2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende aynen öyleyim diğer ikisinde böyle değildim ama bu çok farklı 3 ay bitti neredeyse 2 kilo vermişim yiyemiyorum

Bende aynen öyleyim diğer ikisinde böyle değildim ama bu çok farklı 3 ay bitti neredeyse 2 kilo vermişim yiyemiyorum
Inan tartiya hep kilo aldim korkusuyla cikamayan biri olarak suan kilo verdigimi gormekten korktugum icin cikamiyorum

Peki kilo alımı nasıl öncekilere kıyasla?
Karnın bu hamilelikte öncekileri kadar şişti mi ?
Benim iştahım açık, haliyle fazla kilo aldım ve karnım çıktı bile. Normalde çok zayıftım.

Bir de önceki çocukların cinsiyetleri neler? Bu gebeliğin cinsiyeti belli mi ? Alakası olmuyor diyorlar ama acaba farklı bir cinsiyet mi diye merak ettim :)!

Kilo aldigimi sanmiyorum tartilmadim
Karnim 6 aylik gibi sis

Onceki gebeliklerimde 6 aylikken suanki gobegim vardi . Hic unutmuyorum 8 aylik hamileydim ilkinde, bi abla hayirli olsun hamilemisin dogum nezaman demisti gelecek ay dedigimde kadin inanmamisti.

2 tane kizim var :) suan cinsiyet icin nipt test yaptim 1 haftaya cikar sonucu bayramin 3.gunune kadar beklicez ogrenmek icin :)

Herkes istisnasiz erkek diyo digerleriyle cok farkli hamilelik diye ama ben israrla kiz ismi arayisindayim

Senin yazdıklarını okuyunca çok üzülüyorum. Ben çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum. Hiç hamile değilmişim gibi.
Senin çok zorlu geçiyor
İnşallah tez zamanda iyi olursun
Maşallah de canım o kadar rezil bir şey ki inan düşmanım yoktur heralde ama varsa o bile çekmesin ne tadım kaldı ne tuzum hamile gibi hissedemedim en başından beri çaresi olmayan bir hastalığa tutulmuşum sanki tövbe est. Kimsenin elinden bir şey gelmiyor falan
İnşallah geçip gider artık bebeğin sağlığı dışında tek duam bu

Canım sana çok üzülüyorum kıyamam bir an önce atlatırsın inşallah senin yaşın kaçtı
İnşallah canım
Yaşla ilgisi var mı bilmiyorum belki artık yirmili yaşlarda olmadığım için ağır geliyor hamilelik bu kadar 34 yaşındayım. Anneme çektiğim için de böyle ağır yaşıyor olabilirim ya sa bünyeyle alakalı benim bünyem maalesef hep zayıftı hamileliği kaldıramıyor diye düşünüyorum
Ah kuzum ya sabır zor biliyorum ama merak etme az kaldı guzel gunler yakın
Doktorunu dınle tabiki kuzum yaptır herşeyin sonucu güzel gelsin
İnşallah kuzucum kocaman bir aminnnn
Allah razı olsun kuzum amin inşallah
O iğrenç adı tat bende de oluyor maalesef onu hissettikçe midem daha çok bulanıyor önceden yani naneden tiksinmeden önce naneli sakızla geçirmeye çalışıyordum şimdi sade falım sakız aldırdım eşime kısa süre sonra o da ağzımda büyüyor ama en azından biraz kırıyor o garip tadı

Aynen öyle maalesef insanda yaşama şevki kalmıyor sağlıklı olmak iyi hissetmek ne büyük nimetmiş meğer ben de çok isterdim hiç anlamadan hamilelik geçireyim ama öyle bir hale geldim ki hamilelik fobim oluştu şimdiden bir daha hayatım boyunca ikinci kez hamile kalmaya cesaret edebileceğimi sanmıyorum doğurmuş kurtulmuş olanlara bakıp imreniyorum Allahım diyorum daha aylar var mevsimler var ya hiç geçmezse ne yaparım nasıl yaşarım diyorum
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Yaaa çok merak ettim bende
Sağlıklı olsunlar inşallah.
Kızlar kaç yaşında şuan ?

Ben gececegine dair umutluyum
Yoksa simdiden bikkinlik gelir ya
Yaaa çok merak ettim bende
Sağlıklı olsunlar inşallah.
Kızlar kaç yaşında şuan ?
Amin canim insallah
Biri 13 digeri 3 olmak uzere :)

Bulantim 13. haftayla birlikte epey azalmış ve hatta bitmişti. Ama 14. haftanın sonlarına doğru gelirken simdi akşamları özellikle tekrar başladı. Boyle durup tekrar baslayan var mi aranızda?

Bende dayanamiyooooommmmmm
Bendeeeee (19unda)
Bulantim 13. haftayla birlikte epey azalmış ve hatta bitmişti. Ama 14. haftanın sonlarına doğru gelirken simdi akşamları özellikle tekrar başladı. Boyle durup tekrar baslayan var mi aranızda?
Benim 12 hafta gibi bitti denecek kadar azalmıştı bi hafta önce tekrar ara ara olmaya başladı. Yine de tam kesilmiyor heralde bende anlamadım :)

Hangi bende de bir mide yanması,şişkinlik var hep soda içip gaz çıkarma ihtiyacı hissediyorum ama çok şükür bulantı yok

Hangi bende de bir mide yanması,şişkinlik var hep soda içip gaz çıkarma ihtiyacı hissediyorum ama çok şükür bulantı yok
Bulanti olmaması iyi, mide yanması bir sekilde idare ediliyor.. Ama bulantı olunca insan hicbir seye odaklanamıyor.
16ya az kaldı bakalım girince alışıyormusun önden haber ederim
Tamamdir, anlaştık. Benim 16'ya daha 1 bucuk hafta var.. :)

Kizlar esimde 19 unda olan randevumu 17 sine cektirdi dayanamiyormus
bugün gittik ya normalde bayram sonrasıydı ama acil olunca gittik
Doktor 1 ay sonra gel dedi bende ya cinsiyet için 3 hafta olsa dedim sonra bi lavaboya gittim kocam bey 4 hafta sonra olsun demiş 12 Mayıs’a almış cinsiyet için o kadar beklemem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…