2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Benim hissim de eşimin hissi de en başından beri kız
hurafeler genelde kız tatlı aşeriyorum mesela normalde asla sevmediğim şerbetli tatlıları hem de bu mide bulantısına rağmen yiyemiyorum o ayrı ama canım çekiyor ki ben tamamen şekersiz beslenen yıllardır ağzına tatlı sürmemiş biriyim ama canım en pis tatlıları çekiyor. Normalde tatlıya erkek derler ama bizim ailede tam tersi bu hurafe teyzelerim erkek beklerken hep ekşi yedi kızı olanlar tatlı
Ramzi teorisine göre de kız 7 haftalık ilk ultrason görüntüsünde sağda bebiş sonra yer değiştirmiş
Rus takvimi de kız diyor

Erkek diyenler bir tek annem ve Çin takvimi
Annem de kaynanama inadına erkek diyor. Ultrason resmini görünce koca kafalı bu aynı babası ve dayısı gibi kesin erkek dedi yine
Ben de belki koca kafalı kızım olacaktır kızların kafası büyük olmuyor mu dedim
[/QUOTE]
Ramzi, skull falan çok yanıltıyor bence. Ultrason netse nubb daha güvenilir gibi Etrafımdaki çoğu kişi kız hissediyordu. Eşim, babası falan erkek hissediyordu. Hatta babası oğlumuz geliyor pabucun dama atılacak diye seviyormuş kediyi çok sinir olmuştum. ama yanlış anlaşılmasın beni sinir eden bebeğin erkek olma ihtimali değil kayınpederin erkek odaklı olmasıydı emin emin konuşmalar falan Ki erkek torunu da var hani desem ki rol model olmak istiyor falan ama bu tarz bir çabası da yok çocuğa karşı hatta baya azarlar yani

Yok canım ya alakası yok benim midem aşırı bulanıyor erkek olacak.
[/QUOTE]
Benim de bir ara inanılmaz kötüydü şimdi hafifledi Allahtan. En yakın zamanda senin de hafifler inşallah kuzum sağlıkla gelsin prensin

2 Kizim oldu 9 ay boyunca ne midem bulandi nede kustum
Bunda ise basindan beri mide bulantim var

2 Kizim oldu 9 ay boyunca ne midem bulandi nede kustum
Bunda ise basindan beri mide bulantim var
9 ay bulantım olmadı demissiniz ama belki bir bilginiz vardır. Koku hassasiyeti doğuma kadar devam ediyor mu? Yemek yapıp yiyebilmeyi çok özledim

9 ay bulantım olmadı demissiniz ama belki bir bilginiz vardır. Koku hassasiyeti doğuma kadar devam ediyor mu? Yemek yapıp yiyebilmeyi çok özledim
Ya bilmiyorumki bende ilk kez yasiyorum bu durumu
2 gebeligimde normal gecti hic biseyim yoktu
Bunda basindan beri tiksinti, istahsizlik var nezamana kadar surer yasayip gorucez . Umarim uzun surmez

Kızlar ben aşırı yorgunum kafam yastıktan kalkmıyor hasta gibiyim ama değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…