- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
ay maşallaahhhh, canımmm ıkızler mı ,suphannallaahhhKızlar cisiyetimiz belli oldu Rabbim izin verirse İki tane kızım olucak
Allah korusun tüm miniklerimizi canım hiç korkma, üzülme unutma ki bu duyguları hormonlar sayesinde bebeğin de hissediyor doğduğunda huzursuz bir bebek olmasın, sakin olsunlarKızlar merhaba 14+2 yim bende Allah izin verirse ekim annesiyim13+5 de bi kaç kıpırdama hissettim yani sola yatınca bariz sert bişey oynadı karnımda ama iki gündür hissetmiyorum korkuyorum niye diye önceden düşüklerim vardı zaten sürekli bi korku var içimde
Maşallah canım sağlıkla gelsin genelde kız bebek okudum girdikçe sağlıkla inşallah herkesin bebeğini korusun RabbimKızçeleriiimmm kızım oluyor
Hayırlı olsun canımKızçeleriiimmm kızım oluyor
O kadar cok merak ediyordum ki.seni nickini bulamadım hadi geçmiş olsun canım onlar bağışıklığı bağlı olmuştur düzelir inşallah beslenmesine dikkat et oglusunun Allaha emanet olsun çok sevindimKızlar oğlum taburcu oldu hastaneden,öpücük hastalığı virüsünden dolayı yatıyordu.bu süreçte dalakta büyüme oldu,karaciğer enzimleri tam anlamıyla düşmedi 6 ayda anca düşüyormuş.haftaya kontrolü var inşallah tamamen iyileşir..
14+2 haftalık hamileyim cinsiyetini göstermemek için elinden geleni yapıyornamaz kılar pozisyondaydı.doktor bayramdan sonra gel dedi ama bi çılgınlık yapıp yarın için başka doktorlar randevu aldım.inşallah öğrenebilirim..doktor kan ilacı ve vitamin vermişti bulantıyı arttırıyor.prilam dr içiyorum ama hala kokulara yemeklere karşı bulantım var.göğüs hassasiyetim geçti.karnım iyice çıktı.kiloluyum zaten kocaman bişey olcam gidiş geliş.
Aminn kuzum teşekkür ederim :)Sağlıkla gelsin prenses
Benim de normalde yarındı, doktorun ameliyatı çıkınca bir gün öne aldım ama bu haliyle bile nasıl sabırsızdım :d Sağol kuzucum, varsa gönlünden geçen bir cinsiyet sağlıkla o gelsin inşallah :)Ayy sağlıkla gelsin inşallah hayırlı olsunYarın da benim kontrol var çok heyecanlıyım darısı öğrenmek için bekleyenlerin başına
Amiiinn teşekkür ederim. Aslında oylamaya baktığımda eşit duruyor :)Maşallah canım sağlıkla gelsin genelde kız bebek okudum girdikçe sağlıkla inşallah herkesin bebeğini korusun Rabbim
Teşekkür ederim kuzucumm :)Hayırlı olsun canım
Çok geçmiş olsun canım o hastalığı bilmiyorum ama sanırım küçük bey büyük işler başarmış ❤ 14+ larda göstermemişti bizim minik dün öğrenebildim umarım seninki gösterirKızlar oğlum taburcu oldu hastaneden,öpücük hastalığı virüsünden dolayı yatıyordu.bu süreçte dalakta büyüme oldu,karaciğer enzimleri tam anlamıyla düşmedi 6 ayda anca düşüyormuş.haftaya kontrolü var inşallah tamamen iyileşir..
14+2 haftalık hamileyim cinsiyetini göstermemek için elinden geleni yapıyornamaz kılar pozisyondaydı.doktor bayramdan sonra gel dedi ama bi çılgınlık yapıp yarın için başka doktorlar randevu aldım.inşallah öğrenebilirim..doktor kan ilacı ve vitamin vermişti bulantıyı arttırıyor.prilam dr içiyorum ama hala kokulara yemeklere karşı bulantım var.göğüs hassasiyetim geçti.karnım iyice çıktı.kiloluyum zaten kocaman bişey olcam gidiş geliş.
Bu haftalar da bebek hareketleri hissedilmez pek bunun takibini 20. Haftada yapmak lazım günlük en az 10 hareket takibi yani bir şey olduğunu hiç sanmıyorumKızlar merhaba 14+2 yim bende Allah izin verirse ekim annesiyim13+5 de bi kaç kıpırdama hissettim yani sola yatınca bariz sert bişey oynadı karnımda ama iki gündür hissetmiyorum korkuyorum niye diye önceden düşüklerim vardı zaten sürekli bi korku var içimde
Oncesınde evet hıssedılebılır ama bu zamnlarda hergun ve net hıssedılmez 20-22 haftalardan sonra net ve hergun hissedılmesı beklenırKızlar merhaba 14+2 yim bende Allah izin verirse ekim annesiyim13+5 de bi kaç kıpırdama hissettim yani sola yatınca bariz sert bişey oynadı karnımda ama iki gündür hissetmiyorum korkuyorum niye diye önceden düşüklerim vardı zaten sürekli bi korku var içimde
Gecmıs gitmiş olsun inşallah canımKızlar oğlum taburcu oldu hastaneden,öpücük hastalığı virüsünden dolayı yatıyordu.bu süreçte dalakta büyüme oldu,karaciğer enzimleri tam anlamıyla düşmedi 6 ayda anca düşüyormuş.haftaya kontrolü var inşallah tamamen iyileşir..
Bence bağırsak hareketi ya da seğirme olabilirKızlar merhaba 14+2 yim bende Allah izin verirse ekim annesiyim13+5 de bi kaç kıpırdama hissettim yani sola yatınca bariz sert bişey oynadı karnımda ama iki gündür hissetmiyorum korkuyorum niye diye önceden düşüklerim vardı zaten sürekli bi korku var içimde
Tekrardan çok geçmiş olsun en kısa zamanda tamamen düzelir inşallahKızlar oğlum taburcu oldu hastaneden,öpücük hastalığı virüsünden dolayı yatıyordu.bu süreçte dalakta büyüme oldu,karaciğer enzimleri tam anlamıyla düşmedi 6 ayda anca düşüyormuş.haftaya kontrolü var inşallah tamamen iyileşir..
Geçmiş olsun doktorunun telefonu varsa ara ya da yaz bence. Bana doktor hiç demedi tansiyona bak diye ama ben takip ediyorum başım ağrırsa falan da ölçüyorum. Sen yine de takip et , 6-4 alt sınırdı yanlış hatırlamıyorsamKızlar ben biraz önce bayıldım tansiyonum düşmüş hemen acile gittim serum falan taktılar şimdi çok iyiyim 2 gündür baş dönmesi var sizce gebelik tansiyonu falan olabilir mi ama acilde ki doktor hiç tansiyonunu takip et falan demedi
Acaba ac kalıyormusun kuzum gecmıs olsun doktoruna danıs mutlakaKızlar ben biraz önce bayıldım tansiyonum düşmüş hemen acile gittim serum falan taktılar şimdi çok iyiyim 2 gündür baş dönmesi var sizce gebelik tansiyonu falan olabilir mi ama acilde ki doktor hiç tansiyonunu takip et falan demedi
Geçmiş olsin canım sağlıklı gebelikte bile tansiyon takibi hep yapmak lazım bir ara yazdım hatta grupta imkanı olan alsın olsun diye inşallah bir daha olmazKızlar ben biraz önce bayıldım tansiyonum düşmüş hemen acile gittim serum falan taktılar şimdi çok iyiyim 2 gündür baş dönmesi var sizce gebelik tansiyonu falan olabilir mi ama acilde ki doktor hiç tansiyonunu takip et falan demedi
Ya benim dr bile hiç bakmıyor ne tansiyon ne kilo. Arada bi başka hastaneye gitmiştim tahlil için orda hemen baktılar. Takip etmesi gerekmiyor mu?Geçmiş olsin canım sağlıklı gebelikte bile tansiyon takibi hep yapmak lazım bir ara yazdım hatta grupta imkanı olan alsın olsun diye inşallah bir daha olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?