- 25 Şubat 2023
- 300
- 501
- 33
- 38
Dr bırakabilirsin diyene kadar devam et bence geçmiş olsunMerhaba ben de 6. Haftadayım bugün acilde bakıldı kanama alanı yok. Yolk sac da oluşmuş. Haftanla kesen uyumlu bi sorun görünmüyo ama progestan yazıyorum dedi. Sadece dün akşam ve bugün sabah kahverengi leke oldu. hastaneden geldiğimden beri de lekelenme yok. Protestan yine de kullanmalı mıyım
Evet bu cahıllle bdv ne acıklarmısınızEvet ya orası da başka mevzu gerçekten ben de çok etkileniyorum ama sonra diyorum burası forum sitesi sonuçta insanlar her şey normal giderken değil internetten sorun olunca aratıp buraya geliyor çoğunlukla yani çoğu gebelik başladığı gibi sağlıklı ilerliyor aslında biz burada genelde sorunu olan insanları gördüğümüz için sanki çok artmış herkesin başına geliyormuş gibi bir yanılgıya düşüyoruz
İster istemez etkileniyoruz Allah sağ Salim kolayca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ya sorma
Okudukça şoklardan şoklara giriyorum ne hayatlar var diye
Gerçi ben çok olaylı şeylerin yaşandığı bir ailede ve çevrede büyüdüm, birebir de etrafta bdv ye bin basacak şeyler duydum ama yine de buradaki konular ve insanlar beni şaşırtmayı başarıyor düşün
Ayy inşallah bizim de öyle olur
MaşallahAllah bozmasın ağzınızın tadını canım
Çok merak ediyorum seneye bu zaman Allah nasip ederse neler yazacağım buraya
Ayy bizde bebek arabasi aldik bugun. Insallah saglikla kullanmak nasip olurEvet ya orası da başka mevzu gerçekten ben de çok etkileniyorum ama sonra diyorum burası forum sitesi sonuçta insanlar her şey normal giderken değil internetten sorun olunca aratıp buraya geliyor çoğunlukla yani çoğu gebelik başladığı gibi sağlıklı ilerliyor aslında biz burada genelde sorunu olan insanları gördüğümüz için sanki çok artmış herkesin başına geliyormuş gibi bir yanılgıya düşüyoruz
İster istemez etkileniyoruz Allah sağ Salim kolayca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ya sorma
Okudukça şoklardan şoklara giriyorum ne hayatlar var diye
Gerçi ben çok olaylı şeylerin yaşandığı bir ailede ve çevrede büyüdüm, birebir de etrafta bdv ye bin basacak şeyler duydum ama yine de buradaki konular ve insanlar beni şaşırtmayı başarıyor düşün
Ayy inşallah bizim de öyle olur
MaşallahAllah bozmasın ağzınızın tadını canım
Çok merak ediyorum seneye bu zaman Allah nasip ederse neler yazacağım buraya
Bir derdim var bolumu kuzum. Cidden ben de arada sklnca okuyorum oha diyorumEvet bu cahıllle bdv ne acıklarmısınız
Bir derdim var bölümü aşkımEvet bu cahıllle bdv ne acıklarmısınız
Hangi markanınkini aldınızAyy bizde bebek arabasi aldik bugun. Insallah saglikla kullanmak nasip olur
Minio aldik. Aslinda kalbimden kraft geciyordu ama cok pahali. Besik de tamam. Simdi ufak tefek seyler.kaldi. aslinda en buyuk sey odasiHangi markanınkini aldınız
Bizimki de kutuda ne zaman çıkarıcam acaba diye bakıyorum her gün kutuya
Ben de 14 e girdğim için bıraktım ama ara ara ağeu yapıyor ben şimdi bayram gezmesi yapmaya korkar oldum :) 20. Haftada detaylı yltrason varBenim kanamam olunca doktora sordum doktorm 12 haftadan sonra vermiyoruz demişti
Bir derdim var bolumu kuzum. Cidden ben de arada sklnca okuyorum oha diyorum
Ben su grup harıc hıc bıyere gırmıyorum bılemedımBir derdim var bölümü aşkım
Esim elimden telefon dusmuyor diye kiziyo valla bana daBen su grup harıc hıc bıyere gırmıyorum bılemedım
Ayy bugun bende ailemin yanındayım annem devletteki dr cok iyi git dedi ağrimda vardi gittim hic bisey demedi bakti kalbi atiyo dedi yolladi allah razi olsunn onu söyledi bariNeyse kızlar doktor soylemedı makınelerı devletin gercekten cok kotu ya ozelden sonra attan ınmıs esege bınmış gibi hissediyorum ıkı hafta once gıttıgımde bıle ozelde 13 artılardaydı bugun bana kagıtta 13+3 dıyorbaktı bacak arasına benım anlamam zor tabı ama bısey goremedım bes snyede kucuk dedı emin olmadan soyleyemem dedi baska bahara kaldı aşkımız
Sakarya'da dimi orda 650 dedi gorumcem yanlış hatirlamiyorsam daha yüksek bile demiş olabilirYarın aksam gıderız muhtemelen kuzum randevu bulursam alırım bakarız orda ozeller daha da pahalı buraya gore
Neresi canım bursada fiyat çok iyimisBen 900 tl fıyat aldım bı goruntuleme merkezınden
Güle güle sağlıkla kullanın minişinle canım inşallahMinio aldik. Aslinda kalbimden kraft geciyordu ama cok pahali. Besik de tamam. Simdi ufak tefek seyler.kaldi. aslinda en buyuk sey odasi
En güzeli valla hiç bulaşma oralara kuzumBen su grup harıc hıc bıyere gırmıyorum bılemedım
2 yas cok diyorlar kuzum sonra ayirmasi zor oluyormus. Hem bekledikce pahalanicsk yapmak daha mantikli gibiGüle güle sağlıkla kullanın minişinle canım inşallah
Ay evet çok şey var yaa odada zaten başlı başına bir sürü detay var
Ben odanın büyük parçalarını dolabını falan İkea dan alırım heralde yine de kendimi iyi hissettiğim zaman fikir almak için mobilyacı çarşılarını da gezeceğim ama oraya daha var heralde odasını Ağustos gibi falan yaparız
Aslında oda yapmayacaktım ilk başta yanımda bir buçuk iki yaşına kadar yatırmayı düşünüyorum maksimum ama eşyaları kıyafetleri oyuncakları çok ıvır zıvırı olacak ve bizim eşimle dolaplarımız ful çakılı biz bile artık sığmıyoruz
Başka da koyacak yer yok boşta da oda var zaten ütü odası gibi kullanıyoruz şu ano yüzden yapalım odasını dedik
Ya ahahahah benımde dusmuyor orası ayrıEsim elimden telefon dusmuyor diye kiziyo valla bana da
Olabılır annem yuzde 15 indrmli beyhekıme 480 vermiş gecen dahaSakarya'da dimi orda 650 dedi gorumcem yanlış hatirlamiyorsam daha yüksek bile demiş olabilir
Sonomar zafer bey kuzum memnunıyetıde yuksek bırde doruk var sonrasında uygun 1100 dedılerNeresi canım bursada fiyat çok iyimis
Anam vaktım yok zaten happymomun forum da anneler odası var orda goruyorum okuyorum bazennEn güzeli valla hiç bulaşma oralara kuzum
Doktor bana başlayınca 10.haftaya kadar kullanman lazım demişti. 5.hafta lekelenme olunca başladık hemen durdu leke ama yine de 10.haftada bıraktırdı ilacıMerhaba ben de 6. Haftadayım bugün acilde bakıldı kanama alanı yok. Yolk sac da oluşmuş. Haftanla kesen uyumlu bi sorun görünmüyo ama progestan yazıyorum dedi. Sadece dün akşam ve bugün sabah kahverengi leke oldu. hastaneden geldiğimden beri de lekelenme yok. Protestan yine de kullanmalı mıyım
yaaa ben iki yaşa kadar sınır diye biliyordum2 yas cok diyorlar kuzum sonra ayirmasi zor oluyormus. Hem bekledikce pahalanicsk yapmak daha mantikli gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?