Kız maşallah iyi şekerin falan çıkmamışBen oğlumda tatlı cok yedım hıc mıdem bulanmadı kesmedımsuan sa yıyemıyorum
Tutmadi canimKızlar hadı bakalım topuklarınız hangı renk beyaz ve yumusak ıse erkek yesıle calısıyorsa kızmısbenımkı kıpkırmızı cınsıyetı netleşenler ozellıkle tuttumu
AhahahaKız maşallah iyi şekerin falan çıkmamış
Bulantım bir geçerse yandım ben bu tatlı aşkıyla naparım bilmiyorum gebelik şekeri çıkmazsa doğuma yuvarlanarak giderim kesin çünkü hep de en ağır şerbetli merbetli şeyler istiyor canım
Yiyemiyorum belki ama mesela balın kokusu anlık iyi geliyor böyle bulantım olmasa kafamı bal kavanozuna sokacağım o derece
İnanamıyorum kendime hamilelik öncesi yıllarca şeker tüketmedim ben millet yalvarır yakarırdı minicik ye tadına bak diye dilimi bile sürmezdim ne hallere düşürdü beni hamilelik
Yok canim yesil topuk hic gormedimHangi renk yesıl topuk varmı merak ediyorum
Hahaha yaaa sorma offfAhahahayok askım valla gebelık sekerı cıkmadı yaptırmıstım o testı bu sefer yaptırmayı dusunmuyorum acıkcası 5 gun yerlerden sururler benı
Bende serbetlı tatlılar mm bayramlarda her oturmada üçer ucer yerdım doymazdım o bayramlık cıkolataları falan
Anladım canım bende batıkent ümitte yapmayı düşünüyorum yenidoğan yoğun bakımı var diye.Evet canım eskisehirdeyim. Ben batıkentteki özel ümite gidiyorum. Doktorum Melih Arslan. İlgili ve iletişimi iyi bir doktorDaha önce de kendisine gitmiştim bu yüzden süreci onun takip etmesini istedim
Benımde anne tarafım komple seker hastası hatta erken yasta olan dahı var kımseye yaptırmayın dememHahaha yaaa sorma offf
Eşimin bile şimdiden şehirdeki tüm tatlıcılarla anısı olmaya başladı
İlk bir iki kez eşim hamile sizin tatlınızdan çekti canı demiş sevinçle insanlar da güzel karşılamış gülümsemiş hayırlı olsun demişler bonus tatlı koymuşlar falan nasıl hoşuna gitmiş her gittiği yere söylüyor şimdi
Bugün gittiği adam sadece aa öyle mi demiş hayırlı olsun bile dememiş de insan bir mutlu olurmuş da sabahtan beri tatlıcı adama saydırıyorkarnıma eğilip bir daha canın o tatlıdan istemesin orayı kara listeye aldık diyor sanki herkes güzel tepki vermek zorunda bi sal tatlıcıyı be adam belki karakteri öyledir diyorum yok takmış
Aaa niye kuzum? Şeker yüklemesi o kadar zor mu ya? Ben de hiç istemiyorum aslında ama eşimin anne tarafı komple şeker hastası o yüzden korkuyorum biraz
BennKızlar 12 13.haftalarda kahverengi lekelenme yaşayanıniz oldu mu?
Yanlıs malasef bılımsel bıseye dayandırılsada cın takvımı nub kese skull hepsı yuzde 50 yuzde 50 aynı kategorıdeDaha once nub teorisine gore cikan sonucun tam tersi çıkan var mi aranızda? Doğruluk oranı %97 deniyor ama.
Sehır degıstırmıssın tabıkıde mecbur alacak neden almasın takma kafana hıc kuzumAnladım canım bende batıkent ümitte yapmayı düşünüyorum yenidoğan yoğun bakımı var diye.
Ama doktor karar vermedim daha bir de 35.haftadan sonra gideceğim muhtemelen takipli hasta olmayacağım inşallah kabul eder doktor
Cok uzgunum canım cok uzuldum gerçekten Rabbim sabrını versin inşallahKızlar ben bugün ikili teste geldim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Hastahanedeyim yarın kürtaj yapacaklar. Çok üzgünüm yine devam etmedi.
Allah sabırlar versin canım çok üzüldüm gerçekten Allahım en doğru zamanda nasip edecektir inşallah hepiniz dualarımdasınızKızlar ben bugün ikili teste geldim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Hastahanedeyim yarın kürtaj yapacaklar. Çok üzgünüm yine devam etmedi.
Aminnn inşallah büyük şok yaşadım hiçbir belirti agri yoktu. Çok zor umarım burda olan arkadaşlar hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınızCok uzgunum canım cok uzuldum gerçekten Rabbim sabrını versin inşallahSağlıklı gebeliklerin olsun en hayırlı zamanda
Çok geçmiş olsun sen kendine iyi bak Rabbim inşallah hayırlısı ile nasip eder tekrar önemli olan öncelikle senin iyi olmanKızlar ben bugün ikili teste geldim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Hastahanedeyim yarın kürtaj yapacaklar. Çok üzgünüm yine devam etmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?