- 12 Şubat 2023
- 2.225
- 3.750
- 63
- 30
Kiz benim hakkimi yiyosunuz dariliyorum bakkisacabkk gözün aydın canım hayırlı evlat olsun inşallah
Papatyamaviss senden sonraya kaldımm bugün benimde kontrolüm vardı normalde doktorun yanındaki hanımefendi hasta yok demiş sanırsam doktor gelmemiş bugün pazartesiye kaldı en son ben öğrenicem heralde
Nasıl heyecanlimisinBenımde 8.30 ama doktorlar 9 da gelıyorartık 9 bucuga kadar gırerırm dıye düşünüyorum umarım inşallah amin
Valla tebrik ederim ben ölürüm çatlarım dayanamam hocam nolur tahmin bile olsa söyleyin demiştim dkldls balon falan patlatanlara helal olsun valla ben o insanlardan değilimCinsiyet öğrenmeyip sonda sürpriz olmasını bekleyecek olan var mi? :) Biz esimle öğrenmeyelim dedik, simdi buraları okuyunca bir ogrenesim gelmiyor degil..:)
Sabrınıza hayranım derımburda yok herkes ogrenmek ıcın haftada bır doktora gıdıyor ahahjaha
Sat tarihimiz aynı kuzum benden önce gireceksin randevuya belli ederse yaz olurmu benimde 10.30Kizlaarr yarin randevumuz var heyecandan yerimde duramiyorum kendimi cilgin bi temizlige vurcam simdi bu vakit gecmiyoorr
Suan balon patlatmak icin bekliyoruzValla tebrik ederim ben ölürüm çatlarım dayanamam hocam nolur tahmin bile olsa söyleyin demiştim dkldls balon falan patlatanlara helal olsun valla ben o insanlardan değilim
Bende daha öğrendim sayılmaz kuzumkisacabkk gözün aydın canım hayırlı evlat olsun inşallah
Papatyamaviss senden sonraya kaldımm bugün benimde kontrolüm vardı normalde doktorun yanındaki hanımefendi hasta yok demiş sanırsam doktor gelmemiş bugün pazartesiye kaldı en son ben öğrenicem heralde
Ay hem ne heyecan yarın nasıl olacak dıye dusunuyorumNasıl heyecanlimisin10.20 de benimde
Ama kıyafette falan zorlanırsınız unısex urun bulmak cok zor beyaz olsa bıle cıcek böcek araba konduruyorlarBilmiyorum ki, her ikisine de hazirlikli olma fikri de güzel geliyor bir yandan. Ne olursan ol gel gibi
Ama senin nipt varmış kesinlik olacak biz acaba kordonla karıştı mı kız mıydı her gittiğimizde farklı Bi yanıt alma ihtimalimiz varrKiz benim hakkimi yiyosunuz dariliyorum bak
Ben 6 haftada bi gidiyorum doktora 14+4 oldum hala cinsiyeti bilmiyorum
Bidahaki rdvuma 3 haftadan fazla var
Ozamana kadar belkim nipt sonucu cikarsa ogrenirim anca cinsiyeti
Yarın Bi ihtimal işte canım öğrenirsin inşallah..Bende daha öğrendim sayılmaz kuzum
Ben en sonki rdvumda doktor gordu biseler bence ama soylemedi bende sormadim zatenAma senin nipt varmış kesinlik olacak biz acaba kordonla karıştı mı kız mıydı her gittiğimizde farklı Bi yanıt alma ihtimalimiz varryoksa hakkını yer miyim bende 4 haftada Bi gidiyorum dayanamıyorum
Eveet insallah bebis gosterirse ogrenicez artikCinsiyet öğrenmek için mi gidiyorsun canım çok heyecaaaannlıııı
Tamam canimm yazarim tabikiiSat tarihimiz aynı kuzum benden önce gireceksin randevuya belli ederse yaz olurmu benimde 10.30
Olsun canim, ufacık cocukta kus böcek araba farketmez, zaten herseyi en fazla 1-2 ay giyecek.Ama kıyafette falan zorlanırsınız unısex urun bulmak cok zor beyaz olsa bıle cıcek böcek araba konduruyorlar
Bende bılıyorum canımOlsun canim, ufacık cocukta kus böcek araba farketmez, zaten herseyi en fazla 1-2 ay giyecek.
Sağolasın canımm benimMaşallaahh, sağlıkla gelsin kızçemiz
benim bildiğin kuruluk vardı, şimdi normale döndü diyebilirim. çok su gibi değil hafif beyaz..
Ay iki gün önceki kendimi gördüm şu an
Canım ben de hamileliğimi öğrendiğimden beri gaz ve kabızlık yaşıyorum maalesef. Hele demir ilacına başlayınca sapıttı. Ama doktoruma ilk zamanlarda sormuştum probiyotik kullanabilir miyim diye, kullan demişti. Kullanıyorum ehh bir nebze daha rahatım. Bir de doktor az az sık sık yemelisin demişti. Çok uygulayamıyorum onu ramazan, arkadaşlarım oruç ve çalışma ortamı yenmiyor bir şey. Belki bayram sonrası deneyebilirim bakalım..
Maşallahh, sağlıkla gelsin yakışıklı
Bende Kızılay içiyordumHer maden suyunun sodyum oranı aynı değil kızılayın çok yüksek diye hatırlıyorum. Bence sodyumu az olanlardan içilebilir, ben de her akşam içiyorum valla
Sağol canımYaaaa çok güzel hadi hayırlı olsun hemen kız kıyafeti aldım ben bir kaç tanedayanamadım
Sende sağol canım benim hepsi sağlıkla gelsinler şifa olsunlar bizekisacabkk gözün aydın canım hayırlı evlat olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?