2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar biraz alakasız ama güneş kremi aldım orijinal ürün mü nerden sorgulama yapıyoruz yarım saattir bakıyorum Google amcaya bulamadım

Çok güzeller Gülerek kullanın canım benim
Çok teşekkür ederiz teyzesiii aminnn
Dimi ya bence güzel döneme denk getirdik hamilelik yazın elbiselerle geçecek efil efil çok kıyafet derdi olmayacak sebze meyve bol olacak bebişler de bir dahaki yaz gelene kadar tam gezme zamanları ele avuca gelmiş olacak
Kızlar biraz alakasız ama güneş kremi aldım orijinal ürün mü nerden sorgulama yapıyoruz yarım saattir bakıyorum Google amcaya bulamadım
Çok net değilim ama sanırım UTS den barkod sorguluyordum ben

Tamam canım Bi bakiyim

en güncel ultrason fotoğrafım, 12. Hafta içerisindeyim cinsiyet tahmini hakkında bilgisi olan varmı doktorum daha erken olduğunu söyledi

Evet
İnşallah güzel günlerini görmek hepimize nasip olur. Hep irtibatta kalalım kızlarrrr belki sona whatsapp grubu bile yapabiliriz

Arkadaşlar malesef aranızdan ayrılmak zorundayım. Bugün kontrolümüz vardı. Gebelik sonlandırıldı. Moralinizi bozmak hiç istemiyorum. Kendinize be bebişlere iyi bakın hepiniz harika anneler olacaksınız
Allah sabır versin, inşallah en kısa zamanda nasip eder sağlıklı bir bebek

Arkadaşlar malesef aranızdan ayrılmak zorundayım. Bugün kontrolümüz vardı. Gebelik sonlandırıldı. Moralinizi bozmak hiç istemiyorum. Kendinize be bebişlere iyi bakın hepiniz harika anneler olacaksınız
Çok üzgünüm Rabbım sabırlar versin inşallah hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin kendinize iyi bakın dualarım sizinle

Fiyatı da çok iyiymiş ya hangi mağaza? Güzel günlerde kullansın,
Ebebek canım. Kollu kolsuz zıbınlar falan 25-30tl.
Fiyatlar bana da uygun geldi bakalım cinsiyet belli olsunda biraz da renkli almak istiyorum hep soft aldım
Çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıkla en hayırlı zamanda tekrarını nasip etsin.

Süper bende gideyim bi o zaman. Erkek dedi benimkine yarın tekrar kontrol var kesinleşir artık sonra da alışverişe

Bulantı yaşayıp prilam ile güzel idare ettim süreci. Ara ara prilam içmeyip kendimi denedim ama bitmedi bulantım, içmediğim günler kötü geçiyor. 2 gündür doz azalttım günde 1 tane içiyorum prilam, birkaç gün sonra onu da bırakmayı düşünüyorum.

Benim gibi prilam kullanıp bırakanlar var mı ?bulantınız bitti mi ? Bulantı konusu çok yordu beni iş hayatımda çok zorlandım artık bitsin istiyorum kızlar. Nasıl bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…