2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende acele yazarsam hele gör
sorma yaaa
İyi yolculuklar bu arada canımcım. Minnoşumuza ve kendine dikkat et
Ufak tefek indirim olan şeylerden aldım biraz da internetten bakayım Ankete girdim ben erkek diye herkes girerse ordan bakarız
Oyyyyiia
Sağlıkla giysinler inşallahh. Benim her yerde favorilerim bebekle ilgili olmaya başladı. Hep attım fava bekliyorum

sorma yaaa
İyi yolculuklar bu arada canımcım. Minnoşumuza ve kendine dikkat et

Oyyyyiia
Sağlıkla giysinler inşallahh. Benim her yerde favorilerim bebekle ilgili olmaya başladı. Hep attım fava bekliyorum
İnşallah canım. Instagram kafayı yedirtecek bana ordan alışverişe güvenemiyorum ama çok güzel şeylerr var

Oylemiymis ben uzun yolculuk yaptım 4.haftamda döndük hamile oldugumu öğrendim meger hamileymisim orda
Valla bende biletleri aldım baya da heveslenmiştim doktor öyle söyleyince iptal ettim mecbur 650 km çok uzun risk almaya gerek yok önermiyorum dedi bana direk

Ufak tefek indirim olan şeylerden aldım biraz da internetten bakayım Ankete girdim ben erkek diye herkes girerse ordan bakarız
Çok tatlı güle güle giysin inşallah benimde Allah nasip ederse oğlum olacak inşallah bende büyük eşyaları ağustosa kadar alıp giyim için olanları da aylık bir kaç parça şeklinde tamamlamayı düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa

Valla bende biletleri aldım baya da heveslenmiştim doktor öyle söyleyince iptal ettim mecbur 650 km çok uzun risk almaya gerek yok önermiyorum dedi bana direk
Oyle dediyse kuzum tabi dinle doktoru olsun goruntulu konusursunuz sonra insallah kavusursunuz

Gitmeden kontrole girdim canım doktor varis çorabı önerdi ara ara hep yürüdüm molalarda aslinda 7 ama 8 saat sürdü trafiklere takıldık ama şükür iyiydi.

Kızlar karnımın hemen üstünde sertlik gibi bi durum var ağrıyla birlikte yerini genişletme cabasimi ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…