Bilimsel olarak kanıtlanmamış bir nedeni varsa da bilinmiyor ama istatistiki olarak bir araştırma yapmışlar ve kız bebek hamileliklerinde daha çok bulantı kusma oluyormuş
Bana da senin kızın olacak gibi geliyor haahaaaa nedensiz ama ultrason falan attıysan görmedim
Benim hissim de eşimin hissi de en başından beri kız
hurafeler genelde kız tatlı aşeriyorum mesela normalde asla sevmediğim şerbetli tatlıları hem de bu mide bulantısına rağmen yiyemiyorum o ayrı ama canım çekiyor
ki ben tamamen şekersiz beslenen yıllardır ağzına tatlı sürmemiş biriyim ama canım en pis tatlıları çekiyor. Normalde tatlıya erkek derler ama bizim ailede tam tersi bu hurafe teyzelerim erkek beklerken hep ekşi yedi kızı olanlar tatlı
Ramzi teorisine göre de kız 7 haftalık ilk ultrason görüntüsünde sağda bebiş sonra yer değiştirmiş
Rus takvimi de kız diyor
Erkek diyenler bir tek annem ve Çin takvimi
Annem de kaynanama inadına erkek diyor. Ultrason resmini görünce koca kafalı bu aynı babası ve dayısı gibi kesin erkek dedi yine
Ben de belki koca kafalı kızım olacaktır kızların kafası büyük olmuyor mu dedim
[/QUOTE]
Ramzi, skull falan çok yanıltıyor bence. Ultrason netse nubb daha güvenilir gibi
Etrafımdaki çoğu kişi kız hissediyordu. Eşim, babası falan erkek hissediyordu. Hatta babası oğlumuz geliyor pabucun dama atılacak diye seviyormuş kediyi çok sinir olmuştum.
ama yanlış anlaşılmasın beni sinir eden bebeğin erkek olma ihtimali değil kayınpederin erkek odaklı olmasıydı emin emin konuşmalar falan
Ki erkek torunu da var hani desem ki rol model olmak istiyor falan ama bu tarz bir çabası da yok çocuğa karşı hatta baya azarlar yani