- 12 Şubat 2023
- 2.226
- 3.750
- 63
- 30
Çok sağol canımOh maşallah canım gözünüz aydın olsun inşallah
Çok teşekkür ederiz teyzesiii aminnnÇok güzeller Gülerek kullanın canım benim
Dimi ya bence güzel döneme denk getirdik hamilelik yazın elbiselerle geçecek efil efil çok kıyafet derdi olmayacak sebze meyve bol olacak bebişler de bir dahaki yaz gelene kadar tam gezme zamanları ele avuca gelmiş olacakOyyy hepsi çok güzel tam bunları giyme mevsimleri olacak inşallah
Benim de belli değil daha tam sadece kız olabilir demişti ara renkler aldım ama araya pembeler de karıştı eşimle istemsiz elimiz hep onlardaydı aman en kötü değiştiririz dedik
Çok net değilim ama sanırım UTS den barkod sorguluyordum benKızlar biraz alakasız ama güneş kremi aldım orijinal ürün mü nerden sorgulama yapıyoruz yarım saattir bakıyorum Google amcaya bulamadım
Tamam canım Bi bakiyimÇok teşekkür ederiz teyzesiii aminnn
Dimi ya bence güzel döneme denk getirdik hamilelik yazın elbiselerle geçecek efil efil çok kıyafet derdi olmayacak sebze meyve bol olacak bebişler de bir dahaki yaz gelene kadar tam gezme zamanları ele avuca gelmiş olacak
Çok net değilim ama sanırım UTS den barkod sorguluyordum ben
EvetÇok teşekkür ederiz teyzesiii aminnn
Dimi ya bence güzel döneme denk getirdik hamilelik yazın elbiselerle geçecek efil efil çok kıyafet derdi olmayacak sebze meyve bol olacak bebişler de bir dahaki yaz gelene kadar tam gezme zamanları ele avuca gelmiş olacak
Çok net değilim ama sanırım UTS den barkod sorguluyordum ben
Solantemı kuzumKızlar biraz alakasız ama güneş kremi aldım orijinal ürün mü nerden sorgulama yapıyoruz yarım saattir bakıyorum Google amcaya bulamadım
Ayy çok güzeller hepsi canım nerden bunlarBen de ilk defa bir şeyler aldım fındığımacinsiyet belli olana fetal dna falan gelene kadar daha almam ama bunları da almayacaktım ama dayanamadım
Eki Görüntüle 3233404
Eki Görüntüle 3233406
Eki Görüntüle 3233407
Eki Görüntüle 3233408
Eki Görüntüle 3233409
Eki Görüntüle 3233410
Eki Görüntüle 3233411
Fiyatı da çok iyiymiş ya hangi mağaza? Güzel günlerde kullansın,Kızlarr kızlarrrr ben yine bişeyler yaptım
Yok canım ya sebamed+bio oil paket halinde indirime girmiş onu almıştım am bir türlü barkod sorgulamayı başaramadımSolantemı kuzum
Teşekkür ederiz teyzesiAyy çok güzeller hepsi canım nerden bunlar
Allah sabır versin, inşallah en kısa zamanda nasip eder sağlıklı bir bebekArkadaşlar malesef aranızdan ayrılmak zorundayım. Bugün kontrolümüz vardı. Gebelik sonlandırıldı. Moralinizi bozmak hiç istemiyorum. Kendinize be bebişlere iyi bakınhepiniz harika anneler olacaksınız
Çok üzgünüm Rabbım sabırlar versin inşallah hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin kendinize iyi bakın dualarım sizinleArkadaşlar malesef aranızdan ayrılmak zorundayım. Bugün kontrolümüz vardı. Gebelik sonlandırıldı. Moralinizi bozmak hiç istemiyorum. Kendinize be bebişlere iyi bakınhepiniz harika anneler olacaksınız
Ebebek canım. Kollu kolsuz zıbınlar falan 25-30tl.Fiyatı da çok iyiymiş ya hangi mağaza? Güzel günlerde kullansın,
Çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıkla en hayırlı zamanda tekrarını nasip etsin.Arkadaşlar malesef aranızdan ayrılmak zorundayım. Bugün kontrolümüz vardı. Gebelik sonlandırıldı. Moralinizi bozmak hiç istemiyorum. Kendinize be bebişlere iyi bakınhepiniz harika anneler olacaksınız
Süper bende gideyim bi o zaman. Erkek dedi benimkine yarın tekrar kontrol var kesinleşir artık sonra da alışverişeEbebek canım. Kollu kolsuz zıbınlar falan 25-30tl.
Fiyatlar bana da uygun geldi bakalım cinsiyet belli olsunda biraz da renkli almak istiyorum hep soft aldım
Çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıkla en hayırlı zamanda tekrarını nasip etsin.
Geldim cnm ben üniversite hastanesine gittim ablam orda görevli ama nasipse doğum özelde inşallahKandan bakılıyor genelde yurtdışına gönderiliyor hastanelerde yok sanırım , geldin mi Antalya'yaGeldiysen hangi doktora gidiyorsun burda
Ay hadi inşallah cinsiyetle ilgili tekrar haberdar et muhakkak herkesi çok merak ediyorum kaçırmıyımSüper bende gideyim bi o zaman. Erkek dedi benimkine yarın tekrar kontrol var kesinleşir artık sonra da alışverişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?