- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Yok bence ben haftaya perşembe giderimkisacabkk gözün aydın canım hayırlı evlat olsun inşallah
@Papatyamaviss senden sonraya kaldımmbugün benimde kontrolüm vardı normalde doktorun yanındaki hanımefendi hasta yok demiş sanırsam doktor gelmemiş bugün pazartesiye kaldı en son ben öğrenicem heralde
Herkesin evliliği çocuktan sonra değişir önceliğin duyguların bunlar normal benceEşim bana mesaj attı bugün
Çok özledim birlikte kahve içmelerimizi yaptığın yemekleri tatlıları dizi keyiflerimizi insan kaybedince küçük şeylerin değerini daha çok anlıyor inşallah güzel karım bir an önce iyileşir diye
İki saattir falan buna ağlıyorum okuyup okuyup
Kötü niyetle yazmadı eminim ama sanki ona iyice yük olmuşum bıkmış falan gibi düşündüm
Kendimi çok çaresiz hissettim
Çocuk yüzünden hayatımız bitti belki evliliğimiz biter falan diye ağlıyorum şu an
Saçma dimi bana öyle geliyor hormonlar yüzünden mi neden buna bu kadar taktım?
Adam da yazdığına pişman oldu
O seni düşündüğünü dile getirmek istemiş canım bu yüzden hiç evlilik biter mi, geçecek bunlar 3 kişilik ailenizle güle oynaya zaman geçireceksiniz onları düşün. Valla benim eşim temizliği de yapıyor yemeğe de destek oluyor yapacaklar da kendilerinden ödün verecekler de bi kendimize doğurmuyoz çocuğuEşim bana mesaj attı bugün
Çok özledim birlikte kahve içmelerimizi yaptığın yemekleri tatlıları dizi keyiflerimizi insan kaybedince küçük şeylerin değerini daha çok anlıyor inşallah güzel karım bir an önce iyileşir diye
Kötü niyetle yazmadı eminim ama sanki ona iyice yük olmuşum bıkmış falan gibi düşündüm
Çocuk yüzünden hayatımız bitti belki evliliğimiz biter falan diye ağlıyorum şu an
Benim de gidecegimdem kimsenin haberi yok eşimin var sadece o da içeri girmeyecekAy hem ne heyecan yarın nasıl olacak dıye dusunuyorum
Benim 19.haftada yarın gittiğim hastanede yaptıracağım detaylarını öğreneceğim canimkızlar detaylı ultrason ne zaman çekilcek.
Canım ne güzel mesaj yazmış böyle düşünme lütfen tabiki hormonlardan kıyamam mutluluğunuz daim olsun bebisle daha da percinlenecek kuzum benimEşim bana mesaj attı bugün
daha küçücük çocukken bile hep bi kızım olsun istedim. Rabbim annemi yoldaşımı aldı ama yerine bana yeni bir yoldaş yolladı tarifsiz bi duygu yaşıyorum çok duyguluyum
Cinsiyet öğrenmeyip sonda sürpriz olmasını bekleyecek olan var mi? :) Biz esimle öğrenmeyelim dedik, simdi buraları okuyunca bir ogrenesim gelmiyor degil..:)
Benim 19.haftada yarın gittiğim hastanede yaptıracağım detaylarını öğreneceğim canim
Bende bılıyorum canımfakat ben kıyafet bakarken 3-6/6-9 da bakacagım devır malesef ekonomı devri bugun 100 lıraya aldıgını yarın bulamıyorsun , oğlumda da hep aynı sekılde ılerledım kafası rahat oluyor ınsanın sen bilirsin sizin kararınız tabiki
malaguenaa
Bende sürpriz olsun istedim. Şuan 4 ayı devirdim, Ekim listesinin başındaki hamilelerden biriyim. Henüz öğrenmedim. Ancak eşim öğrenmek istiyor. Bu nedenle bir dahaki randevu da belki öğrenirim. Eşim çok merak ediyor fjfh
kisacabkk
Senin için çok sevindim. Bende küçüklüğümden beri hep kız çocuk istemişimdir. Şuan cinsiyetini bilmiyorum. İnşallah sağlıklı olsun ama kalbim hep kız istiyor.
Değişmesinden korkuyorum işte değişmesini istemem çünkü ben çocuksuzken çok mutluydumHerkesin evliliği çocuktan sonra değişir önceliğin duyguların bunlar normal bence
İnşallah canım ben de öyle olmasını istiyorum ama bazen de daha hamilelikte yıkıldın sen nasıl çocuk bakacaksın iki saatte bir nasıl uyanıp emzireceksin diyorumO seni düşündüğünü dile getirmek istemiş canım bu yüzden hiç evlilik biter mi, geçecek bunlar 3 kişilik ailenizle güle oynaya zaman geçireceksiniz onları düşün. Valla benim eşim temizliği de yapıyor yemeğe de destek oluyor yapacaklar da kendilerinden ödün verecekler de bi kendimize doğurmuyoz çocuğu
Ben de alacağım hamile yastığıGeceleri bi türlü rahat edemiyorum dedim diye eşim bundan almış bayram hediyesiBen rahat ettim , bence yorgancılar falan da dikiyordur tavsiye ederim. Sırtüstü dönme durumu olmadığından bel ağrım azaldı.
İnşallah canım benimCanım ne güzel mesaj yazmış böyle düşünme lütfen tabiki hormonlardan kıyamam mutluluğunuz daim olsun bebisle daha da percinlenecek kuzum benim
Eşim bana mesaj attı bugün
Bizde de esim daha sabirli. Ben de 4 ayi bilmeden devirdim ama bakalım diğer randevuda sabirsizlik gösterip soracak miyim doktora?
Çocukla hayat kolay değildir evet ama abartıldığı gibi zor olduğunu da sanmıyorum. Bi süre uyku problemi olacak ama alışırız. Bir dahaki sene yaza kadar biraz zorlu bi dönemimiz var sonra toparlarız. Senin bulantıların çok yordu , haklısın da bi an önce geçer inşallah da kalan zamanı rahat geçirirsin. Annelik korkusu ilk bebişi olacakların hepsinde vardır ama bebiş olunca o duygu ile hepsi oluyormuş bakalım ☺ Uykusuz geceleri değil, bebeğinle geçireceğiniz güzel anları düşünDeğişmesinden korkuyorum işte değişmesini istemem çünkü ben çocuksuzken çok mutluydumaynı kalsın çocuk mutluluk eklesin istiyorum ama herkes çocukların ne kadar zor olduğundan dem vuruyor gitgide psikolojim bozulmaya başladı sanırım inşallah her şey iyi olur
İnşallah canım ben de öyle olmasını istiyorum ama bazen de daha hamilelikte yıkıldın sen nasıl çocuk bakacaksın iki saatte bir nasıl uyanıp emzireceksin diyorum
Böyle işlevsiz kalmak beni anneliğim konusunda da çok karamsar kılmaya başladı galiba ya da hormonlar
Ben de alacağım hamile yastığısağa sola dönerken zor oluyor karnım çıkmadı ama yine de rahatsız edici bir his oluyor dönünce ve karnım boşlukta kalınca midem daha çok bulanıyor
İnşallah canım benimtek duam bu öyle olsun
Ben sanırım psikolojik olarak iyi değilim artık insanlar da hamile olduğumu bilmiyor hastayım sanıyorlar durumumu anlatınca eve okunmuş su şeker lokum falan göndermeye başladılar ben de iyice bu geçmeyecek böyle kaldım hastayım ben moduna girdim çıkamıyorum da bir türlü iyi hissetmediğim için
Eşimin omzunda şu an inanılmaz büyük bir yük var zaten kendi işi yoğun bir de benimle uğraşıyor adam umarım geçer gider bu günler gülümseyerek hatırlarım
Bilmeden derken ?
Sen bunu bir de tedavi için kapı kapı gezen içinde evlat hasreti olanlara sor canım. Yani anne olmak herkesi değiştirir. Ben eşimle ne kadar mutlu da olsam evladım olmadan 1 gününe değişmem hiç de özlemiyorum eski günlerimi . Rabbım yokluklarini göstermesin inşallah canım benim önceliğim evlatlarım artık eşimi de çok seviyorum ama hayat merkezim onlar .Değişmesinden korkuyorum işte değişmesini istemem çünkü ben çocuksuzken çok mutluydumaynı kalsın çocuk mutluluk eklesin istiyorum ama herkes çocukların ne kadar zor olduğundan dem vuruyor gitgide psikolojim bozulmaya başladı sanırım inşallah her şey iyi olur
İnşallah canım ben de öyle olmasını istiyorum ama bazen de daha hamilelikte yıkıldın sen nasıl çocuk bakacaksın iki saatte bir nasıl uyanıp emzireceksin diyorum
Böyle işlevsiz kalmak beni anneliğim konusunda da çok karamsar kılmaya başladı galiba ya da hormonlar
Ben de alacağım hamile yastığısağa sola dönerken zor oluyor karnım çıkmadı ama yine de rahatsız edici bir his oluyor dönünce ve karnım boşlukta kalınca midem daha çok bulanıyor
İnşallah canım benimtek duam bu öyle olsun
Ben sanırım psikolojik olarak iyi değilim artık insanlar da hamile olduğumu bilmiyor hastayım sanıyorlar durumumu anlatınca eve okunmuş su şeker lokum falan göndermeye başladılar ben de iyice bu geçmeyecek böyle kaldım hastayım ben moduna girdim çıkamıyorum da bir türlü iyi hissetmediğim için
Eşimin omzunda şu an inanılmaz büyük bir yük var zaten kendi işi yoğun bir de benimle uğraşıyor adam umarım geçer gider bu günler gülümseyerek hatırlarım
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin prensesKızlar selaaam bizim prensesimiz oluyoor inşallahburda da kız denmişti ultrason fotoğraflarına göre
Teyzoşkolarrrr bizim kontrolümüz güzel geçti bebeğim 5 gün önde maşallah. 16+4 dedi.
Bizim de kızımız olacak bacak arası hala boş %99 kız artık dedi. Bütün her yerine baya detaylı baktı herşey yolunda şükürler olsun.
Ben çok dip köşe yapamıyorum valla kv yanımda o yaptı bu bir kaç gün sağolsunKızlar temizlik yapabiliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?