Kandan bakılıyor genelde yurtdışına gönderiliyor hastanelerde yok sanırım , geldin mi Antalya'yaNipt nasıl yapılıyor kuzu bende Salı taramaya gideceğim
Amin canım benim inşallahÇok çok geçmiş olsun inş bi an önce geçsin sende hamileliğin keyfini çıkaracağın döneme gel cnm
Amin canımmCanım benim de seninki gibiydi bir süredir tuzlu domates,salatalık, peynir ve zeytinle yaşıyorum resmen. Ama artık şöyle bir şeye evrildi eğer yemeği ben yapmıyorsam, evde kokusu yoksa az az ev yemeklerinden yiyebiliyorum. Kendim hala sadece pilav, makarna,tost gibi soğansız şeyler yapıyorum. Sabah bulantısı azaldı, durup dururken bulantı da kayboldu. Koku hassasiyeti sebebiyle bulantı, kusma devam ediyor. Doktorum ilacımı prifemyn dr olarak değiştirdi kullanmaya devam ediyorum. Umarım senin de hafifler ve yakın zamanda tamamen kurtuluruz bulantıdan.
Eğer beslenememe durumu varsa genelde yatış önerilir ama siz mi istemiyorsunuzAmin canım benim inşallahçok teşekkür ederim
Amin canımm
Ya ben önceden akşamları kokusunu almadığım yemekten birkaç kaşık da olsa yiyebiliyordum işte maalesef artık o da olmuyor
Eşim pişirirken koku gelmesin diye her şeyi yapıyor, baş ucumda sürekli hava temizleyici açık pencereler açık askında koku almıyorum ama onu da yiyememeye başladım dün denemek için hiç evde yapılmamış olsun diye dışarıdan söyledik yok maalesef o da olmadı
Sabahları zaten felaket gün içinde de durduk yerde dediğin gibi bastırıyor aniden koku almasam bile ama şimdi geceleri de azıttı ya insan uykusundan mide bulantısıyla uyanır mısağa sola da dönemiyorum yatarken illa sırt üstü olucam sağa sola dönünce bulantım artıyor sanki midem ağzıma geliyor sırt üstü yatmaktan belim uyuştu kuyruk sokumum sızlıyor sürekli
Senin de baya uzun sürdü ya ikinci trimester a girdin çoktanherkes hatta hastanede konuştuğum kadınlar bile ikinci trimester da bir sabah kalktık bıçak gibi kesilmişti diyor ben de öyle olsun diye umut ediyorum bir anda kurtuluruz inşallah bir daha da hayatımız boyunca mide bulantısı hiç uğramasın bize bir ömür yetecek kadar çektik bence
hiç yatış önermediler hamilelik öncesi depolarım doluydu çok uzun süre vitamin takviyeleri kullandığım için bebek onları kullanarak gelişiyor benim de depolar hala dolu çıkıyor iyot eksik çıktı sadece ona rağmen vitamin takviyesi verdi doktorum onlarla ve kuru tost haşlanmış patates gibi şeylerle idare etmeye çalışıyorumEğer beslenememe durumu varsa genelde yatış önerilir ama siz mi istemiyorsunuz
Kız ben hıc sulu yemek yemıyorumhiç yatış önermediler hamilelik öncesi depolarım doluydu çok uzun süre vitamin takviyeleri kullandığım için bebek onları kullanarak gelişiyor benim de depolar hala dolu çıkıyor iyot eksik çıktı sadece ona rağmen vitamin takviyesi verdi doktorum onlarla ve kuru tost haşlanmış patates gibi şeylerle idare etmeye çalışıyorum
Doktorun beklentisi de ikinci trimester da geçmesi daha uzun sürerse farklı bir tedavi uygulanır belki
Ben de öyleyim işte kuzum makarna yiyordum onu yiyemiyorum artık sürekli azalıyor yiyebildiğim şeyler işteKız ben hıc sulu yemek yemıyorumbı son haftada etsız hıcbıseysız kurufasulye ve corba bıraz hep kuru hep kuru patates ekmek makarna
Bence geçecek inşallahhiç yatış önermediler hamilelik öncesi depolarım doluydu çok uzun süre vitamin takviyeleri kullandığım için bebek onları kullanarak gelişiyor benim de depolar hala dolu çıkıyor iyot eksik çıktı sadece ona rağmen vitamin takviyesi verdi doktorum onlarla ve kuru tost haşlanmış patates gibi şeylerle idare etmeye çalışıyorum
Doktorun beklentisi de ikinci trimester da geçmesi daha uzun sürerse farklı bir tedavi uygulanır belki
Çözemedim deSırtı kuzum noldu kı
Ayyyy çok şeker cinsiyet netlesse bende alırım yaKızlarr kızlarrrr ben yine bişeyler yaptım
Çok güzeller Gülerek kullanın canım benimBen de ilk defa bir şeyler aldım fındığımacinsiyet belli olana fetal dna falan gelene kadar daha almam ama bunları da almayacaktım ama dayanamadım
Eki Görüntüle 3233404
Eki Görüntüle 3233406
Eki Görüntüle 3233407
Eki Görüntüle 3233408
Eki Görüntüle 3233409
Eki Görüntüle 3233410
Eki Görüntüle 3233411
Oh maşallah canım gözünüz aydın olsun inşallahPapatyamaviss bizim cinsiyet erkekmiş belli oldu listeye ekleyebilirsin ikili sonucumuz da iyi çıkmış şükür
Oyyy hepsi çok güzel tam bunları giyme mevsimleri olacak inşallahBen de ilk defa bir şeyler aldım fındığımacinsiyet belli olana fetal dna falan gelene kadar daha almam ama bunları da almayacaktım ama dayanamadım
Eki Görüntüle 3233404
Eki Görüntüle 3233406
Eki Görüntüle 3233407
Eki Görüntüle 3233408
Eki Görüntüle 3233409
Eki Görüntüle 3233410
Eki Görüntüle 3233411
Benim de belli değil daha tam sadece kız olabilir demişti ara renkler aldım ama araya pembeler de karıştı eşimle istemsiz elimiz hep onlardaydı aman en kötü değiştiririz dedikAyyyy çok şeker cinsiyet netlesse bende alırım ya
Ertesı gun tekrardan deneyın daha bellı olursa kan verinKızlar bugün adetimin 2.günü ama henüz olmadım ara ara gün içinde karnıma ağrı giriyor ama adet sancısı gibi değil daha hafif 5-6 dakika sonra geçiyor. Bugün evde test yaptım çok aşırı silik bir çizgi çıktı.
İnşallah çok heyecanlıyım ya hayal kırıklığına uğramaktan yoruldumErtesı gun tekrardan deneyın daha bellı olursa kan verin
En kötü al bir tane daha yap bazen test bozuk olabiliyor kafan netleşirKızlar bugün adetimin 2.günü ama henüz olmadım ara ara gün içinde karnıma ağrı giriyor ama adet sancısı gibi değil daha hafif 5-6 dakika sonra geçiyor. Bugün evde test yaptım çok aşırı silik bir çizgi çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?