Vajinal mi kontrol ediliyor rahim ağzı ölçümü?Bana da geçen hafta plasenta aşağıda takip edicez dedi bende çok takıyorum. Daha önceden serklajim var bunda şimdilik gerek görülmedi ama rahim ağzı ölçümü takibindeydim zaten şimdi birde bu var. Umarım en kısa zamanda yukarı çıkar sağlıcakla alırız kucağımıza
Ultrason bile karından bakılıyor doktor sorun görmezse söylemez ama bakarVajinal mi kontrol ediliyor rahim ağzı ölçümü?
Merhaba, benimde gebeligin başında 0.27 çıkmıştı, dahiliye gittim tsh tek başına önemli değil t3 ve t4 degerime de baktı, bu dönemlerde düşük olması normal kabul edilirmis.. 1 ay sonra tekrar kontrol ederiz dedi, birde tsh ultrason sanırım adı onu önerdi.. bende ilk başta çok korkmuştum ama doktor takibi ile sorun olmadığını öğrendim.. 10 gün sonra tekrar kan vereceğim..Merhaba herkese. Ben dün sağlık ocağında kan vermiştim. TSH 0.05 çıkmış düşük yani. Bunun için bir şey yapılması gerekiyor mu? bebeğe zararlı mıdır? bilgisi olan var mı acaba?
Anladım canım sağol o zaman 2 hafta önce ölçülmüştü bi sıkıntı yoktu. Gittiğimde sorayım bakıyor musunuz diye doktoruma. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallahNormal muayenede ölçümü yapıyorlardır tabiki riskli olmayanlar içinde. Ama ben şimdilik 2 haftada bir gidiyorum
İlk ölçümü perinatolog karından yaptı 8+4 te. İkinci ölçümü Dr um 11+1 de vajinal yaptı. Son ölçümü 13+1 de karından yaptıVajinal mi kontrol ediliyor rahim ağzı ölçümü?
Bende de t3 t4 normal ama tshnin çok düşük olması korkuttu pazartesine randevu aldım doktora sorucam bakalımMerhaba, benimde gebeligin başında 0.27 çıkmıştı, dahiliye gittim tsh tek başına önemli değil t3 ve t4 degerime de baktı, bu dönemlerde düşük olması normal kabul edilirmis.. 1 ay sonra tekrar kontrol ederiz dedi, birde tsh ultrason sanırım adı onu önerdi.. bende ilk başta çok korkmuştum ama doktor takibi ile sorun olmadığını öğrendim.. 10 gün sonra tekrar kan vereceğim..
Gorememisler cnm bayramdan sonraya kalmis oyle yazmisti
Papatyamaviss adina konusmus oldum musade varmi
Allahım yarabbim minnoşu öğrenemedik yaaEstagfurullah kusumdoktor soylemedı dra21
İnşallah canım ya çıkanlar varmış bende dua edeceğim artıkO çıkar kuzum haftan büyüdükçe korkma
Banada rahim ağzın kapalı dedi uzunluğun normal dedi ama dikkat edeceğiz dedi sonradan cıkabilir yukarı dedi inşallah çıkar yaBana da geçen hafta plasenta aşağıda takip edicez dedi bende çok takıyorum. Daha önceden serklajim var bunda şimdilik gerek görülmedi ama rahim ağzı ölçümü takibindeydim zaten şimdi birde bu var. Umarım en kısa zamanda yukarı çıkar sağlıcakla alırız kucağımıza
Canim ins normaldir biraz kanamali giden bi hamileligim oldugu icin her agri acaba dedirtiyorBende de kasık ve karın ağrısı oluyor dediğin gibi çık sürmüyor hatta geçen hafta 3 gün sürdü doktora gittim bu haftalarda normal büyüme ağrıları bunlar dedi.Bir se yoğun çalışıyorum yorgunluktan da olur dedi.Sende dinlen istirahat et bol su iç.Wc de bu haftalarda sık gitmek normal 2.trimesterda azalıp 3.trimesterda daha çok wc ihtiyacı olacakmış
Bence onu son trimestırda daha çok öneriyorlar bebek daha büyük olduğu için kan akışı felan kolay olsun diye ilk aylarda yüzüstü hariç nasıl istiyorsan öyle yat ben bazen unutup karnımın üstüne doğru bile yaptıyorum
Canım bence hem doktorla hem cihazla alakalı bana özelde doktor 12.haftada erkek kesin dedi. 12+2de Devlete gittim o da erkek dedi.Görse söylerdi bir de kız olunca 16.haftaya kadar bekleyip emin olmak istiyorlar diye okumuştum
Canım ben kullanıyorum ilk haftalarda gittiğim bir doktor vardı o söylememişti bile ama 12.haftadan sonra doktorumu değiştirdim o direk 36.haftaya kadar omega 3 kullanıyorsun dedi.
Decavit gynosanol magosit d vitamini ve omega 3 alıyorum ben
Gerçekten çokmuş bende özel kliniği olan bir profesör kadın doğumcuya gidiyorum aynı zamanda perinatoloji de yapıyor haftaya kontrolde soracağım bakalım fiyatı ne kadarmış 3 bini geçerse devlette randevu bulursam Devlete giderim diye düşünüyorum devlette ücretsiz.
Benimde nipt test gelmedi biturluAllahım yarabbim minnoşu öğrenemedik yaa
Bende daha gitmedim canim 12 mayis randevum ama ben 5ine cekecegimYa kızlar okuyup beğeniyorum ama bi türlü yazamıyorum , maşallah biçok kişi cinsiyet öğrenmişbenim randevum haaaalaaa gelmedi en son 26 martta gitmiştim ayda bir ancak alıyorlar benim gibi başka gitmeyen kaldı mı acaba Salı günü ben de gideceğim inşallah hayırlısıyla sağlıklı , güzel haberler alırız hepimiz
Hayatim bende bilmiyorum cinsiyetiYa kızlar okuyup beğeniyorum ama bi türlü yazamıyorum , maşallah biçok kişi cinsiyet öğrenmişbenim randevum haaaalaaa gelmedi en son 26 martta gitmiştim ayda bir ancak alıyorlar benim gibi başka gitmeyen kaldı mı acaba Salı günü ben de gideceğim inşallah hayırlısıyla sağlıklı , güzel haberler alırız hepimiz
Bende netlesemedim daha canım bayramdan sonra gideceğim bir günYa kızlar okuyup beğeniyorum ama bi türlü yazamıyorum , maşallah biçok kişi cinsiyet öğrenmişbenim randevum haaaalaaa gelmedi en son 26 martta gitmiştim ayda bir ancak alıyorlar benim gibi başka gitmeyen kaldı mı acaba Salı günü ben de gideceğim inşallah hayırlısıyla sağlıklı , güzel haberler alırız hepimiz
Ben de bugün kontrole gitmiştim kağıda yazdırdım cinsiyeti arkadaşlar arasında parti yaparız diye. Ben daha bakmadım, eşim de benden gizli bakabilir güvenemiyorumYa kızlar okuyup beğeniyorum ama bi türlü yazamıyorum , maşallah biçok kişi cinsiyet öğrenmişbenim randevum haaaalaaa gelmedi en son 26 martta gitmiştim ayda bir ancak alıyorlar benim gibi başka gitmeyen kaldı mı acaba Salı günü ben de gideceğim inşallah hayırlısıyla sağlıklı , güzel haberler alırız hepimiz
Sabrınıza hayranım vallaBen de bugün kontrole gitmiştim kağıda yazdırdım cinsiyeti arkadaşlar arasında parti yaparız diye. Ben daha bakmadım, eşim de benden gizli bakabilir güvenemiyorumvalla dayanamayıp ben de bakabilirim. Of çok karışığım.
Merhaba ben de 6. Haftadayım bugün acilde bakıldı kanama alanı yok. Yolk sac da oluşmuş. Haftanla kesen uyumlu bi sorun görünmüyo ama progestan yazıyorum dedi. Sadece dün akşam ve bugün sabah kahverengi leke oldu. hastaneden geldiğimden beri de lekelenme yok. Protestan yine de kullanmalı mıyımCanım ihmal etme git protestan verir benimde olmuştu 6.haftada
Evet ya orası da başka mevzu gerçekten ben de çok etkileniyorum ama sonra diyorum burası forum sitesi sonuçta insanlar her şey normal giderken değil internetten sorun olunca aratıp buraya geliyor çoğunlukla yani çoğu gebelik başladığı gibi sağlıklı ilerliyor aslında biz burada genelde sorunu olan insanları gördüğümüz için sanki çok artmış herkesin başına geliyormuş gibi bir yanılgıya düşüyoruzOkuma okuma ben ne zaman şu forumda çok gezsem bebekle ilgili yeni bi endişem başlıyor. Huni takcam doğuma kadar böyle gidersem o yüzden okumamak lazım
Ya sormaBdv nin müptelasıyım ben de ya her gün okuyorumama insanı kötü etkiliyor hele bu hormonlu domates hallerindeyken pek bakmamak lazım ben bazen bdv dekilere dertlenip ağlıyorum bin yerli diziye bedel valla orası
Bence o konuları okuma.insanın ruhu daralıyor hamileler haber bile izlemesin diyorlar beni üzecek hiçbir şeye bakmıyorum.çocuk konusuna değinirsem her aile farklıdır ama bizim için evin neşesi oldu.ilk gülüşler,ilk heceler,ilk adımlar anne baba demeler hepsi ayrı bir heyecan ayrı bir güzellikilişki arka plana atılsa da evlat aşkı başkaymış halimizden memnunuz işten gelince ilk beni öperdi şimdi hemen kızını arıyor kucaklaşıyorlar.hani bana diyorum üçlü kucaklaşma yapıyoruz
İnşallah canımBanada rahim ağzın kapalı dedi uzunluğun normal dedi ama dikkat edeceğiz dedi sonradan cıkabilir yukarı dedi inşallah çıkar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?