2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Tamam hayatım bu ıste bu haftalarda bu kadar hıssedılır 20 sonrası dısardan da hissedilir

Çok geçmiş olsun hemen iyileşir bebiş umarım bir daha ne zaman kontrole gideceksiniz

Canım bana doktor decavit verdi.
Evet gebelikte a vitamini yüksek dozlarda zararlı bir de a vitamini depolanan vitaminlerden fazlası atılmıyor depolanır ama decavitin içindeki çok düşük bir miktar bir sorun olsaydı dr vermezdi diye düşünüyorum.
Besinlerde en çok a vitamini ciğerde var bende ciğeri yemiyorum zaten ama kontrole gidince bir sorarım.

Çok geçmiş olsun hemen iyileşir bebiş umarım bir daha ne zaman kontrole gideceksiniz
Haftaya gidicem, ya bi de sanki su aktı ama şimdi farkettim acaba rahim idrar kesesine baskı mı yaptı da ben idrarı su sandım, inşallah öyle olmuştur. İyi dilekleriniz için sağolun

Papatyamaviss kız ne güzel hareketlerini hissetmişsin bakalım ben ne zaman hissedeceğim
Bugün ben doktora gidince sistemden yazdığı notlara baktım plasenta anterior yerleşimli imiş biraz baktım biraz internetten anteritor yerleşimde bebek hareketleri 21.haftadan önce hissedilmeyebiliyormuş 16. hafta kontrolünde kendi doktoruma soracağım bakalım

Olabılır kuzum bebek buyudukce yukarı cıkıyor ya , ama bu hıssedılen bu haftakarda barız tekme vs gıbı bısey degıl zaten kuzum ufak hısler doluluk toplanma ıcınde karıncalanma gıdıklanma gıbı hısler asıl tekmeler 20. Haftadan sonra baslar ufak ufak

tam bir ana yaaa. Galiba almaıcam nasıl bişey daha iyi olur peki dışarı çıktıkça sırt çantası tarzı mı
Soldakını anne bebek bakım cantası olarak almıstım gri olanı baya genıs o battanıye fln da konulur ama bana suan o da buyuk gelıyor kullanıs acısından cok guzel bı canta ama ıcı gozlerı falan
Krem rengı olanda daha sık kullandıgım daha modern normal bır sırt cantası kremden devam ederım muhtemelen ama oda cok kucuk degıl epey esya alıyor
Birde termos cantası var ıcınde kucuk sıyahıda var

Eklentiler

• A6E77220-7F7A-4A82-8FC5-41C603BD745A.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 83
  • 0EA6106E-C2B6-47BE-B3E7-BB17D4FD26D1.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 71
  • BF43E1D5-08F1-420B-B199-7910D7DF4BD3.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 67
  • 69A1519C-D983-4448-A7B7-2F7B0CE31919.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 81
Hadi bakalım tekmesini yerim ben onun ya

Bende normal zamanda bebek büyüyünce bile rahatlıkla kullanıp oyuncak eşya felan koyabileceğim hem uzun ömürlü hem de spor günlük bir şey bakıyorum

Ben su kreme benzeyen almistim 3 yil once
Cok kullanisli tavsiye ederim
Heryere onunla gittim sirtina tak cik

Bearhug kuzum nasıl oldun sen gormuyorum senı hıc
Aşkım mahvoldum ben yaaa mahvoldum
Geçen cuma çok iyiydim artık geçiyor heralde diye sevindim çok erken sevinmişim
Cumadan beri tam bir haftadır kök söktürüyor bana resmen. Akşamları çorba vs iki kaşık bişi geçiyordu boğazımdan o da bitti kuru tostla hayatta kalmaya çalışıyorum.
Haftaya Salı 12 hafta dolacak artık o gün fetal dna testim var bir hafta sonra hemen bayram sonrası için de detaylıya randevu aldım onların stresi de bastı beni. Canımla mı uğraşayım bu korku ve gerginlik hissiyle mi şaştım kaldım
Fetal dna için eve gelecekler kan almaya hadi onu öyle atlatacağım ama detaylı için Kadıköy e gitmem gerekecek napıcam nasıl kalkıcam bu yataktan bilmiyorum inşallah düzelirim o zamana kadar midemin bulanmasından bile midem bulanıyor artık o dereceyim

Oyy Allah yardımcın olsun inşallah geçer tez zamanda, güzel bi hamilelik geçirirsin kalan aylarda

Bende normal zamanda bebek büyüyünce bile rahatlıkla kullanıp oyuncak eşya felan koyabileceğim hem uzun ömürlü hem de spor günlük bir şey bakıyorum
Grı olanı bez bırakana kadar kullandım sağlam bi çanta hatta fahrıye evcende gormustum oda ondan almıs ama ınsan bıyerden sonra o cantaların kocamanlıgı batıyor ona gore ort bısey bak

Eklentiler

• 38503152-A36D-464D-9DF6-186E7D9A594E.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 81
  • A525A03A-139C-4410-8B6A-8C890CF8C453.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 83
Detaylı 20 haftada olacak sendemı 12. Haftada olandan yaptıracaksın
Uzuldum senın adına ya demekkı bı tık daha gec gecıcek sabret az daha sabır 12 bitsin bı 13 e adım at hafıften rahatlarsın Allah’ımın izniyle

Tamam hayatım bu ıste bu haftalarda bu kadar hıssedılır 20 sonrası dısardan da hissedilir
Yaaaa o mu gerçekten herkes diyor hissettin mi bişey diyorum yooo sadece bişey var işte orda hareket hissetmiyorum diyodum. Bunu ben nerdeyse 1 haftadır hissediyorum yoğun hemde. Ayy çok duygulandım
Gri benim bilgisayar çantama da benziyor ve tam benim tarzım bişey hemen favoriye alıyorum az takip edim indirimde falan görürsem hemen kaparım

Allah yardımcın olsun canım nane limonda dene biraz yatıştırır mideni. İnşallah hafifler bu hafta itibariyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…