Valla bende biletleri aldım baya da heveslenmiştim doktor öyle söyleyince iptal ettim mecbur 650 km çok uzun risk almaya gerek yok önermiyorum dedi bana direk
Çok tatlı güle güle giysin inşallah benimde Allah nasip ederse oğlum olacak inşallah bende büyük eşyaları ağustosa kadar alıp giyim için olanları da aylık bir kaç parça şeklinde tamamlamayı düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa
Valla bende biletleri aldım baya da heveslenmiştim doktor öyle söyleyince iptal ettim mecbur 650 km çok uzun risk almaya gerek yok önermiyorum dedi bana direk
İyi yolculuklar canım kaç hafta oldun bir kaç km kaç saat sürüyor bende bayramda annemlere gidecektim doktor 14 hafta küçük 16 haftadan önce uzun yolculuk önermiyorum dedi kaldım annemleri de çok özlemiştim ama varsın onlar iyi olsunlar
Gitmeden kontrole girdim canım doktor varis çorabı önerdi ara ara hep yürüdüm molalarda aslinda 7 ama 8 saat sürdü trafiklere takıldık ama şükür iyiydi.