2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hadi insallah kuzum guzel haberlerle gel

Büyüdüğü içindir canım hiç bişe çıkmaz Allah’ın izniyle

Hıssettıgım sey damar atması değil kuzum ve evet erken aslında oglumda da 14 te hısseder gıbı olmustum 15 ten sonra net hıssetmiştim,
Suandada sata gore 13+5 gelişim olarak 5 gün kadar önde aslında yıne oğlumda hıssettıgım haftalarda hıssetmıs oldum hemen hemen
Nasıl bişey olduğunu daha önce tecrübe ettiğimden suan evet bu bebıs dıyebiliyorum sanırım
Özellikle dün yarı yuz üstü yatarken yataga gelen tarafta net hıssetım dunden berı acaba dıyorum ama kahvaltı ettım uzanırken ve suan hıssedıyorum o yüzden emin oldum Bayram ve sonrasında hepımız artık ufak ufak hıssetmeye baslarız bence

ÇOK SEVİNDİM ÇOK GÜZEL BİR DUYGU. BAYRAMDAN SONRA İNŞALLAH CİNSİYETLER BELLİ OLMUŞ VE HAREKETLERİNİ HİSSEDERİZ İNŞALLAH. ÇOK HEYECANLIYIM İÇİMDE BİR CANLIYA CANSUYU OLMAK ONA RABBİMİN İZNİYLE HAYATA TUTUNMASINI SAĞLAMAK DEĞİŞİK DUYGULAR. ÇOK MUTLUYUM ANNE OLMAK İSTEYEN BAYANLARA BU DURUMUNU YAŞATSIN RABBİM İNŞALLAH :)

Yaa ne güzel, biz de hissetmeye başlasak artık. Yemek yedikten sonra yan yatıp karnımı tutuyorum belki hissederim diye ama nasıl bişey onu bile bilmiyorum ki
Benim hissettiğim öncelikle muz,çikolata gibi enerji verici şeyler yiyince kendini belli ediyor...özellikle uzanmissam böyle birşey gidikliyor gibi,kayıyor gibi,sanki pıt pıt atiyor gibi elimle hissetmiyorum ama göbeğinde hissediyorum..hatta iki defa çok yoğun oldu ve ben çok gidiklandim kahkaha attım resmen gece idi

Muayeneleriniz sizinde 4 hafta da bir mi oluyor kızlar, kaçıncı haftadan sonra daha sık gitmek lazım?

Muayeneleriniz sizinde 4 hafta da bir mi oluyor kızlar, kaçıncı haftadan sonra daha sık gitmek lazım?
Valla ben dayanamıyorum 2 haftada bi doktordayım Daha önce bi kalp durması yaşadığımdan içim rahat etmiyor, en kritik 12 haftayı atlattık aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…