2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İyi geceler kızlar size bir sorum olacak bugün hastaneye gittim 2 farklı hastaneye biri erkek dedi diğeri kız dedi aynı gün 1 saat arayla aranızda anlayan var mı kafam baya karıştı

Ben bıraktım 12 artılarda şak dıye iki üç gğn gel gitlerim oldu ama yuzde 85 iyiyim şuan

İyi geceler kızlar size bir sorum olacak bugün hastaneye gittim 2 farklı hastaneye biri erkek dedi diğeri kız dedi aynı gün 1 saat arayla aranızda anlayan var mı kafam baya karıştı
Bence sizin erkek çünkü genelde erkek olup kıza dönen çok nadir oluyor kız diyen doktor göremedi demek ki sağlıklı sıhhatli olsun inşallah ama içimden erkek geçti sizin için

Geceleri vucudumda iğne batmalari oluyor yaşayan var mı acabası bazen bacağım çekiliyor refleks olarak

Bence sizin erkek çünkü genelde erkek olup kıza dönen çok nadir oluyor kız diyen doktor göremedi demek ki sağlıklı sıhhatli olsun inşallah ama içimden erkek geçti sizin için
Ya 2 kızım var ilk doktor erkek diyince gerçekten ister istemez mutlu oldum heycanla mutlulukla başka doktora gideyim dedim orası kız deyince annemle göz göze geldik güldük doktora söyledik erkek demiş diye yyok kız bu dedi hapyy mom da form da farklı bı doktor pipi ulturasonu vermesine rağmen diğeri inatla kız diyormuş

Beklemekten başka çare yok yani herkes de hemen kesinlesmiyor malesef

Geceleri vucudumda iğne batmalari oluyor yaşayan var mı acabası bazen bacağım çekiliyor refleks olarak
Benim de 3-4 gündür kasigima iğne batar tarzda sancılar giriyor. Ama zaman zaman kalça ve alt bacağıma doğru iğne batar gibi oluyor acaba çatlıyor mu diye düşünüyorum

Kaç haftalık oldunuz şu an

Arkadaşlar malesef aranızdan ayrılmak zorundayım. Bugün kontrolümüz vardı. Gebelik sonlandırıldı. Moralinizi bozmak hiç istemiyorum. Kendinize be bebişlere iyi bakın hepiniz harika anneler olacaksınız
Canım başın sağolsun en kısa zamanda yine nasip etsin allah

Günaydın, daha önce soruldu sanırım, göğüs şişliğiniz dokununca agrimalar gibi belirtileriniz ne zaman geçti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…