2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım benim çok sevindim adına
Rabbim huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bir ömür yoldaşın en yakın arkadaşın olsun hep güzel günler görün birlikte
Allah razı olsun canım benim. Amin hepimiz evlatlarımızla güzel günler görelim inşallah. Rabbim onları bize iki cihanda da hayırlı evlat eylesin

daha küçücük çocukken bile hep bi kızım olsun istedim. Rabbim annemi yoldaşımı aldı ama yerine bana yeni bir yoldaş yolladı tarifsiz bi duygu yaşıyorum çok duyguluyum
Bende kızımda öyleydim çok dua etmiştim Rabbım hep güzel günlerini göstersin inşallah hepimize

Gözün aydın canım , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Benim bu ara akıntım önceki günlerr göre arttı kızlar sizlerin nasıl? Öyle enfeksiyon gibi sarı diil de su gibi akıntı oluyor, normal midir ki

Gözün aydın canım , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sağol canım Allah razı olsun. Akıntı olayı bende de bir tık arttı. Yani bende hiç yok gibiydi şimdi ara ara geliyo normal sanırım zaten artış olur derler genel olarak gebelikte. Bende bende niye yok diye evhamlanıyodum ama normal ilerliyor çok şükür

Oyy maşallah maşallah ona Hadı gozun aydın kuzum darısı basımıza

daha küçücük çocukken bile hep bi kızım olsun istedim. Rabbim annemi yoldaşımı aldı ama yerine bana yeni bir yoldaş yolladı tarifsiz bi duygu yaşıyorum çok duyguluyum
Canım tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah
Rabbim sana ve kızına güzel huzurlu bir ömür nasip etsin

Benim bu ara akıntım önceki günlerr göre arttı kızlar sizlerin nasıl? Öyle enfeksiyon gibi sarı diil de su gibi akıntı oluyor, normal midir ki
Benim ara ara kaybolup geri geliyor
Bir de genelde ayakta dururken aniden geliyor ve sanki bir anda şarrr diye su boşalır gibi oluyor lekelenmem de o hisle olmuştu her seferinde aklım çıkarak lavaboya koşuyorum ama bakıyorum akıntı sadece
Kıvamı su gibi değil benimkinin şeffaf bazen beyaz yapısı da krem gibi doktorum çok normal gebelik akıntısı bu tarif ettiğin demişti ama gelirken verdiği his sanki şarıl şarıl su boşalıyor hissi çok garip

Magnezyumdan sonra kabız olmadım ben hiç
Ben gebeliğin başından beri kabızlık yaşıyorum önceden kabız olduğumu bilmem bile şimdi geçmiyor sanki.
İki haftadır magnezyum kullanıyorum ama yine düzenli çıkamıyorum 2-3 günde bir oluyor

Bu arada kızlar nette gebelere maden suyu önerilir yazıyo bende bu sebepten akşam şişkinliklerim için nerdeyse her akşam içmeye başladım. Laf arasında konuşurken maden suyu falan dedi hemşire dedim bende içiyorum aa yasak içme dedi. Tuz olduğundan iyi değilmiş gebelere çok şaşırdım. Size de bilgi olsun diye paylaşmak istedim.

Ben hergun bitane bol limonlu içiyorum , muz ve soda ozellıkle onerılen bır ıkılı ben içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…