2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben oğlumda tatlı cok yedım hıc mıdem bulanmadı kesmedım suan sa yıyemıyorum
Kız maşallah iyi şekerin falan çıkmamış
Bulantım bir geçerse yandım ben bu tatlı aşkıyla naparım bilmiyorum gebelik şekeri çıkmazsa doğuma yuvarlanarak giderim kesin çünkü hep de en ağır şerbetli merbetli şeyler istiyor canım
Yiyemiyorum belki ama mesela balın kokusu anlık iyi geliyor böyle bulantım olmasa kafamı bal kavanozuna sokacağım o derece
İnanamıyorum kendime hamilelik öncesi yıllarca şeker tüketmedim ben millet yalvarır yakarırdı minicik ye tadına bak diye dilimi bile sürmezdim ne hallere düşürdü beni hamilelik

Kızlar ikili test sonucum çıkmış. Ancak anlayamadım. Aranızda sonucu yorumlayabilen var mı?

Ahahaha yok askım valla gebelık sekerı cıkmadı yaptırmıstım o testı bu sefer yaptırmayı dusunmuyorum acıkcası 5 gun yerlerden sururler benı
Bende serbetlı tatlılar mm bayramlarda her oturmada üçer ucer yerdım doymazdım o bayramlık cıkolataları falan

Hahaha yaaa sorma offf
Eşimin bile şimdiden şehirdeki tüm tatlıcılarla anısı olmaya başladı
İlk bir iki kez eşim hamile sizin tatlınızdan çekti canı demiş sevinçle insanlar da güzel karşılamış gülümsemiş hayırlı olsun demişler bonus tatlı koymuşlar falan nasıl hoşuna gitmiş her gittiği yere söylüyor şimdi
Bugün gittiği adam sadece aa öyle mi demiş hayırlı olsun bile dememiş de insan bir mutlu olurmuş da sabahtan beri tatlıcı adama saydırıyor karnıma eğilip bir daha canın o tatlıdan istemesin orayı kara listeye aldık diyor sanki herkes güzel tepki vermek zorunda bi sal tatlıcıyı be adam belki karakteri öyledir diyorum yok takmış

Aaa niye kuzum? Şeker yüklemesi o kadar zor mu ya? Ben de hiç istemiyorum aslında ama eşimin anne tarafı komple şeker hastası o yüzden korkuyorum biraz

Evet canım eskisehirdeyim. Ben batıkentteki özel ümite gidiyorum. Doktorum Melih Arslan. İlgili ve iletişimi iyi bir doktor Daha önce de kendisine gitmiştim bu yüzden süreci onun takip etmesini istedim
Anladım canım bende batıkent ümitte yapmayı düşünüyorum yenidoğan yoğun bakımı var diye.
Ama doktor karar vermedim daha bir de 35.haftadan sonra gideceğim muhtemelen takipli hasta olmayacağım inşallah kabul eder doktor

Benımde anne tarafım komple seker hastası hatta erken yasta olan dahı var kımseye yaptırmayın demem ama ben yaptırmayacağım dayanamam yok asla oğlumda en zorlandığım testlerden tek ve en ve biridir ben oğlumda ne oyle cok mıdem bulandı nede işte benı cok sarstı yıyıp ıcıyordum bı ıkı hafta sabahları bısıler yıyene kadar mıdem bulanırdı kı o bulantı degılmıs bıle bu bebıste anladım ilk ve tek kez oyle honkure honkure o testten sonra kustum zaten tatlı sevıyorum aman nolcak bı sıse ıcecek ıcerım gecerım bes tane baklava yemıs gıbı dusun dedım kendıme falan doktor zorlamaz umarım dıye dusunuyorum gerçekten ben fena olmustum ıstemedıgımı soyleyecegım sonuclarım da normal cıkmıstı o zaman Bu kadar tatlı yıyemezken onu ıcemem ay yok no
Esın cok komık ya heyacanı var ama ne guzel

Sehır degıstırmıssın tabıkıde mecbur alacak neden almasın takma kafana hıc kuzum

Kızlar ben bugün ikili teste geldim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Hastahanedeyim yarın kürtaj yapacaklar. Çok üzgünüm yine devam etmedi.
Cok uzgunum canım cok uzuldum gerçekten Rabbim sabrını versin inşallah Sağlıklı gebeliklerin olsun en hayırlı zamanda

Kızlar ben bugün ikili teste geldim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Hastahanedeyim yarın kürtaj yapacaklar. Çok üzgünüm yine devam etmedi.
Allah sabırlar versin canım çok üzüldüm gerçekten Allahım en doğru zamanda nasip edecektir inşallah hepiniz dualarımdasınız

Cok uzgunum canım cok uzuldum gerçekten Rabbim sabrını versin inşallah Sağlıklı gebeliklerin olsun en hayırlı zamanda
Aminnn inşallah büyük şok yaşadım hiçbir belirti agri yoktu. Çok zor umarım burda olan arkadaşlar hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…