Al benden de o kadar ya yan yata yata kollarim curudu resmenBenimde bel ağrım oluyor. Hem ayakta durunca hem de sabah uyanınca. Bi türlü uyku pozisyonuna geçemiyorum bi de ben ya hiç bi şekil rahat olamıyorum sanki 3 ayda böyleyse sonlarda napcam diyorum
Ay o evet ya yatak curudu simdidenAl benden de o kadar ya yan yata yata kollarim curudu resmen
Bende bebisimi gormek istiyorum aklim onda yaaYa ben hamileliklerde genelde istahsiz oluyorumemzirirken canavara donusyorum
Yok canim benim su aralar bel agrim yok
O son aylarda baslar bende
Kendimi cozmusum
Evet o yuzden en cok sola yatmaya calsyorum uyku sersemi yuz ustu yatarim diye korkuyorum yastik koyuyorum o yuzdenAy o evet ya yatak curudu simdiden
Hep yan yatiyorum
Bide yanlis hatirlamiyorsam hamilelikde sol tarafa yatmak tavsiye ediliyo
Gülerek kullan çok sekerrrrrkisacabkk seninle kıyafetten konuşmuştuk sanırım trendyol linki atmıştım dayanamadım aldım pofuduk birşey hoşuma gitti migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Kırık Beyaz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL burdan aldım
En uygunu bu zafer beyden de memnun kalmıs herkes bırde doruk yıldırım vardı ama oğlumda 12 dk fln surmustu doktor degısmıs tabı bılemedım oda 1100 du sanırım ıkı hafta onceden aramanız yeterlı olur dedı bana kadınValla özgürü bende çok duydum ama ücret öğrenmekten öteye gidemedim çok pahalıymışbenim gideceğim yine daha uygun seninki dahada uygunmuş
Ben tomokayı düşünüyorum ama hiç arayıp sormadım var mı acaba bilgisi olan?Papatyamaviss canım seninle daha önce bursada 22. Hafta detaylı ultrason ile ilgili konuşmuştuk. Ben bugün bursa acıbadem perinatolog mehmet özgür bey için ücret sordum 3053TL dediler birde kendi doktorumun yönlendirdiği bir perinatolog vardı özel muayenehanesi var oda 1400TL dedi ona randevu aldım mayısın ortası için. Seninde bilgin olsun diye yazayım dedim malum şehirdaşız
Kuzum bazen bazı hamileliklerde oluyor benım oğlumda oğrendıgım andan doguma kadar artarak gıden bı bel ağrım oldu malesef ben yorulsamda yorulmasamda hep oldu ne yuruyebıldım oturma kalkma sagımdan soluma donerken bıle acı ıle kıvranırdım bunun ıcın alanında doktora bıle gıttım oyle gectı tum hamılelık , cok şükür bunda oğlum gıbı degıl yorulunca ve sırt ustu uzun yatınca oluyorYaaahep hamilelikte cok yenir diyorlar bende rutin yemek disinda bisey yemiyorum hic. Birde bel agrin var mi kuzum ya bende az ayakta durayim hemen belime vuruyor
Ben sordum ama mesajı sılmısım 1300 yada 1400 dedı tomokayda cıhaz eskı dıyenler olmus oyuzden elemıstım orayıBen tomokayı düşünüyorum ama hiç arayıp sormadım var mı acaba bilgisi olan?radyolog ama çok iyi bi radyolog erkan okay
Çıkarmasalar olur mu hıc kuzum pzrtesıye tekrar randevu oluşturuldu beklıyoruzPapatyamaviss canım iş konusu ne oldu, sıkıntı çıkartıyorlar mı?
Insallah azalir kuzum ya bakalimKuzum bazen bazı hamileliklerde oluyor benım oğlumda oğrendıgım andan doguma kadar artarak gıden bı bel ağrım oldu malesef ben yorulsamda yorulmasamda hep oldu ne yuruyebıldım oturma kalkma sagımdan soluma donerken bıle acı ıle kıvranırdım bunun ıcın alanında doktora bıle gıttım oyle gectı tum hamılelık , cok şükür bunda oğlum gıbı degıl yorulunca ve sırt ustu uzun yatınca oluyor
Hay Allah'ım , daha fazla uzamadan hallolur inşallah bayram önü güzel haberler alırsınÇıkarmasalar olur mu hıc kuzum pzrtesıye tekrar randevu oluşturuldu beklıyoruz
Beklıyorum kuzum valla ınsallah yola gelırlerHay Allah'ım , daha fazla uzamadan hallolur inşallah bayram önü güzel haberler alırsın
Bu da benim ilk ördüğüm örgü, öğrenceliğimGülerek kullan çok sekerrrrr
Ay ne guzel pofuduk bısey dıyımmı normal yun ıp kullanmaman cok ıyı olmus cunku ılk 6 ay okdr hassas oluyor ki tenleri tahriş olup kızarıyor hemenBu da benim ilk ördüğüm örgü, öğrenceliğimörgü ören varsa çevrende çok güzel örgü sayfaları var instagramda Süheyla Alıcı (@minnosorgu) • Instagram photos and videos burayı takip ediyorum ben halama sipariş veriyorum
Aynen canım havluip gibi yumuşacık birşey belki 16-17 sene önce örmüşümdür iyi düşünmüşüm demekAy ne guzel pofuduk bısey dıyımmı normal yun ıp kullanmaman cok ıyı olmus cunku ılk 6 ay okdr hassas oluyor ki tenleri tahriş olup kızarıyor hemenbunun harıcınde penye yelek de öneririm
kisacabkk seninle kıyafetten konuşmuştuk sanırım trendyol linki atmıştım dayanamadım aldım pofuduk birşey hoşuma gitti migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Kırık Beyaz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL burdan aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?