de değişiklik olmazsa ona gideceğim detaylı ultrason için. Aradığımda 1.850 TL fiyat aldım internetteki yorumları da çok iyi
Aaa fiyatı da iyiymiş anadolu yakasında mi burasi

Aynen banada herkes erkek diyo
Ben aslinda bise hissetmiyorumda sirf inadina kiz diyorum

2 gebeligimden (2 kizim var) cok cok cok farkli o kesin ama bu erkek oldugunu gostermez demi
Bence annenin hissi doğru çıkıyor canım.. beni şimdi aradılar fetal dna testim temiz çıkmış çok şükür ki 20 kişi erkek dedi ben kiz dedim ve kızım geliyor çok şükür ki rabbim hepimizin sağlıkla kucagimiza almamızı nasip etsin inşallah

Gozun aydin canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Ben bise hissetmiyorumki sorunda bu iste

Eklentiler

• IMG_20230412_195535.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20230412_195522.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 45
teşekkür ederim canım, umarım güzel sonuçlar olur, sağlıkla..

Ozellerde yoğunluğa baglı ıkı hafta onceden arasan yeter dedıler bana ama devlette ıkı ayı buluyor diyolar detaylılarda cok pahalılanmıs ben napcam düşünüyorum acıkcası
teşekkür ederim canım; evet haklısın genelde herkes özele gidiyor gücü yetiyorsa o nedenle..
hayırlısı olsun hepimiz için..

Yaaa hep hamilelikte cok yenir diyorlar bende rutin yemek disinda bisey yemiyorum hic. Birde bel agrin var mi kuzum ya bende az ayakta durayim hemen belime vuruyor
Benimde bel ağrım oluyor. Hem ayakta durunca hem de sabah uyanınca. Bi türlü uyku pozisyonuna geçemiyorum bi de ben ya hiç bi şekil rahat olamıyorum sanki 3 ayda böyleyse sonlarda napcam diyorum

Yaaa hep hamilelikte cok yenir diyorlar bende rutin yemek disinda bisey yemiyorum hic. Birde bel agrin var mi kuzum ya bende az ayakta durayim hemen belime vuruyor
Ya ben hamileliklerde genelde istahsiz oluyorum emzirirken canavara donusyorum

Yok canim benim su aralar bel agrim yok
O son aylarda baslar bende
Kendimi cozmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…