Hayddiiiii banada 3 farklı doktor erkek dedi kendime erkeğe alıştırdım artık yaYani % 95 denilen erkek Kiza dönüş yapmaktadır
Erkekte soyluyolar dırek net galıba dedıgın gibi ama işte tahmın yınede bakalım nolcakBana devlet söyledi ilk şaka gibi ama normalde geç söylüyorlar haklısın belki erkekten emin olduğu içindirdayanabilirsem 16. Haftayı beklemek istiyorum ama içim içimi yiyor iyimidir diye her gün
3 dokorda yanılmaz herhalde ya hangı ara uc doktor gordu senı yakalandınHayddiiiii banada 3 farklı doktor erkek dedi kendime erkeğe alıştırdım artık yakaçıncı haftada kız denildi
Surekli davet edildigimiz icin evde hergun hergun yemek yapmadim ama diger gunlerde zar zor yaptim zatenOlsun masallah almışsın yine canım ben bu ramazan kimseyi çağıramadığım gibi evdekilere bişe pişiremedim bile doğru düzgün
İnş biraz geçsin şu zor dönemler bende istiyorum çağırmak istiyorum normalde evim hergün dolu olur en uzun ara oldu
Benım yemek yeme durumum hala aynı malesef bulantı yok denecek kadar azSurekli davet edildigimiz icin evde hergun hergun yemek yapmadim ama diger gunlerde zar zor yaptim zaten
Sendede hala bulanti koku hassasiyeti varmi
Aslında abartılı da yemiyorum ama tuzu azaltamadım belki de ondan da ödem oluyor olabilir bakalım inşallah çok kilo almadan sağlıkla geçiririzBu haftalarda sonra kilo alımı başlıyor sanırım dikkat et canım tuzu felan azalt biraz yürüyüş yapmaya çalış bakalım.
Valla ne kadar sağlıklı beslenirsek o kadar iyi ama insanın canı görünce de yemek istiyor en azından bi 20 haftaya kadar tutabilsem boğazımı diye düşünüyorum hep
Ahh bende düşünüyorum ama 10günde çok abartılı aldım sanki kilo olduğunu düşünmek istemiyorumBen de tartıda da artış var. 62 ile hamile kaldım 65 geliyorum şu an. Ödüm kopuyor vallahi. Ama bulantılardan dolayı hep katı beslendim herşeyi ekmekle yedim. Zaten kiloya yatkın bir insanım çok korkuyorum yaaa diyetisyen bile düşünmeye başladım.
İnşallah kuzumSen benden once bıle ogrenırsın
Sabret kuzum az kaldı feraha ereceksın
Biz o şekilde öğrendik :)
İnş siz de hayırlı sonuçlar alırsınız.
Yarın inş kızçemi göreyim bakalım bu mübarek günlerin hürmetine Allah herkesin evladını bağışlasın, olmayanlara da hayırlısıyla nasip etsin. Bizlere de hayırlı doğumlar sağlıklı çocuklar nasip etsin.
İnsanher şeyden korkar oluyor. Allah esirgesin korusun
İnşallah canım benimGüzel sonuçlar alacaksın
Yaa maşallahSelam kızlaarrUmarım herkes çok iyidir. Bizim bugün doktor kontrolümüz vardı her şey yolunda gözüküyor çok şükür bebişimizin cinsiyetini de öğrendik. Kızımız oluyooor doktora 589606040 kere kesin mi diye sordum kesin dedi benden afp için kan istedi ve detaylı ultrason için birkaç perinatolog ismi paylaştı. Eskişehir'de olan arkadaşlar araştırma yaptı mı acaba? Hepinizi öpüyorummmm
Gözün aydın kuzum benimKizlar oglum oluyorr
Sukur canim. Bir daha ayrintili tarama istedi bebisin kaburgalari falan icinmis hic duymamistim amaGözün aydın kuzum benim
Ne zaman istedi canimSukur canim. Bir daha ayrintili tarama istedi bebisin kaburgalari falan icinmis hic duymamistim ama
Yaa maşallah
Burada benimle beraber aşırı bulantı çeken bir de sen varsın benimki de kesin kız bu kadar bulantıya kusmaya benim de başka bir şey çıkarsa çok şaşırıcam
Bazıları alakası yok diyor ama nedense genelde kızı olanların cidden çok belirtisi olmuşBearhug
Benim erkek ve aşırı bulantım var hala.İnşallah kuzum
Kız sen arefe günü gidicen ya öğrenirsin artık kesin bencebenim sonucun çıkması bayramdan sonrayı bulur
24 ünde detaylıya giricem fetal dan önce orada bir şey söyler belki doktorhangisi önce olacak bakalım inşallah önce fetal gelir
Aminnnn inşallah
Ben çok gerilmedim hiç bugüne kadar aslında ya da belirtilerim çok olduğu için kendimle uğraşmaktan endişelenecek hali vakti bulamadım sanırım yoksa aşırı evhamlıyımdır
Ama detaylı ve fetal DNA tabiki strese sokuyor şu an kendimi engellemeye Allah ne gösterirse hayır göstersin demeye çalışıyorum ben de hayırlı haberler alır rahatlarım inşallah
İnşallah canım benim
Yaa maşallah
Burada benimle beraber aşırı bulantı çeken bir de sen varsın benimki de kesin kız bu kadar bulantıya kusmaya benim de başka bir şey çıkarsa çok şaşırıcam
Bazıları alakası yok diyor ama nedense genelde kızı olanların cidden çok belirtisi olmuş
Yaa maşallah
Bazıları alakası yok diyor ama nedense genelde kızı olanların cidden çok belirtisi olmuşBearhug
Bilimsel olarak kanıtlanmamış bir nedeni varsa da bilinmiyor ama istatistiki olarak bir araştırma yapmışlar ve kız bebek hamileliklerinde daha çok bulantı kusma oluyormuşBana da senin kızın olacak gibi geliyor haahaaaa nedensiz ama ultrason falan attıysan görmedim
Benim annem de öyleymiş aslındaBenim erkek ve aşırı bulantım var hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?