- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Amin kuzum amin çok şükürÇOK SEVİNDİM ÇOK GÜZEL BİR DUYGU. BAYRAMDAN SONRA İNŞALLAH CİNSİYETLER BELLİ OLMUŞ VE HAREKETLERİNİ HİSSEDERİZ İNŞALLAH. ÇOK HEYECANLIYIM İÇİMDE BİR CANLIYA CANSUYU OLMAK ONA RABBİMİN İZNİYLE HAYATA TUTUNMASINI SAĞLAMAK DEĞİŞİK DUYGULAR. ÇOK MUTLUYUM ANNE OLMAK İSTEYEN BAYANLARA BU DURUMUNU YAŞATSIN RABBİM İNŞALLAH :)
Dısardan hıssedılmesı zor kuzum elını koyarak yanı o okadar kuvvetlı değiller henüz içerden hissedeceksinYaa ne güzel, biz de hissetmeye başlasak artık. Yemek yedikten sonra yan yatıp karnımı tutuyorum belki hissederim diye ama nasıl bişey onu bile bilmiyorum ki
Son ıkı aya kadar ayda bır devam eder rutin olarak kuzumMuayeneleriniz sizinde 4 hafta da bir mi oluyor kızlar, kaçıncı haftadan sonra daha sık gitmek lazım?
6 haftada birdi simdi 5 haftada bire dustuMuayeneleriniz sizinde 4 hafta da bir mi oluyor kızlar, kaçıncı haftadan sonra daha sık gitmek lazım?
Aşı bağışıklığı artırmak için yapılıyor.Çalışmıyorum evdeyim. Bana dr bu hastalığın siroz ve karaciğer kanserine sebep olduğunu söyledi. Bu da beni korkuttu işin açıkcası. Şunu anlamaya çalışıyorum; hadi ben bu aşıyı olmadım ve hepatit kaptım bunun tedavisi yok mu acaba? Yada büyük risk mi
Almış olurum acaba.
Çocuk doğar doğmaz zaten aşılanıyor dedi ayrıca. Hatta senin dediğin gibi biz sağlık çalışanı olduğumuz için bağışıklığımız düştüğünde aşıyı yenileriz dedi. Yani
Şimdi 3 doz aşı korumayacak mı yine?
Off kafam allak bullak oldu.
Sizin kaç haftalık ?Benim hissettiğim öncelikle muz,çikolata gibi enerji verici şeyler yiyince kendini belli ediyor...özellikle uzanmissam böyle birşey gidikliyor gibi,kayıyor gibi,sanki pıt pıt atiyor gibi elimle hissetmiyorum ama göbeğinde hissediyorum..hatta iki defa çok yoğun oldu ve ben çok gidiklandim kahkaha attım resmen gece idi
Soyle düşün yinede muhtemelen cok az kulanabılcegın bırseyı devamlı sırtında tasıcaksın
Beni 3 haftada bir çağırıyor ama sanki bu 3 hafta uzadı da uzadı Allahım bitmiyordu 19una daha günleerrrr varMuayeneleriniz sizinde 4 hafta da bir mi oluyor kızlar, kaçıncı haftadan sonra daha sık gitmek lazım?
Oyy maşallah. Ben niye hala hissedemedim 16.haftaya gidiyorum. Yani sanki orda su dolu bişey var sağa sola gittiğini hissediyorum sadece öyle bişey mi. Bi kıpırtı gibi değil ama dün duş alırken hatta çok net oldu sanki karnımın tam altındaydı da sola doğru geldi gibi ama dediğim gibi komple bir varlık gibi orda bişey var gibi bi his sadeceKızlar ben bebişimi ıkı gundur net hıssedıyorum
14e yeni girdimSizin kaç haftalık ?
Beni hep 4 haftada bir çağırıyor 3 hafta geçmezken ben bide bir hafta daha bekliyorumBeni 3 haftada bir çağırıyor ama sanki bu 3 hafta uzadı da uzadı Allahım bitmiyordu 19una daha günleerrrr var
Teşekkür ederimSon ıkı aya kadar ayda bır devam eder rutin olarak kuzum
Beni hep 4 haftada bir çağırıyor 3 hafta geçmezken ben bide bir hafta daha bekliyorum
Hangi vitamini kullanıyorsun? Bende hasimotoyum ve bana iyot içeren vitamin vermiyorlar çünkü iyot ilacı kullanıyorum...burda herkes decavit kullanıyor bana Tr deki Dr onu verdi ama içerisindeki a vitamini beni çok korkutuyor..asirisi bebegede anneyede zararlı..peki nasıl bilcez ne durumda a vitaminimiz..ayrıca bazı makalaler hasimoto hastaları a vitamini kullanmamalı,bazılari mutlaka kullanmalı diyor...birkaç gündür bu konuda çok araştırma yapıyorum bende sağlık çalışanıyim ama net birşey bulamadım...bir bilgi veya Dr bir konuşmaniz olursa bu konu ile ilgili benide bilgilendirir misiniz? Yada burda kullanan arkadaşlar decavit hakkında düşünceniz nedir mesela a vitamini hakkindaKızlar selam az önce kadın doğumdan çıktık çok şükür bebeğim iyi kanama alanı felan da yok her şey normal yorgunluğa ve büyümeye bağlı bu haftalarda ağrı olması çok normal dedi doktor.
Bense haşimato var onun için tsh verdim bir de tit istedi.
Ama bebeklerimiz o kadar hızlı büyüyorlar ki 10 gün önce gitmiştim görünce şaşırdım kafası bedeni kolları felan sanki daha bir netti sanki baya büyümüştü
Şimdi 16-17.haftada özelde kendi doktoruma gidicem gidince de detaylı usg fiyatını soracağım bakalım inşallah uygundur
geçen arkadaşa diyorum ramazan çabuk geçti sonra laf arasında muayene günü geçmiyo muhabbeti oldu. Diyor o nasıl oluyo ikisii de aynı gün sayısı ama birini sayıyosun ondan geçmiyo diyo. Çok doğru sayılı gün geçer derlerdi bide külliyen yalan
Ben sizden 1 hafta büyüğüm:)14e yeni girdim
Geçmiş olsun canım yatıp dinlenmeye çalış.Ya kızlar sabah iş yerinde otururken biraz ağrım oldu ayağa kalkınca bi şey aktı gibi hissettim. Lavaboya gittim baya sanki su aktı baktım pembe lekeliydi. Doktora gittim kanama alanı olmuş. 13 haftada tam rahatlayacakken kötü oldum. Dün ikili taramada ensesini görmek için yarım saat uğraştılar ondan mı oldu acaba diyorum. Dualarınız eksik etmeyin. Su akması beni endişelendiriyor. Bi doz iğne ve progestan verdi.
Eve gıdeyım sana atayımtam bir ana yaaa. Galiba almaıcam nasıl bişey daha iyi olur peki dışarı çıktıkça sırt çantası tarzı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?