2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bana devlet söyledi ilk şaka gibi ama normalde geç söylüyorlar haklısın belki erkekten emin olduğu içindir dayanabilirsem 16. Haftayı beklemek istiyorum ama içim içimi yiyor iyimidir diye her gün
Erkekte soyluyolar dırek net galıba dedıgın gibi ama işte tahmın yınede bakalım nolcak

Surekli davet edildigimiz icin evde hergun hergun yemek yapmadim ama diger gunlerde zar zor yaptim zaten
Sendede hala bulanti koku hassasiyeti varmi

Aslında abartılı da yemiyorum ama tuzu azaltamadım belki de ondan da ödem oluyor olabilir bakalım inşallah çok kilo almadan sağlıkla geçiririz

Ahh bende düşünüyorum ama 10günde çok abartılı aldım sanki kilo olduğunu düşünmek istemiyorum

Selam kızlaarr Umarım herkes çok iyidir. Bizim bugün doktor kontrolümüz vardı her şey yolunda gözüküyor çok şükür bebişimizin cinsiyetini de öğrendik. Kızımız oluyooor doktora 589606040 kere kesin mi diye sordum kesin dedi benden afp için kan istedi ve detaylı ultrason için birkaç perinatolog ismi paylaştı. Eskişehir'de olan arkadaşlar araştırma yaptı mı acaba? Hepinizi öpüyorummmm

Sen benden once bıle ogrenırsın
Sabret kuzum az kaldı feraha ereceksın
İnşallah kuzum
Kız sen arefe günü gidicen ya öğrenirsin artık kesin bence benim sonucun çıkması bayramdan sonrayı bulur
24 ünde detaylıya giricem fetal dan önce orada bir şey söyler belki doktor hangisi önce olacak bakalım inşallah önce fetal gelir

Aminnnn inşallah
Ben çok gerilmedim hiç bugüne kadar aslında ya da belirtilerim çok olduğu için kendimle uğraşmaktan endişelenecek hali vakti bulamadım sanırım yoksa aşırı evhamlıyımdır
Ama detaylı ve fetal DNA tabiki strese sokuyor şu an kendimi engellemeye Allah ne gösterirse hayır göstersin demeye çalışıyorum ben de hayırlı haberler alır rahatlarım inşallah

Güzel sonuçlar alacaksın
İnşallah canım benim
Yaa maşallah
Burada benimle beraber aşırı bulantı çeken bir de sen varsın benimki de kesin kız bu kadar bulantıya kusmaya benim de başka bir şey çıkarsa çok şaşırıcam
Bazıları alakası yok diyor ama nedense genelde kızı olanların cidden çok belirtisi olmuş

Yaa maşallah
Burada benimle beraber aşırı bulantı çeken bir de sen varsın benimki de kesin kız bu kadar bulantıya kusmaya benim de başka bir şey çıkarsa çok şaşırıcam
Bazıları alakası yok diyor ama nedense genelde kızı olanların cidden çok belirtisi olmuş Bearhug
[/QUOTE]

Bilimsel olarak kanıtlanmamış bir nedeni varsa da bilinmiyor ama istatistiki olarak bir araştırma yapmışlar ve kız bebek hamileliklerinde daha çok bulantı kusma oluyormuş Bana da senin kızın olacak gibi geliyor haahaaaa nedensiz ama ultrason falan attıysan görmedim

Bilimsel olarak kanıtlanmamış bir nedeni varsa da bilinmiyor ama istatistiki olarak bir araştırma yapmışlar ve kız bebek hamileliklerinde daha çok bulantı kusma oluyormuş Bana da senin kızın olacak gibi geliyor haahaaaa nedensiz ama ultrason falan attıysan görmedim
[/QUOTE]
Yok canım ya alakası yok benim midem aşırı bulanıyor erkek olacak.

Benim erkek ve aşırı bulantım var hala.

[/QUOTE]

Benim hissim de eşimin hissi de en başından beri kız
hurafeler genelde kız tatlı aşeriyorum mesela normalde asla sevmediğim şerbetli tatlıları hem de bu mide bulantısına rağmen yiyemiyorum o ayrı ama canım çekiyor ki ben tamamen şekersiz beslenen yıllardır ağzına tatlı sürmemiş biriyim ama canım en pis tatlıları çekiyor. Normalde tatlıya erkek derler ama bizim ailede tam tersi bu hurafe teyzelerim erkek beklerken hep ekşi yedi kızı olanlar tatlı
Ramzi teorisine göre de kız 7 haftalık ilk ultrason görüntüsünde sağda bebiş sonra yer değiştirmiş
Rus takvimi de kız diyor

Erkek diyenler bir tek annem ve Çin takvimi
Annem de kaynanama inadına erkek diyor. Ultrason resmini görünce koca kafalı bu aynı babası ve dayısı gibi kesin erkek dedi yine
Ben de belki koca kafalı kızım olacaktır kızların kafası büyük olmuyor mu dedim

Benim hissim de eşimin hissi de en başından beri kız
hurafeler genelde kız tatlı aşeriyorum mesela normalde asla sevmediğim şerbetli tatlıları hem de bu mide bulantısına rağmen yiyemiyorum o ayrı ama canım çekiyor ki ben tamamen şekersiz beslenen yıllardır ağzına tatlı sürmemiş biriyim ama canım en pis tatlıları çekiyor. Normalde tatlıya erkek derler ama bizim ailede tam tersi bu hurafe teyzelerim erkek beklerken hep ekşi yedi kızı olanlar tatlı
Ramzi teorisine göre de kız 7 haftalık ilk ultrason görüntüsünde sağda bebiş sonra yer değiştirmiş
Rus takvimi de kız diyor

Erkek diyenler bir tek annem ve Çin takvimi
Annem de kaynanama inadına erkek diyor. Ultrason resmini görünce koca kafalı bu aynı babası ve dayısı gibi kesin erkek dedi yine
Ben de belki koca kafalı kızım olacaktır kızların kafası büyük olmuyor mu dedim
[/QUOTE]
Ay bu kayinvalideler de

Benim erkek ve aşırı bulantım var hala.
Benim annem de öyleymiş aslında
Bende hiç bulantısı olmamış
Kardeşim erkek onda hastanede yattı ara ara ilk üç ay
Biraz da kendinden yola çıkarak senin bulantın da var kesin erkek olacak diyor çünkü o bu söylentinin tam aksini yaşamış
Ama bulantıyı kusmayı duyan herkes hemen kesin aaa kız dediği için zor geçiren hamilelere bende de öyle bir algı oluştu
Yoksa hiçbirinin kesinliği yok tabiki sadece bünye meselesi
Cinsiyet tercihim hiç yok zaten erkek de olsa kız da olsa çok sevineceğim çünkü ikisi de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…