2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Allah vicdan versin herkese yani

Ben daha hiç magnezyum kullanmadım ilk defa kabızlık sorunu yaşıyorum böyle hamilelikte
Oluyor ama çok ikinmak zorluyor boraz benim makat kanamam bile olmuştu hem de kaşık ağrım var diye yazmıştı doktor ama ona da iyi geldi. Bol su için posali meyve sebze tüketin inşallah gecer

Oluyor ama çok ikinmak zorluyor boraz benim makat kanamam bile olmuştu hem de kaşık ağrım var diye yazmıştı doktor ama ona da iyi geldi. Bol su için posali meyve sebze tüketin inşallah gecer
İnşallah zeytinyağı içine limon sıkıp o şekilde içeceğim birde,size de geçmiş olsun. Bundan sonra daha çok dikkat edeceğim

Kızlar karnınız sertleşiyor mu içi semsert oluyor top gibi hatta zor nefes aldım ağırlık vardı gibi geçti sonra

benim doktor progestanı bir kutu kullandım fitil olarak ve bitti artık kullanma dedi acaba gene alsam mı ? Ne olur olmaz fitil çok etkili

benim doktor progestanı bir kutu kullandım fitil olarak ve bitti artık kullanma dedi acaba gene alsam mı ? Ne olur olmaz fitil çok etkili
Doktor kullanma dediyse çok şükür bir sıkıntı görmemiştir kuzum bence alıp kullanma hormonun fazlası da zararlı olabilir bunu bilemeyiz

12.haftadan sonra gerekmedikçe önerilmiyor diye biliyorum. Artık progesteron üretme görevini plasenta üstleniyormuş.

daha küçücük çocukken bile hep bi kızım olsun istedim. Rabbim annemi yoldaşımı aldı ama yerine bana yeni bir yoldaş yolladı tarifsiz bi duygu yaşıyorum çok duyguluyum
Canım benim çok sevindim adına
Rabbim huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bir ömür yoldaşın en yakın arkadaşın olsun hep güzel günler görün birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…