Günaydın, benim sanki yaklaşık 2-3 haftadır yok gbi ama arada içten oluyo sanırım yanlarda acı hissediyorum dokunuyorum ağrı yok. Şişlik baki ama indiği söylenemez sığmıyorlardıııGünaydın, daha önce soruldu sanırım, göğüs şişliğiniz dokununca agrimalar gibi belirtileriniz ne zaman geçti?
Valla tamamen geçmiş sayılmaz arada bir yine oluyor sızım sızım sızlıyorGünaydın, daha önce soruldu sanırım, göğüs şişliğiniz dokununca agrimalar gibi belirtileriniz ne zaman geçti?
Kesin erkek fetal dna sonucuna göre, şimdi istikamet ebebekAy hadi inşallah cinsiyetle ilgili tekrar haberdar et muhakkak herkesi çok merak ediyorum kaçırmıyım
Bir prens daha mı maşallah bebeklerimizeeeKesin erkek fetal dna sonucuna göre, şimdi istikamet ebebek
Ayy benim de öyle.. Geçen fark ettim ki sutyenim iz yapıyorGünaydın, benim sanki yaklaşık 2-3 haftadır yok gbi ama arada içten oluyo sanırım yanlarda acı hissediyorum dokunuyorum ağrı yok. Şişlik baki ama indiği söylenemez sığmıyorlardııı
Evett prens içerde takla atıyorduBir prens daha mı maşallah bebeklerimizeee
12. Haftada geçti benimGünaydın, daha önce soruldu sanırım, göğüs şişliğiniz dokununca agrimalar gibi belirtileriniz ne zaman geçti?
Günaydın, daha önce soruldu sanırım, göğüs şişliğiniz dokununca agrimalar gibi belirtileriniz ne zaman geçti?
Günaydın, benim sanki yaklaşık 2-3 haftadır yok gbi ama arada içten oluyo sanırım yanlarda acı hissediyorum dokunuyorum ağrı yok. Şişlik baki ama indiği söylenemez sığmıyorlardııı
Ağrı,sızı geçti ama kafam kadar oldularAyy benim de öyle.. Geçen fark ettim ki sutyenim iz yapıyor
Benimde 12.haftadamdayim büyük baya ama ağrısı tamamen geçti.. teşekkür ederim12. Haftada geçti benim
ben 15 yıldır hepatit b taşıtıcısıyım.ilaç kullanmıyorum .8 yaşında oğlum var ilk doğduğunda beni emmeden aşısı yapıldı .şükürler olsun benden ona geçen bişey yok.eşimde evlenirken aşı olmuştu onada bulaşmadı.tırnak makasım tarağım kişisel eşyalarım ayrı,kimseye kullandırmıyorum.13 haftalık hamileyim eğer nasip olursa doğduğunda beni emmeden aşısı olcak.Çalışmıyorum evdeyim. Bana dr bu hastalığın siroz ve karaciğer kanserine sebep olduğunu söyledi. Bu da beni korkuttu işin açıkcası. Şunu anlamaya çalışıyorum; hadi ben bu aşıyı olmadım ve hepatit kaptım bunun tedavisi yok mu acaba? Yada büyük risk mi
Almış olurum acaba.
Çocuk doğar doğmaz zaten aşılanıyor dedi ayrıca. Hatta senin dediğin gibi biz sağlık çalışanı olduğumuz için bağışıklığımız düştüğünde aşıyı yenileriz dedi. Yani
Şimdi 3 doz aşı korumayacak mı yine?
Off kafam allak bullak oldu.
13 haftaKaç haftalık oldunuz şu an
Yalniz ben bunlara bayıldım renk tonları muhteşem link atsan ya
O bana da oluyor canım ultrasondan bir gün önce akşam evde senaryo yazarlığıKizlar benim ultrason gunu yaklasinca yaziyorum senaryolar. Hic hamime gibi hissetmiyorum kendimi korku sardi icimi
Valla bende de öyle aman aman bi belirti yok. Göğüsler büyük bir de bel ağrısı oluyor o kadar. Çok şükür daha bugün gördük takla atıyorduKizlar benim ultrason gunu yaklasinca yaziyorum senaryolar. Hic hamime gibi hissetmiyorum kendimi korku sardi icimi
Aynen kuzumda iste o gun gelene kadarO bana da oluyor canım ultrasondan bir gün önce akşam evde senaryo yazarlığımerak etme bebeğini görünce hemen geçer
Ptesi 14:40 ta bakalim. Insallah guzel haberler aliriz. Birde buraya bebegini kaybedenler yaziyor ya ben cok etkileniyorum o durumdan sanirimValla bende de öyle aman aman bi belirti yok. Göğüsler büyük bir de bel ağrısı oluyor o kadar. Çok şükür daha bugün gördük takla atıyorduİçini ferah tutmaya çalış, ne zaman randevu
Haklısın bazen sayfada başlıklara göz atıyorum, can sıkıcı şeyler var. Ama bir sürü kişi de güzel güzel hamilelik geçirip sağlıkla kucağına alıyor. İnşallah bizler de öyle olacağızPtesi 14:40 ta bakalim. Insallah guzel haberler aliriz. Birde buraya bebegini kaybedenler yaziyor ya ben cok etkileniyorum o durumdan sanirim
Okumamak lazim aslinda. Yine boyle okuyup evhamlanip doktora gitmistimHaklısın bazen sayfada başlıklara göz atıyorum, can sıkıcı şeyler var. Ama bir sürü kişi de güzel güzel hamilelik geçirip sağlıkla kucağına alıyor. İnşallah bizler de öyle olacağız
Ben de benzer durumdayım. Benim 13. haftada bitmişti. 14. haftada tekrar başladı, özellikle de akşamları çok bulantım oluyor. Yarından sonra 15. haftaya gireceğim ama bulantılar maalesef bitmedi.Bulantı yaşayıp prilam ile güzel idare ettim süreci. Ara ara prilam içmeyip kendimi denedim ama bitmedi bulantım, içmediğim günler kötü geçiyor. 2 gündür doz azalttım günde 1 tane içiyorum prilam, birkaç gün sonra onu da bırakmayı düşünüyorum.
Benim gibi prilam kullanıp bırakanlar var mı ?bulantınız bitti mi ? Bulantı konusu çok yordu beni iş hayatımda çok zorlandımartık bitsin istiyorum kızlar. Nasıl bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?