2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok çok geçmiş olsun inş bi an önce geçsin sende hamileliğin keyfini çıkaracağın döneme gel cnm
Amin canım benim inşallah çok teşekkür ederim
Amin canımm
Ya ben önceden akşamları kokusunu almadığım yemekten birkaç kaşık da olsa yiyebiliyordum işte maalesef artık o da olmuyor
Eşim pişirirken koku gelmesin diye her şeyi yapıyor, baş ucumda sürekli hava temizleyici açık pencereler açık askında koku almıyorum ama onu da yiyememeye başladım dün denemek için hiç evde yapılmamış olsun diye dışarıdan söyledik yok maalesef o da olmadı
Sabahları zaten felaket gün içinde de durduk yerde dediğin gibi bastırıyor aniden koku almasam bile ama şimdi geceleri de azıttı ya insan uykusundan mide bulantısıyla uyanır mı sağa sola da dönemiyorum yatarken illa sırt üstü olucam sağa sola dönünce bulantım artıyor sanki midem ağzıma geliyor sırt üstü yatmaktan belim uyuştu kuyruk sokumum sızlıyor sürekli
Senin de baya uzun sürdü ya ikinci trimester a girdin çoktan herkes hatta hastanede konuştuğum kadınlar bile ikinci trimester da bir sabah kalktık bıçak gibi kesilmişti diyor ben de öyle olsun diye umut ediyorum bir anda kurtuluruz inşallah bir daha da hayatımız boyunca mide bulantısı hiç uğramasın bize bir ömür yetecek kadar çektik bence

Eğer beslenememe durumu varsa genelde yatış önerilir ama siz mi istemiyorsunuz

Eğer beslenememe durumu varsa genelde yatış önerilir ama siz mi istemiyorsunuz
hiç yatış önermediler hamilelik öncesi depolarım doluydu çok uzun süre vitamin takviyeleri kullandığım için bebek onları kullanarak gelişiyor benim de depolar hala dolu çıkıyor iyot eksik çıktı sadece ona rağmen vitamin takviyesi verdi doktorum onlarla ve kuru tost haşlanmış patates gibi şeylerle idare etmeye çalışıyorum
Doktorun beklentisi de ikinci trimester da geçmesi daha uzun sürerse farklı bir tedavi uygulanır belki

Kız ben hıc sulu yemek yemıyorum bı son haftada etsız hıcbıseysız kurufasulye ve corba bıraz hep kuru hep kuru patates ekmek makarna

Kız ben hıc sulu yemek yemıyorum bı son haftada etsız hıcbıseysız kurufasulye ve corba bıraz hep kuru hep kuru patates ekmek makarna
Ben de öyleyim işte kuzum makarna yiyordum onu yiyemiyorum artık sürekli azalıyor yiyebildiğim şeyler işte
Tost patates bir de salatalık yiyebildiklerim bunlar
Salatalık yiyebildiğim kadar yemeye çalışıyorum bu kadar susuzluğa bebeğin suyu iyi çıktı salatalıktan sanırım hem midemi bastırıyor hem su ihtiyacını karşılıyor satalık olmasa ben bitmiştim

Bence geçecek inşallah

Oyyy hepsi çok güzel tam bunları giyme mevsimleri olacak inşallah
Ayyyy çok şeker cinsiyet netlesse bende alırım ya
Benim de belli değil daha tam sadece kız olabilir demişti ara renkler aldım ama araya pembeler de karıştı eşimle istemsiz elimiz hep onlardaydı aman en kötü değiştiririz dedik

Kızlar bugün adetimin 2.günü ama henüz olmadım ara ara gün içinde karnıma ağrı giriyor ama adet sancısı gibi değil daha hafif 5-6 dakika sonra geçiyor. Bugün evde test yaptım çok aşırı silik bir çizgi çıktı.

Eklentiler

• 8406D2EE-2169-4B23-95CE-B73668397E48.webp
    81,8 KB · Görüntüleme: 91
Ertesı gun tekrardan deneyın daha bellı olursa kan verin

En kötü al bir tane daha yap bazen test bozuk olabiliyor kafan netleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…