- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Kesinlikle gerekiyor . Yani imkanı olan kendi takip.etsin kiloya herkes bakıyor ama tansiyon çok önemli gebelikteYa benim dr bile hiç bakmıyor ne tansiyon ne kilo. Arada bi başka hastaneye gitmiştim tahlil için orda hemen baktılar. Takip etmesi gerekmiyor mu?
Valla değiştiricem herhalde en sonu bu doktoru. Profesöre gidiyorum bilgili bi dr diyenleri duydum ama sormadıkça bi ayrıntı vermiyor gibi bişey çok yoğun oluyor. Tahlil için bi başka doktora gitmiştim operatör dr ama o kadar güzel açıkladı ve iç rahatlattı ki hep ona gidesim geldi. Ne yapsam diye düşünüyorum hala. Operatör olan için de iyi şeyler duydum arkadaşımın bebeğini diğer doktorlar alalım diyorken bu doktor hayır demiş ve sağlıkla doğumunu yaptırmış. Kafamda deli sorularKesinlikle gerekiyor . Yani imkanı olan kendi takip.etsin kiloya herkes bakıyor ama tansiyon çok önemli gebelikte
Bizede öyle dendi ama dün burda biri %95 ken kıza dondu demıstı o kafama karıştırdıYaa aynen kuzum. Net.kesin ya. Degismez bencekordonu ayri gordukcunku
Kuzum yok ya o gordygumuz ne o zamanBizede öyle dendi ama dün burda biri %95 ken kıza dondu demıstı o kafama karıştırdı
Canım riskli bir gebelik geçirmiyorsub ki prof ler biraz umursamaz ya da çok takıntılı oluyorlar ortası yok içine kim siniyorsa ona gitValla değiştiricem herhalde en sonu bu doktoru. Profesöre gidiyorum bilgili bi dr diyenleri duydum ama sormadıkça bi ayrıntı vermiyor gibi bişey çok yoğun oluyor. Tahlil için bi başka doktora gitmiştim operatör dr ama o kadar güzel açıkladı ve iç rahatlattı ki hep ona gidesim geldi. Ne yapsam diye düşünüyorum hala. Operatör olan için de iyi şeyler duydum arkadaşımın bebeğini diğer doktorlar alalım diyorken bu doktor hayır demiş ve sağlıkla doğumunu yaptırmış. Kafamda deli sorular
Yok canım 2 yumurta 1 avakado 1 bardak limonata içmiştim ondan yarım saat önceden nesguik süt yemiştim aç değildimAcaba ac kalıyormusun kuzum gecmıs olsun doktoruna danıs mutlaka
Olmadı alayım ya ben makine çok korkuyorum valla tek başıma otobüse falan binmekten araba falan kullanmayı bıraktımGeçmiş olsin canım sağlıklı gebelikte bile tansiyon takibi hep yapmak lazım bir ara yazdım hatta grupta imkanı olan alsın olsun diye inşallah bir daha olmaz
Benim arkadaşım hamilelik boyumca kısır ve acı yedi erkek olduNormalde öyle diyorlar evettatlı yiyince erkek olurmuş ama bizim ailede tam tersi işlediği için tatlı yiyene kızın olacak derler direk
Bende hurafelerin çoğu hep kız gösteriyor bakalım yumurtadan ne çıkacak
Kime gidiyorsun canımValla değiştiricem herhalde en sonu bu doktoru. Profesöre gidiyorum bilgili bi dr diyenleri duydum ama sormadıkça bi ayrıntı vermiyor gibi bişey çok yoğun oluyor. Tahlil için bi başka doktora gitmiştim operatör dr ama o kadar güzel açıkladı ve iç rahatlattı ki hep ona gidesim geldi. Ne yapsam diye düşünüyorum hala. Operatör olan için de iyi şeyler duydum arkadaşımın bebeğini diğer doktorlar alalım diyorken bu doktor hayır demiş ve sağlıkla doğumunu yaptırmış. Kafamda deli sorular
Üst koldan ölçen bir alet al bilekten olcerler hatalı sonuç verebiliyor ömürlük olsin dersen omron tavsiye ederimOlmadı alayım ya ben makine çok korkuyorum valla tek başıma otobüse falan binmekten araba falan kullanmayı bıraktım
Benim çevremde de ekşi yiyenlerin oğlu oldu hepBenim arkadaşım hamilelik boyumca kısır ve acı yedi erkek oldubenimde tercihim ekşi acı ama nasip sağlıklısı olsun ilk yavrum farketmez
Medical Mehmet Karaca 'ya gidiyorum.Kime gidiyorsun canım
Ay aynen canım bizimki rahat olanlardan, bazen hak da veriyorum adam profesör olmuş o kadar olsun diye de biz hamişler güzel şeyler duymak istiyoruzCanım riskli bir gebelik geçirmiyorsub ki prof ler biraz umursamaz ya da çok takıntılı oluyorlar ortası yok içine kim siniyorsa ona git
Evet banada gösterdi ama bilmiyorumKuzum yok ya o gordygumuz ne o zaman
Bende omron aldım aynı düşünceyler m2 basicÜst koldan ölçen bir alet al bilekten olcerler hatalı sonuç verebiliyor ömürlük olsin dersen omron tavsiye ederim
Bizde de omron var manşonu koldan olanı bende günlük olmasa da iki günde bir ölçmeye çalışıyorum.Üst koldan ölçen bir alet al bilekten olcerler hatalı sonuç verebiliyor ömürlük olsin dersen omron tavsiye ederim
Canım sen eskişehirdeydin değil mi?Allah korusun tüm miniklerimizi canım hiç korkma, üzülme unutma ki bu duyguları hormonlar sayesinde bebeğin de hissediyor doğduğunda huzursuz bir bebek olmasın, sakin olsunlarben hala bir hareket hissetmiyorum zaten ultrasonda bakınca da rahim duvarına yakın değil daha seğirme gibi atardamar gibi bir şey olabilir belki. O sertlik hissini öne doğru eğik oturduğumda hissediyorum tuhaf bir his doktorum büyüyen rahimden dolayı diyor
Ben oğlumda tatlı cok yedım hıc mıdem bulanmadı kesmedımBenim çevremde de ekşi yiyenlerin oğlu oldu hep
Ofis arkadaşım dolaptan limonu alır direk öyle limonu yerdi
Ben hiç ekşi yiyemiyorum midemi daha çok bulandırıyor
İlk başlarda mide bulantım tam anlamıyla başlamamışken altın günlerinde yapılan ekşili şeyleri canım çok çekiyordu ama bak sonradan tatlıya döndü benimkişimdi ekşi görmek istemiyorum
Eşim sürekli tatlıcı geziyor alıp getiriyor belki yerim diye canım çekti diye yiyebileceğini sanıyorum ama yok minicik alıp bırakıyorum onu da
Bulantı çekmiyor olsam kesin şeker hastası olurdum her şeyde hayır var demek ki
Evet canım eskisehirdeyim. Ben batıkentteki özel ümite gidiyorum. Doktorum Melih Arslan. İlgili ve iletişimi iyi bir doktorCanım sen eskişehirdeydin değil mi?
Hangi hastanede hangi doktora gidiyorsun bende eskişehirliyim tokatta yaşıyorum ama tayin durumumuz var tam doğum zamanlarına denk geliyor o yüzden doğumu annemin yanında yapmayı düşünüyorum ama hiç doktor araştırmadım orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?