Hadi insallah kuzum guzel haberlerle gelSelam canım çok şükür diyelim ama son 3-4 gündür karın ve kasık ağrım var yorgunluğa bağlı sanırım ama dinlenme ile geçmedi bugün çalıştığım devlet hastanesinde gideceğim kadın doğumunun ameliyat günüymüş poliklinik yoktu yarın gideceğim bakalım inşallah bir şey çıkmaz miniğim iyidirYarına randevu aldım bakalım inşallah büyüme ağrısıdır sorun çıkmaz
Bende yatamıyorum suan 9 aylik gibi belim karnım ağrıyor şiştim de daha 12 haftadayim. Son ayları düşünemiyorumGerçekten 3 ayda yatmak zorlaşıyorsa bende çok merak ediyorum gelecek ayları
Yandiköyle görünüyor bende de gidişat
Doktor muayenesinde bile zor kalktım sedyeden normalmi benim belim de sorun mu var acaba dedim hatta doktora oda normal sen ilerleyen zamanlar de gör dedi canım doktor
Agırlık yapar mı acaba bılemedım kuzum nerde kullanacaksın kı cok sık pıknık vs yapan bırıysen lazım olur ondada bebek arabası ıs goruyorKızlar bende de bi öneri olsun şöyle bişey gördüm iş görür gibi Lucky Day Bebek Bakım Çantası Yataklı Fonksiyonel Sıvı Geçirmez Puset Askılı Anne Çantası Bebek Çantası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Yoo değilim aslında piknikçi ağırmıdır pratik olmaz mı diyosun. Biraz yorumları da inceliyim bakim öyle düşünmemiştimAgırlık yapar mı acaba bılemedım kuzum nerde kullanacaksın kı cok sık pıknık vs yapan bırıysen lazım olur ondada bebek arabası ıs goruyor
Soyle düşün yinede muhtemelen cok az kulanabılcegın bırseyı devamlı sırtında tasıcaksınYoo değilim aslında piknikçi ağırmıdır pratik olmaz mı diyosun. Biraz yorumları da inceliyim bakim öyle düşünmemiştim
Büyüdüğü içindir canım hiç bişe çıkmaz Allah’ın izniyleSelam canım çok şükür diyelim ama son 3-4 gündür karın ve kasık ağrım var yorgunluğa bağlı sanırım ama dinlenme ile geçmedi bugün çalıştığım devlet hastanesinde gideceğim kadın doğumunun ameliyat günüymüş poliklinik yoktu yarın gideceğim bakalım inşallah bir şey çıkmaz miniğim iyidirYarına randevu aldım bakalım inşallah büyüme ağrısıdır sorun çıkmaz
12 haftada genelde bıtmez mın 13-14 cıvarı rahatlarsınız 16 ya kadar epey kendınıze gelırsınızGünaydın herkese. 11+2 deyim mide bulantısı şiddetli devam ediyor. Böyle olan var mı aranızda? normalde 12.haftada biteceğini söylüyorlardı
ERKEN DEĞİLMİ BU HAFTADA? BAZI DOKTORLAR DAMAR ATIYORMUŞ BEBEK HAREKETİ DİYE DÜŞÜNEBİLİYORMUŞ BAYANLAR.GERÇİ İKİNCİ ÇOCUĞUN DAHA İYİ BİLİRSİN BİZDEN MAŞALLAH BEBİŞE :)Kızlar ben bebişimi ıkı gundur net hıssedıyorum
Hıssettıgım sey damar atması değil kuzum ve evet erken aslında oglumda da 14 te hısseder gıbı olmustum 15 ten sonra net hıssetmiştim,ERKEN DEĞİLMİ BU HAFTADA? BAZI DOKTORLAR DAMAR ATIYORMUŞ BEBEK HAREKETİ DİYE DÜŞÜNEBİLİYORMUŞ BAYANLAR.GERÇİ İKİNCİ ÇOCUĞUN DAHA İYİ BİLİRSİN BİZDEN MAŞALLAH BEBİŞE :)
ÇOK SEVİNDİM ÇOK GÜZEL BİR DUYGU. BAYRAMDAN SONRA İNŞALLAH CİNSİYETLER BELLİ OLMUŞ VE HAREKETLERİNİ HİSSEDERİZ İNŞALLAH. ÇOK HEYECANLIYIM İÇİMDE BİR CANLIYA CANSUYU OLMAK ONA RABBİMİN İZNİYLE HAYATA TUTUNMASINI SAĞLAMAK DEĞİŞİK DUYGULAR. ÇOK MUTLUYUM ANNE OLMAK İSTEYEN BAYANLARA BU DURUMUNU YAŞATSIN RABBİM İNŞALLAH :)Hıssettıgım sey damar atması değil kuzum ve evet erken aslında oglumda da 14 te hısseder gıbı olmustum 15 ten sonra net hıssetmiştim,
Suandada sata gore 13+5 gelişim olarak 5 gün kadar önde aslında yıne oğlumda hıssettıgım haftalarda hıssetmıs oldum hemen hemen
Nasıl bişey olduğunu daha önce tecrübe ettiğimden suan evet bu bebıs dıyebiliyorum sanırım
Özellikle dün yarı yuz üstü yatarken yataga gelen tarafta net hıssetım dunden berı acaba dıyorum ama kahvaltı ettım uzanırken ve suan hıssedıyorum o yüzden emin oldumBayram ve sonrasında hepımız artık ufak ufak hıssetmeye baslarız bence
Kızlar ben bebişimi ıkı gundur net hıssedıyorum
Benim hissettiğim öncelikle muz,çikolata gibi enerji verici şeyler yiyince kendini belli ediyor...özellikle uzanmissam böyle birşey gidikliyor gibi,kayıyor gibi,sanki pıt pıt atiyor gibi elimle hissetmiyorum ama göbeğinde hissediyorum..hatta iki defa çok yoğun oldu ve ben çok gidiklandim kahkaha attım resmen gece idiYaa ne güzel, biz de hissetmeye başlasak artık. Yemek yedikten sonra yan yatıp karnımı tutuyorum belki hissederim diye ama nasıl bişey onu bile bilmiyorum ki
Valla ben dayanamıyorum 2 haftada bi doktordayımMuayeneleriniz sizinde 4 hafta da bir mi oluyor kızlar, kaçıncı haftadan sonra daha sık gitmek lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?