2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet askım o sımdı bıldıgın ıcın daha cok dıkkatını cekecek anlayacaksın

Cok gecmis olsun artik dusuk teikesi bitiyor derken bendende baya kirmizi kan gelmisti bi kac saate doktoruma gidecegim bakalim
Ins saglikla tamamlariz bu sureci

Ben sanırım iki kere yaptıracağım kuzum detaylıyı doktoruma söyledim direk ben ikili üçlü testlere girmeyeceğim sadece fetal dna yaptırmak istiyorum kendi kararımla dedim o da çok iyi ama yine de ikilinin detaylısına girelim dedi biraz fazla garantici bir kadın benim dr
Bebeğin damarlarının incelenmesini istedi bebekte pıhtılaşma sorunu olup olmadığını görmek istiyormuş duruma göre iğne veya ilaç takviyesi yapma ihtimali varmış
Benimle ilgili mi sorun dedim hayır kesinlikle ben bütün gebelerimden istiyorum bunu bu haftalarda da detaylıyı atlamayalım dedi
Ne derse yapıyoruz biz de
İnşallah kuzum inşallah valla bayramdan sonra benim de bayramım gelir umarım rahatlarım biraz baharın geldiğini anlarım ben de

Allah yardımcın olsun canım nane limonda dene biraz yatıştırır mideni. İnşallah hafifler bu hafta itibariyle.
Amin canım inşallah
Ya biliyor musun öyle tuhaf bir döngü ki ilk başlarda nane limon fayda ediyordu biraz
Sonra limonlu maden suyu iyi gelmeye başladı ama garip bir şekilde bedenim sistemi hemen çözüyor ve iki gün sonra işe yarayan şey hem artık işe yaramıyor hem de o şey de beni kusturmaya başlıyor
Nane kokusuna tahammülüm kalmadı mesela kokusunu aldığım an kendimi lavaboda buluyorum
ne yapacağımı da şaşırdım artık bir çıksaydım şu ilk trimester kabusundan

Senin yazdıklarını okuyunca çok üzülüyorum. Ben çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum. Hiç hamile değilmişim gibi.
Senin çok zorlu geçiyor
İnşallah tez zamanda iyi olursun

Canım sana çok üzülüyorum kıyamam bir an önce atlatırsın inşallah senin yaşın kaçtı

Ah kuzum ya sabır zor biliyorum ama merak etme az kaldı guzel gunler yakın
Doktorunu dınle tabiki kuzum yaptır herşeyin sonucu güzel gelsin

Kizlar simdi ciktik doktordan
Bebisim iyiymis Cok sukur cinsiyet icin tahminde bulunurmsnz dedim tahminde bulunmadi
Kanamamın kabızlıktan olduğunu gebelik çevresinde yada kesede kanama olmadığını söyledi
30 dakika yürüyüs salata ve su dedi
Dua eden herkese teşekkür ederim inş hep güzel haberlerle dolup taşsın burası

Çok geçmiş olsun canım, çok mutlu oldum

Ah canım ya. İnşallah sağlıkla geçer dua edicem senin için. Bende de acı tat hala var bişey yemesem midem kazınıyor yesem 10dk sonra acı tat başlıyor. Bende onun geçmesini bekliyorum her hafta farklı bi deneyim oluyo gerçekten

Kusma yok ama herseyden tiksiniyorum
Hic istahim yok
normal zamanda asiri istahliyimdir herseyden canim ceker ama bu hamilelikde hic biseyi sevmiyorum
boyle bogazimdan bi tiksinme geliyor öğürme oluyo
Dokto ilac verdi birazcik hafifleriyo ama hic bise canim cekmiyo ya cok kotu bi durum gercektende
Senin yazdıklarını okuyunca çok üzülüyorum. Ben çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum. Hiç hamile değilmişim gibi.
Senin çok zorlu geçiyor
İnşallah tez zamanda iyi olursun
2 hamileligimi 9 ay boyunca karnimin sismesi haricinde hic bi belirti yasamadan gecirdim. Ne mide bulantisi ne bas donmesi ne bi tiksinti yani bildigin normal bir insan ya . Sadece karnim sisti bukadar

Ama bunda yemekden tiksindim yani yemek fiilini duymak bile beni tiksindiriyo o derecede dusun artik.
Bir an once duzelmek istiyorum gercektende hic cekilmez bi durum ya

Perinatolog ile görüştüm. Gebelikte aşının sakıncası yok ama ben gebelik sonrası tavsiye ediyorum dedi. Sebep olarakta immun sistemi gereksiz yere tetiklemeye gerek yok dedi. Riskli bir ortamda bulunmuyorsan dedi. Kendi drumla tekrar görüştüm bu konuda ısrarcı. Korunma garantisini nasıl sağlayacaksın diyo. Bir kuaförden bile bulaş riski var diyo. Yaptırıp yaptırmamak sana kalmış ama ben kesinlikle tavsiye ediyorum diyo.
Aile hekimimi değiştirdim. Başka bir aile hekimine bu içinde bulunduğum durumu anlattım. Doktor ve ebe yaptırmam taraflı konuştu. Hatta yarın gel bizde bir kan alalım durumu teyit edelim pazartesi yapalım aşını dedi. Şimdilik yaptırmaya daha yakınım. Yaptırmasamda olur belki ama kendimi koruma noktasında emin olamıyorum. Bu arada dr birde dişin ağrıdı diş druna gideceksin yine riske yakınsın diyo. Yani adam ben tüm hastalarımda bakarım aşısı olmayana kesinlikle öneririm diyor. Durduk yere stresin göbeğindeyim. İnşallah mantıklı bir karar verebilirim.

Gozunnaydin canım ne kadarlıkti bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…