2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Her gebelik her bebek de farklı oluyor bu arada hatirlasan bile ayni yoldan geçmiyorsun her zaman canım ama hep diyorum ya stres den hersey oluyor ama
Aynen öyle bu kadar panik hiç olmamıştım ama diğerlerinde kanamam filan olmamıştı bu gebelik biraz kanamalı oldu inş devamı temiz gecer
(Annemin kafasını istiyorum diyoki temiz çocuğum rahmini temizliyo

O zaman normal bu gerginlik bu haftalarda
Normaldir heralde çok hızlı bir büyüyolar mesela şuan bişe hissediyorum tam ultrasonda gördüğümüz yerde sonra gaz var gibi bi his geliyo acaba bebek mi cözemedim ayy artık hissedelim

Ayyyy Yerim kalbini ben onun öpüyorum ellerinden. Yani olacak olsa olurdu çok şükür büyüdü ve böyle devam edecek bazı gebelikler böyle geçiyor inanır mısın şakır şakır kanayan gebelerim oluyordu inanamazsin görsen her insanın yapısı farklı. Yani böyle yazmak istemem ama olacak varsa olur ama Rabbım onu koruduktan sonra hiç bir.sey olmaz sadece tevekkül etmek gerekiyor bazen ama hep bebeginle kendinle olumlama yap bak faydasını göreceksiniz

Saol canım aynen olacaksa ondada vardır bi hayır zaten şuan rahatlamaya kendimi ve bebişi üzmemek için oluşuna bıraktım duam sağlıkla kavuşmak tabiki
Diğer gebeliklerimde yaşım kücüktü ve baya zaman geçti vücut böyle tepki veriyor diyorum birde hamilelik ve doğum kadını yeniliyor diyolar belki benimle alakalı bişeyden olmuştur kanama diyorum (doktor bebeğin kesesi bozuk değil kanama alanı yok kalbi iyi atıyor keyfi yerinde diyo)
Hakkımızda hayırlısı bu bebişim böyle banada kanamam oluyo diyen bi hamile olursa belki yaşadığım tecrübeyi anlatmam ile yüreğine su serpilir

Demek ki ondan kaynaklı değil canım çok şükür en güzelini yapıyorsun içini ferah tut aynen öyle yoksa kendimizi üzüp hasta ediyoruz Allah büyüktür ya çok.sukur her günümüz çok kıymetli inşallah beraber büyüyeceğiz bebeklerimizi o nasip ederse

Amin canım amin

Hayırlı kandiller kızlarım
Dualarınızda bana da yer verin olur mu geçsin şu perişan halim artık
Yarın fetal dna için kan almaya geliyorlar onu da hayırlısı ile güzel sonuçlarla atlatayım
Cinsiyeti kesin olarak öğrenmemize çok az kaldı bizim de artık

Sen benden once bıle ogrenırsın
Sabret kuzum az kaldı feraha ereceksın

Normaldir heralde çok hızlı bir büyüyolar mesela şuan bişe hissediyorum tam ultrasonda gördüğümüz yerde sonra gaz var gibi bi his geliyo acaba bebek mi cözemedim ayy artık hissedelim
Bende aynısını yaşıyorum hatta dün sol tarafımda bırsey hısssettım hemen esimin fotoğrafını aradım ama sonra dedim kücücuk daha ne hissebilirimki

Devlet olduğu için pek guvenmemekle birlikte inşallah diyorum kuzum
Bana devlet söyledi ilk şaka gibi ama normalde geç söylüyorlar haklısın belki erkekten emin olduğu içindir dayanabilirsem 16. Haftayı beklemek istiyorum ama içim içimi yiyor iyimidir diye her gün

Biz o şekilde öğrendik :)
İnş siz de hayırlı sonuçlar alırsınız.
Yarın inş kızçemi göreyim bakalım bu mübarek günlerin hürmetine Allah herkesin evladını bağışlasın, olmayanlara da hayırlısıyla nasip etsin. Bizlere de hayırlı doğumlar sağlıklı çocuklar nasip etsin.
İnsanher şeyden korkar oluyor. Allah esirgesin korusun

Güzel sonuçlar alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…