2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kiz benim hakkimi yiyosunuz dariliyorum bak
Ben 6 haftada bi gidiyorum doktora 14+4 oldum hala cinsiyeti bilmiyorum
Bidahaki rdvuma 3 haftadan fazla var
Ozamana kadar belkim nipt sonucu cikarsa ogrenirim anca cinsiyeti

Cinsiyet öğrenmeyip sonda sürpriz olmasını bekleyecek olan var mi? :) Biz esimle öğrenmeyelim dedik, simdi buraları okuyunca bir ogrenesim gelmiyor degil..:)
Valla tebrik ederim ben ölürüm çatlarım dayanamam hocam nolur tahmin bile olsa söyleyin demiştim dkldls balon falan patlatanlara helal olsun valla ben o insanlardan değilim

Valla tebrik ederim ben ölürüm çatlarım dayanamam hocam nolur tahmin bile olsa söyleyin demiştim dkldls balon falan patlatanlara helal olsun valla ben o insanlardan değilim
Suan balon patlatmak icin bekliyoruz
Bayram gecsin diye
Nipt sonuclari gelmistir doktora ama ben arayip sormuyorum

Bende daha öğrendim sayılmaz kuzum

Kiz benim hakkimi yiyosunuz dariliyorum bak
Ben 6 haftada bi gidiyorum doktora 14+4 oldum hala cinsiyeti bilmiyorum
Bidahaki rdvuma 3 haftadan fazla var
Ozamana kadar belkim nipt sonucu cikarsa ogrenirim anca cinsiyeti
Ama senin nipt varmış kesinlik olacak biz acaba kordonla karıştı mı kız mıydı her gittiğimizde farklı Bi yanıt alma ihtimalimiz varr yoksa hakkını yer miyim bende 4 haftada Bi gidiyorum dayanamıyorum

Bende daha öğrendim sayılmaz kuzum
Yarın Bi ihtimal işte canım öğrenirsin inşallah.. Bugün çok heyecanlıydım çikolatayı yedim kapıya vardım doktor bugün gelmedi dedi muayene yok diye dedi nasıl moralim bozuldu anlatamam eşimde vardı yanımda özele gidiyor olunca o gayet sakin karşıladı vardır Bi hayır pazartesi geliriz boşver dedi

Ama senin nipt varmış kesinlik olacak biz acaba kordonla karıştı mı kız mıydı her gittiğimizde farklı Bi yanıt alma ihtimalimiz varr yoksa hakkını yer miyim bende 4 haftada Bi gidiyorum dayanamıyorum
Ben en sonki rdvumda doktor gordu biseler bence ama soylemedi bende sormadim zaten
Cumaya kadar sonuc gelirse pazar ogreniricez hepberaber
Sonuc gelmezse hafta ici gelir biz haftasonuna kadar bekleriz
Bazen burda okuyunca benmi cok rahatim 6haftada bi gidiyorum diyorum sonrada aman ya gidip napacan bekle rdvunu diyip gecistiriyorum

Olsun canim, ufacık cocukta kus böcek araba farketmez, zaten herseyi en fazla 1-2 ay giyecek.
Bende bılıyorum canım fakat ben kıyafet bakarken 3-6/6-9 da bakacagım devır malesef ekonomı devri bugun 100 lıraya aldıgını yarın bulamıyorsun , oğlumda da hep aynı sekılde ılerledım kafası rahat oluyor ınsanın sen bilirsin sizin kararınız tabiki

Sağolasın canımm benim
Her maden suyunun sodyum oranı aynı değil kızılayın çok yüksek diye hatırlıyorum. Bence sodyumu az olanlardan içilebilir, ben de her akşam içiyorum valla
Bende Kızılay içiyordum o değilde son 10 günde 1,5 kilo almış görünüyorum bu ne hocam dedim oda tuzdan sudan bahsetti hemşire sodayıda söyleyince ödem de olabilir falan dedi.
Yaaaa çok güzel hadi hayırlı olsun hemen kız kıyafeti aldım ben bir kaç tane dayanamadım
Sağol canım Ben çoktan almıştım erkek olursa değiştiririm diyordum
Sende sağol canım benim hepsi sağlıkla gelsinler şifa olsunlar bize

Eşim bana mesaj attı bugün
Çok özledim birlikte kahve içmelerimizi yaptığın yemekleri tatlıları dizi keyiflerimizi insan kaybedince küçük şeylerin değerini daha çok anlıyor inşallah güzel karım bir an önce iyileşir diye
İki saattir falan buna ağlıyorum okuyup okuyup
Kötü niyetle yazmadı eminim ama sanki ona iyice yük olmuşum bıkmış falan gibi düşündüm
Kendimi çok çaresiz hissettim
Çocuk yüzünden hayatımız bitti belki evliliğimiz biter falan diye ağlıyorum şu an
Saçma dimi bana öyle geliyor hormonlar yüzünden mi neden buna bu kadar taktım?
Adam da yazdığına pişman oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…