- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Probiyotik kullansan doktoruna sorupBen gebeliğin başından beri kabızlık yaşıyorum önceden kabız olduğumu bilmem bile şimdi geçmiyor sanki.
İki haftadır magnezyum kullanıyorum ama yine düzenli çıkamıyorum 2-3 günde bir oluyor
Aynenn biraz fazla dolaşınca bende de aynısı oluyor çok gelmiş gibi ama dediğin gibi normal akıntı geliyor. Normal demek ki hepimiz de varsaBenim ara ara kaybolup geri geliyor
Bir de genelde ayakta dururken aniden geliyor ve sanki bir anda şarrr diye su boşalır gibi oluyor lekelenmem de o hisle olmuştu her seferinde aklım çıkarak lavaboya koşuyorum ama bakıyorum akıntı sadece
Kıvamı su gibi değil benimkinin şeffaf bazen beyaz yapısı da krem gibi doktorum çok normal gebelik akıntısı bu tarif ettiğin demişti ama gelirken verdiği his sanki şarıl şarıl su boşalıyor hissi çok garip
Ben hergun bitane bol limonlu içiyorum , muz ve soda ozellıkle onerılen bır ıkılı ben içerim
Maşallaahh, sağlıkla gelsin kızçemizTeyzoşkolarrrr bizim kontrolümüz güzel geçti bebeğim 5 gün önde maşallah. 16+4 dedi.
Bizim de kızımız olacak bacak arası hala boş %99 kız artık dedi. Bütün her yerine baya detaylı baktı herşey yolunda şükürler olsun.
benim bildiğin kuruluk vardı, şimdi normale döndü diyebilirim. çok su gibi değil hafif beyaz..Benim bu ara akıntım önceki günlerr göre arttı kızlar sizlerin nasıl? Öyle enfeksiyon gibi sarı diil de su gibi akıntı oluyor, normal midir ki
Ay iki gün önceki kendimi gördüm şu anKizlaarr yarin randevumuz var heyecandan yerimde duramiyorum kendimi cilgin bi temizlige vurcam simdi bu vakit gecmiyoorr
Canım ben de hamileliğimi öğrendiğimden beri gaz ve kabızlık yaşıyorum maalesef. Hele demir ilacına başlayınca sapıttı. Ama doktoruma ilk zamanlarda sormuştum probiyotik kullanabilir miyim diye, kullan demişti. Kullanıyorum ehh bir nebze daha rahatım. Bir de doktor az az sık sık yemelisin demişti. Çok uygulayamıyorum onu ramazan, arkadaşlarım oruç ve çalışma ortamı yenmiyor bir şey. Belki bayram sonrası deneyebilirim bakalım..Ben gebeliğin başından beri kabızlık yaşıyorum önceden kabız olduğumu bilmem bile şimdi geçmiyor sanki.
İki haftadır magnezyum kullanıyorum ama yine düzenli çıkamıyorum 2-3 günde bir oluyor
Maşallahh, sağlıkla gelsin yakışıklıKızlar merhaba ben çok buralarda olamiyorum ama konrol sonrası yazmak istedim pazartesi günü kontrole gittim 13 haftalık olduk biz cinsiyet icin kesin bilgi verdi doktorum ve erkek dedibir oğlum vardı şimdi 2 oğlum oluyor nasipse.. sizinle de paylaşmak istedim
Her maden suyunun sodyum oranı aynı değil kızılayın çok yüksek diye hatırlıyorum. Bence sodyumu az olanlardan içilebilir, ben de her akşam içiyorum vallaşifa olsun bana niye öyle dedi yaaaaa
Anam demekızlar 13.30 da randevum vardı.gittim usg cihazı bozuk dedi semt polikliniğidi devlet hastanesine yönlendirdi.dedim tıp merkezinden gidip bakayım cinsiyetine yok göstermiyor doktor pipi görmüyorum ,ama kesin kızda diyemiyorum dedi.öğrenemedim15 haftalık olduk göstermiyor .bayram sonrasına kaldık artıkın.
Pislikten mahfolmayıp yasayacak kadar dıyımKızlar temizlik yapabiliyor musunuz?
Magnezyum kullanıyorum canım işe yarıyor.Kızlar kabızlık sorunu için kullandığınız ilaç var mı?
Ben bayram temizligini 1 haftaya yaydim evden calistigim icin bunu yapabildim ve 1 haftadir temizlik yapiyorumKızlar temizlik yapabiliyor musunuz?
Yaaaa çok güzel hadi hayırlı olsun hemen kız kıyafeti aldım ben bir kaç taneTeyzoşkolarrrr bizim kontrolümüz güzel geçti bebeğim 5 gün önde maşallah. 16+4 dedi.
Bizim de kızımız olacak bacak arası hala boş %99 kız artık dedi. Bütün her yerine baya detaylı baktı herşey yolunda şükürler olsun.
Cinsiyet öğrenmek için mi gidiyorsun canım çok heyecaaaannlııııKizlaarr yarin randevumuz var heyecandan yerimde duramiyorum kendimi cilgin bi temizlige vurcam simdi bu vakit gecmiyoorr
Pislikten mahfolmayıp yasayacak kadar dıyım
Ay oğlumda ne zorlanmıstım Allah su supurgeyı cıkartanın ne muradı varsa versinbenim de öyle yaa. Hoş ben çok geç saatlerde dönüyorum eve, üstelik cumartesi de çalışıyorum..
Tozları indirip robot süpürgeyi açıyorum. Süpürüp siliyor Allah bereket versin dskjfkdg
Sabrınıza hayranım derımCinsiyet öğrenmeyip sonda sürpriz olmasını bekleyecek olan var mi? :) Biz esimle öğrenmeyelim dedik, simdi buraları okuyunca bir ogrenesim gelmiyor degil..:)
Ben meraktan duramazdım vallahi, kararınız karşısında saygıyla eğiliyorum :)))Cinsiyet öğrenmeyip sonda sürpriz olmasını bekleyecek olan var mi? :) Biz esimle öğrenmeyelim dedik, simdi buraları okuyunca bir ogrenesim gelmiyor degil..:)
Amiiiinnn vallahi. Alnı olsa alnından öpeceğim süpürgenin bazenAy oğlumda ne zorlanmıstım Allah su supurgeyı cıkartanın ne muradı varsa versin
Hakkimi yiyosunSabrınıza hayranım derımburda yok herkes ogrenmek ıcın haftada bır doktora gıdıyor ahahjaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?