2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Vajinal mi kontrol ediliyor rahim ağzı ölçümü?

Merhaba herkese. Ben dün sağlık ocağında kan vermiştim. TSH 0.05 çıkmış düşük yani. Bunun için bir şey yapılması gerekiyor mu? bebeğe zararlı mıdır? bilgisi olan var mı acaba?
Merhaba, benimde gebeligin başında 0.27 çıkmıştı, dahiliye gittim tsh tek başına önemli değil t3 ve t4 degerime de baktı, bu dönemlerde düşük olması normal kabul edilirmis.. 1 ay sonra tekrar kontrol ederiz dedi, birde tsh ultrason sanırım adı onu önerdi.. bende ilk başta çok korkmuştum ama doktor takibi ile sorun olmadığını öğrendim.. 10 gün sonra tekrar kan vereceğim..

Normal muayenede ölçümü yapıyorlardır tabiki riskli olmayanlar içinde. Ama ben şimdilik 2 haftada bir gidiyorum
Anladım canım sağol o zaman 2 hafta önce ölçülmüştü bi sıkıntı yoktu. Gittiğimde sorayım bakıyor musunuz diye doktoruma. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah

Bende de t3 t4 normal ama tshnin çok düşük olması korkuttu pazartesine randevu aldım doktora sorucam bakalım

Banada rahim ağzın kapalı dedi uzunluğun normal dedi ama dikkat edeceğiz dedi sonradan cıkabilir yukarı dedi inşallah çıkar ya

Ya kızlar okuyup beğeniyorum ama bi türlü yazamıyorum , maşallah biçok kişi cinsiyet öğrenmiş benim randevum haaaalaaa gelmedi en son 26 martta gitmiştim ayda bir ancak alıyorlar benim gibi başka gitmeyen kaldı mı acaba Salı günü ben de gideceğim inşallah hayırlısıyla sağlıklı , güzel haberler alırız hepimiz

Canim ins normaldir biraz kanamali giden bi hamileligim oldugu icin her agri acaba dedirtiyor
Rabbim neyler neylerse guzel eyler ins

Bende daha gitmedim canim 12 mayis randevum ama ben 5ine cekecegim ins guzel haberlerle gelelim hep

Hayatim bende bilmiyorum cinsiyeti
Papatyamaviss oda bilmiyo
Var daha bilmeyenler sanirim

Bende netlesemedim daha canım bayramdan sonra gideceğim bir gün

Ben de bugün kontrole gitmiştim kağıda yazdırdım cinsiyeti arkadaşlar arasında parti yaparız diye. Ben daha bakmadım, eşim de benden gizli bakabilir güvenemiyorum valla dayanamayıp ben de bakabilirim. Of çok karışığım.

Canım ihmal etme git protestan verir benimde olmuştu 6.haftada
Merhaba ben de 6. Haftadayım bugün acilde bakıldı kanama alanı yok. Yolk sac da oluşmuş. Haftanla kesen uyumlu bi sorun görünmüyo ama progestan yazıyorum dedi. Sadece dün akşam ve bugün sabah kahverengi leke oldu. hastaneden geldiğimden beri de lekelenme yok. Protestan yine de kullanmalı mıyım

Okuma okuma ben ne zaman şu forumda çok gezsem bebekle ilgili yeni bi endişem başlıyor. Huni takcam doğuma kadar böyle gidersem o yüzden okumamak lazım
Evet ya orası da başka mevzu gerçekten ben de çok etkileniyorum ama sonra diyorum burası forum sitesi sonuçta insanlar her şey normal giderken değil internetten sorun olunca aratıp buraya geliyor çoğunlukla yani çoğu gebelik başladığı gibi sağlıklı ilerliyor aslında biz burada genelde sorunu olan insanları gördüğümüz için sanki çok artmış herkesin başına geliyormuş gibi bir yanılgıya düşüyoruz
İster istemez etkileniyoruz Allah sağ Salim kolayca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bdv nin müptelasıyım ben de ya her gün okuyorum ama insanı kötü etkiliyor hele bu hormonlu domates hallerindeyken pek bakmamak lazım ben bazen bdv dekilere dertlenip ağlıyorum bin yerli diziye bedel valla orası
Ya sorma
Okudukça şoklardan şoklara giriyorum ne hayatlar var diye
Gerçi ben çok olaylı şeylerin yaşandığı bir ailede ve çevrede büyüdüm, birebir de etrafta bdv ye bin basacak şeyler duydum ama yine de buradaki konular ve insanlar beni şaşırtmayı başarıyor düşün

Ayy inşallah bizim de öyle olur
Maşallah Allah bozmasın ağzınızın tadını canım
Çok merak ediyorum seneye bu zaman Allah nasip ederse neler yazacağım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…