Yok canim sanmiyorum. Ben ozele gidiyorum orada bu fiyati verdiler.Devlette de mi ücret ödeniyor?
Bir sürü konu var çocuktan sonra sarsılan evliliklerle ilgili her ne kadar aynı dinamiklere sahip olmadığımızı bilsem de acaba yerleştiriyor insanın içine sonra her şeyden anlam çıkarmaya başlıyorum hormonlar zaten nanay çok okumasam iyi olacak oraları
Bende özel bir kliniğe randevu aldım.Kizlar detayli ultrason icin aradim. Saglik sigortam olmasina ragmen karsilamiyormus.1750 tl istediler ama yapacak birsey yok bebis icin verecegiz
Teşekkür ederim canım inşallahGeçer canım kanama alani yoksa korkma bebek büyüdükçe rahim dışında da olabilir dinlen sen sadece kontrollerini ihmal etme hafta da 1 git
Ben 900 tl fıyat aldım bı goruntuleme merkezındenYok canim sanmiyorum. Ben ozele gidiyorum orada bu fiyati verdiler.
İçine nasıl siniyirsa öyle git canimTeşekkür ederim canım inşallahbayramdan sonra hemen gidicem dayanmak zor cidden..
Benim Dr da doçent özellikle sordum OMEGA 3 kullanayım mi diye hiç gerek yok dedi. Decavit ve gynoferon kullanıyorumBen sadece decavit kullanıyorum omega3 yok.
Profesöre gidiyorum zorunlu olsa verirdi herhalde
Banada plesanta aşağıda dediler kanamam olursa hemen acile başvuracakmışım ilişki kesinlikle yasak dün öğrendim moralim bozuldu bende tam keyiflenmiştim ayakta durmak yorulmak yasakMerhabalar hastanede randevum yarın sabah...ama bu hafta ncok kasık ağrım oldu ve vajinada hafif kasinti hissettim acilen özel Dr gittim..15 haftalık olduk,Dr bebek aşağıda dikkat etmelisin dedi,kanama veya suyun gelmesin dedi,progesteronu devam dedi..kabız olmamam için ilaç verdi ayrıca hareketlerine dikkat et istirahat et dedi..ileriki günlerde bebeğin yukarı çıkabilir dedi..bende çok endişelendim inanın hareketlerim bıçak gibi kesildi..oysa 3haftadir çok keyifli ve rahattımyarın hastanedeki Dr la da gorusucem bakalım o ne dicek...bu durumda olan var mi? Ayrıca bebek aşağıda dedi,plasenta aşağıda demedi..
Gorememisler cnm bayramdan sonraya kalmis oyle yazmistiPapatyamaviss ne oldu cinsiyet giremedim yine hiç
O çıkar kuzum haftan büyüdükçe korkmaBanada plesanta aşağıda dediler kanamam olursa hemen acile başvuracakmışım ilişki kesinlikle yasak dün öğrendim moralim bozuldu bende tam keyiflenmiştim ayakta durmak yorulmak yasak
Bana da geçen hafta plasenta aşağıda takip edicez dedi bende çok takıyorum. Daha önceden serklajim var bunda şimdilik gerek görülmedi ama rahim ağzı ölçümü takibindeydim zaten şimdi birde bu var. Umarım en kısa zamanda yukarı çıkar sağlıcakla alırız kucağımızaBanada plesanta aşağıda dediler kanamam olursa hemen acile başvuracakmışım ilişki kesinlikle yasak dün öğrendim moralim bozuldu bende tam keyiflenmiştim ayakta durmak yorulmak ya
Benim de ilkinde rahim kisalmasi olmustuBana da geçen hafta plasenta aşağıda takip edicez dedi bende çok takıyorum. Daha önceden serklajim var bunda şimdilik gerek görülmedi ama rahim ağzı ölçümü takibindeydim zaten şimdi birde bu var. Umarım en kısa zamanda yukarı çıkar sağlıcakla alırız kucağımıza
Kızlar sol kasık ağrısı ve karın ağrısı yaşayan var mı çok uzun sürmüyor ama gelip gidiyo
2.sorum da wc ile arkadaş oldum ama sürekli gitmeme rağmen saatlerdir gitmiyormuşum gibi baskı hissediyorum normalmidir bu
Günaydın hamişlerya ne kadar sola yatacağım desem de gece bir bakıyorum sağa sırt üstü falan yatmışım. İlla sola mı yatmak lazım
Neyse kızlar doktor soylemedı makınelerı devletin gercekten cok kotu ya ozelden sonra attan ınmıs esege bınmış gibi hissediyorum ıkı hafta once gıttıgımde bıle ozelde 13 artılardaydı bugun bana kagıtta 13+3 dıyorbaktı bacak arasına benım anlamam zor tabı ama bısey goremedım bes snyede kucuk dedı emin olmadan soyleyemem dedi baska bahara kaldı aşkımız
Kızlar bir şey soracağım ya
Herkes omega3 kullanıyor mu? Ya da içeren takviye? Bana doktorum vermedi, balık sezonu da kapandı.. Ceviz falan yiyorum ama yeteri kadar alabiliyor muyum bilmiyorum...
Kizlar detayli ultrason icin aradim. Saglik sigortam olmasina ragmen karsilamiyormus.1750 tl istediler ama yapacak birsey yok bebis icin verecegiz
Evet kuzum devlette ucretsiz ama bizim bir kayip var diye baska doktora yapilmasin dedik artikBende de kasık ve karın ağrısı oluyor dediğin gibi çık sürmüyor hatta geçen hafta 3 gün sürdü doktora gittim bu haftalarda normal büyüme ağrıları bunlar dedi.Bir se yoğun çalışıyorum yorgunluktan da olur dedi.Sende dinlen istirahat et bol su iç.Wc de bu haftalarda sık gitmek normal 2.trimesterda azalıp 3.trimesterda daha çok wc ihtiyacı olacakmış
Bence onu son trimestırda daha çok öneriyorlar bebek daha büyük olduğu için kan akışı felan kolay olsun diye ilk aylarda yüzüstü hariç nasıl istiyorsan öyle yat ben bazen unutup karnımın üstüne doğru bile yaptıyorum
Canım bence hem doktorla hem cihazla alakalı bana özelde doktor 12.haftada erkek kesin dedi. 12+2de Devlete gittim o da erkek dedi.Görse söylerdi bir de kız olunca 16.haftaya kadar bekleyip emin olmak istiyorlar diye okumuştum
Canım ben kullanıyorum ilk haftalarda gittiğim bir doktor vardı o söylememişti bile ama 12.haftadan sonra doktorumu değiştirdim o direk 36.haftaya kadar omega 3 kullanıyorsun dedi.
Decavit gynosanol magosit d vitamini ve omega 3 alıyorum ben
Gerçekten çokmuş bende özel kliniği olan bir profesör kadın doğumcuya gidiyorum aynı zamanda perinatoloji de yapıyor haftaya kontrolde soracağım bakalım fiyatı ne kadarmış 3 bini geçerse devlette randevu bulursam Devlete giderim diye düşünüyorum devlette ücretsiz.
Ya o Serkilajı okudum biraz da bana benim dr hiç ölçüyo gibi gelmedi. 13.haftada başka bi doktora gitmiştim o bi dedi rahim ağzı ölçüsü gayet iyi diye. Onun takibini yapmaları gerekmiyor mu her muayenede? Takip aralığı ne olmalıBana da geçen hafta plasenta aşağıda takip edicez dedi bende çok takıyorum. Daha önceden serklajim var bunda şimdilik gerek görülmedi ama rahim ağzı ölçümü takibindeydim zaten şimdi birde bu var. Umarım en kısa zamanda yukarı çıkar sağlıcakla alırız kucağımıza
Papatyamaviss ne oldu cinsiyet giremedim yine hiç
Estagfurullah kusumGorememisler cnm bayramdan sonraya kalmis oyle yazmisti
Papatyamaviss adina konusmus oldum musade varmi
İyi düşünmüşsün canım benim olduğum ilde bir tek medical var özel onu da detaylı da kimse önermiyor bende perinatoloji yapıyor diye kendi doktoruma yaptırmayı düşünüyorum inşallah fiyatı uygundur.Evet kuzum devlette ucretsiz ama bizim bir kayip var diye baska doktora yapilmasin dedik artik
Normal muayenede ölçümü yapıyorlardır tabiki riskli olmayanlar içinde. Ama ben şimdilik 2 haftada bir gidiyorumYa o Serkilajı okudum biraz da bana benim dr hiç ölçüyo gibi gelmedi. 13.haftada başka bi doktora gitmiştim o bi dedi rahim ağzı ölçüsü gayet iyi diye. Onun takibini yapmaları gerekmiyor mu her muayenede? Takip aralığı ne olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?