2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Amin kuzum amin çok şükür

Yaa ne güzel, biz de hissetmeye başlasak artık. Yemek yedikten sonra yan yatıp karnımı tutuyorum belki hissederim diye ama nasıl bişey onu bile bilmiyorum ki
Dısardan hıssedılmesı zor kuzum elını koyarak yanı o okadar kuvvetlı değiller henüz içerden hissedeceksin

Aşı bağışıklığı artırmak için yapılıyor.
Tedavisi yok tamamen geçmiyor ilerleyip karaciğer hasarı ve siroz başlangıcı felan olursa karaciğer nakli yapılıyor o da her zaman tercih edilmiyor hastanın genel durumuna yaşına diğer hastalıklarına bakılıyor.
Çevrende hepatit b pozitif bir tanıdığın yoksa ve riskli bir işte değilsen belki beklenebilir ama burda doktorların ne dediği önemli canım.
Doktorunu dinle ama bir doktora da bağımlı kalma enfeksiyon uzmanları bu işin uzmanı bir enfeksiyon uzmanına danış derim.

Sizin kaç haftalık ?

Kızlar selam az önce kadın doğumdan çıktık çok şükür bebeğim iyi kanama alanı felan da yok her şey normal yorgunluğa ve büyümeye bağlı bu haftalarda ağrı olması çok normal dedi doktor.
Bense haşimato var onun için tsh verdim bir de tit istedi.
Ama bebeklerimiz o kadar hızlı büyüyorlar ki 10 gün önce gitmiştim görünce şaşırdım kafası bedeni kolları felan sanki daha bir netti sanki baya büyümüştü
Şimdi 16-17.haftada özelde kendi doktoruma gidicem gidince de detaylı usg fiyatını soracağım bakalım inşallah uygundur

Kızlar ben bebişimi ıkı gundur net hıssedıyorum
Oyy maşallah. Ben niye hala hissedemedim 16.haftaya gidiyorum. Yani sanki orda su dolu bişey var sağa sola gittiğini hissediyorum sadece öyle bişey mi. Bi kıpırtı gibi değil ama dün duş alırken hatta çok net oldu sanki karnımın tam altındaydı da sola doğru geldi gibi ama dediğim gibi komple bir varlık gibi orda bişey var gibi bi his sadece

Beni hep 4 haftada bir çağırıyor 3 hafta geçmezken ben bide bir hafta daha bekliyorum
geçen arkadaşa diyorum ramazan çabuk geçti sonra laf arasında muayene günü geçmiyo muhabbeti oldu. Diyor o nasıl oluyo ikisii de aynı gün sayısı ama birini sayıyosun ondan geçmiyo diyo. Çok doğru sayılı gün geçer derlerdi bide külliyen yalan

Hangi vitamini kullanıyorsun? Bende hasimotoyum ve bana iyot içeren vitamin vermiyorlar çünkü iyot ilacı kullanıyorum...burda herkes decavit kullanıyor bana Tr deki Dr onu verdi ama içerisindeki a vitamini beni çok korkutuyor..asirisi bebegede anneyede zararlı..peki nasıl bilcez ne durumda a vitaminimiz..ayrıca bazı makalaler hasimoto hastaları a vitamini kullanmamalı,bazılari mutlaka kullanmalı diyor...birkaç gündür bu konuda çok araştırma yapıyorum bende sağlık çalışanıyim ama net birşey bulamadım...bir bilgi veya Dr bir konuşmaniz olursa bu konu ile ilgili benide bilgilendirir misiniz? Yada burda kullanan arkadaşlar decavit hakkında düşünceniz nedir mesela a vitamini hakkinda

kesinlikle canım

Ya kızlar sabah iş yerinde otururken biraz ağrım oldu ayağa kalkınca bi şey aktı gibi hissettim. Lavaboya gittim baya sanki su aktı baktım pembe lekeliydi. Doktora gittim kanama alanı olmuş. 13 haftada tam rahatlayacakken kötü oldum. Dün ikili taramada ensesini görmek için yarım saat uğraştılar ondan mı oldu acaba diyorum. Dualarınız eksik etmeyin. Su akması beni endişelendiriyor. Bi doz iğne ve progestan verdi.

Geçmiş olsun canım yatıp dinlenmeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…