2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydın, daha önce soruldu sanırım, göğüs şişliğiniz dokununca agrimalar gibi belirtileriniz ne zaman geçti?
Günaydın, benim sanki yaklaşık 2-3 haftadır yok gbi ama arada içten oluyo sanırım yanlarda acı hissediyorum dokunuyorum ağrı yok. Şişlik baki ama indiği söylenemez sığmıyorlardııı

Günaydın, daha önce soruldu sanırım, göğüs şişliğiniz dokununca agrimalar gibi belirtileriniz ne zaman geçti?

Günaydın, benim sanki yaklaşık 2-3 haftadır yok gbi ama arada içten oluyo sanırım yanlarda acı hissediyorum dokunuyorum ağrı yok. Şişlik baki ama indiği söylenemez sığmıyorlardııı

Ayy benim de öyle.. Geçen fark ettim ki sutyenim iz yapıyor
Ağrı,sızı geçti ama kafam kadar oldular şişlik artarak devam ediyor

ben 15 yıldır hepatit b taşıtıcısıyım.ilaç kullanmıyorum .8 yaşında oğlum var ilk doğduğunda beni emmeden aşısı yapıldı .şükürler olsun benden ona geçen bişey yok.eşimde evlenirken aşı olmuştu onada bulaşmadı.tırnak makasım tarağım kişisel eşyalarım ayrı,kimseye kullandırmıyorum.13 haftalık hamileyim eğer nasip olursa doğduğunda beni emmeden aşısı olcak.

Yalniz ben bunlara bayıldım renk tonları muhteşem link atsan ya

Canım direk alışveriş linki atmak yasak mı değil mi bilmiyorum ama şöyle direk bulabilirsin

Tulumlar Piadea sitesinden arama çubuğuna tulum yazarsan sitede bunlar ve diğer çeşit bütün tulumlar çıkıyor

Çorap ve patikler de English Home dan, bebek giyim kategorisine tıklayınca çıkıyorlar

Kizlar benim ultrason gunu yaklasinca yaziyorum senaryolar. Hic hamime gibi hissetmiyorum kendimi korku sardi icimi

Kizlar benim ultrason gunu yaklasinca yaziyorum senaryolar. Hic hamime gibi hissetmiyorum kendimi korku sardi icimi
Valla bende de öyle aman aman bi belirti yok. Göğüsler büyük bir de bel ağrısı oluyor o kadar. Çok şükür daha bugün gördük takla atıyordu İçini ferah tutmaya çalış, ne zaman randevu

Valla bende de öyle aman aman bi belirti yok. Göğüsler büyük bir de bel ağrısı oluyor o kadar. Çok şükür daha bugün gördük takla atıyordu İçini ferah tutmaya çalış, ne zaman randevu
Ptesi 14:40 ta bakalim. Insallah guzel haberler aliriz. Birde buraya bebegini kaybedenler yaziyor ya ben cok etkileniyorum o durumdan sanirim

Ptesi 14:40 ta bakalim. Insallah guzel haberler aliriz. Birde buraya bebegini kaybedenler yaziyor ya ben cok etkileniyorum o durumdan sanirim
Haklısın bazen sayfada başlıklara göz atıyorum, can sıkıcı şeyler var. Ama bir sürü kişi de güzel güzel hamilelik geçirip sağlıkla kucağına alıyor. İnşallah bizler de öyle olacağız

Okumamak lazim aslinda. Yine boyle okuyup evhamlanip doktora gitmistim

Ben de benzer durumdayım. Benim 13. haftada bitmişti. 14. haftada tekrar başladı, özellikle de akşamları çok bulantım oluyor. Yarından sonra 15. haftaya gireceğim ama bulantılar maalesef bitmedi. Ben de B6 vitamini alıyorum. Bir de bileklik kullanıyorum ama ikisi de tamamen durdurmuyor ne yazık ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…