2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimde bel ağrım oluyor. Hem ayakta durunca hem de sabah uyanınca. Bi türlü uyku pozisyonuna geçemiyorum bi de ben ya hiç bi şekil rahat olamıyorum sanki 3 ayda böyleyse sonlarda napcam diyorum
Al benden de o kadar ya yan yata yata kollarim curudu resmen

Valla özgürü bende çok duydum ama ücret öğrenmekten öteye gidemedim çok pahalıymış benim gideceğim yine daha uygun seninki dahada uygunmuş
En uygunu bu zafer beyden de memnun kalmıs herkes bırde doruk yıldırım vardı ama oğlumda 12 dk fln surmustu doktor degısmıs tabı bılemedım oda 1100 du sanırım ıkı hafta onceden aramanız yeterlı olur dedı bana kadın

Ben tomokayı düşünüyorum ama hiç arayıp sormadım var mı acaba bilgisi olan? radyolog ama çok iyi bi radyolog erkan okay

Pazartesi adetime 3 gün vardı kan testi yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı, bugün tekrar yaptırdım yine 5.3 çıktı. Yarın normalde adet olmam lazım

Yaaa hep hamilelikte cok yenir diyorlar bende rutin yemek disinda bisey yemiyorum hic. Birde bel agrin var mi kuzum ya bende az ayakta durayim hemen belime vuruyor
Kuzum bazen bazı hamileliklerde oluyor benım oğlumda oğrendıgım andan doguma kadar artarak gıden bı bel ağrım oldu malesef ben yorulsamda yorulmasamda hep oldu ne yuruyebıldım oturma kalkma sagımdan soluma donerken bıle acı ıle kıvranırdım bunun ıcın alanında doktora bıle gıttım oyle gectı tum hamılelık , cok şükür bunda oğlum gıbı degıl yorulunca ve sırt ustu uzun yatınca oluyor

Ben tomokayı düşünüyorum ama hiç arayıp sormadım var mı acaba bilgisi olan? radyolog ama çok iyi bi radyolog erkan okay
Ben sordum ama mesajı sılmısım 1300 yada 1400 dedı tomokayda cıhaz eskı dıyenler olmus oyuzden elemıstım orayı

Yok
Insallah azalir kuzum ya bakalim

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-12-21-59-19-771-edit_com.miui.gallery.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 55
Ay ne guzel pofuduk bısey dıyımmı normal yun ıp kullanmaman cok ıyı olmus cunku ılk 6 ay okdr hassas oluyor ki tenleri tahriş olup kızarıyor hemen bunun harıcınde penye yelek de öneririm
Aynen canım havluip gibi yumuşacık birşey belki 16-17 sene önce örmüşümdür iyi düşünmüşüm demek Penye yelek de alayım o zaman örgüler genelde daha büyük zaten, sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…