2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Dr bırakabilirsin diyene kadar devam et bence geçmiş olsun

Evet bu cahıllle bdv ne acıklarmısınız

Ayy bizde bebek arabasi aldik bugun. Insallah saglikla kullanmak nasip olur

Ayy bizde bebek arabasi aldik bugun. Insallah saglikla kullanmak nasip olur
Hangi markanınkini aldınız
Bizimki de kutuda ne zaman çıkarıcam acaba diye bakıyorum her gün kutuya

Ayy bugun bende ailemin yanındayım annem devletteki dr cok iyi git dedi ağrimda vardi gittim hic bisey demedi bakti kalbi atiyo dedi yolladi allah razi olsunn onu söyledi bari bursaya geçince kendi dr gidicem bide bebegi gördüm çok güzel tam bir bebek gibi görünüyor du bana bi ultrason da resim cekmis yeminle 7 haftada daha çok bebege benziyordu ultrasonda kağıdıda yırtmış koparirken yarısı yok bebek baya asagidaydi onu bile soramadım suratsız dr

Minio aldik. Aslinda kalbimden kraft geciyordu ama cok pahali. Besik de tamam. Simdi ufak tefek seyler.kaldi. aslinda en buyuk sey odasi
Güle güle sağlıkla kullanın minişinle canım inşallah
Ay evet çok şey var yaa odada zaten başlı başına bir sürü detay var
Ben odanın büyük parçalarını dolabını falan İkea dan alırım heralde yine de kendimi iyi hissettiğim zaman fikir almak için mobilyacı çarşılarını da gezeceğim ama oraya daha var heralde odasını Ağustos gibi falan yaparız
Aslında oda yapmayacaktım ilk başta yanımda bir buçuk iki yaşına kadar yatırmayı düşünüyorum maksimum ama eşyaları kıyafetleri oyuncakları çok ıvır zıvırı olacak ve bizim eşimle dolaplarımız ful çakılı biz bile artık sığmıyoruz
Başka da koyacak yer yok boşta da oda var zaten ütü odası gibi kullanıyoruz şu an o yüzden yapalım odasını dedik

2 yas cok diyorlar kuzum sonra ayirmasi zor oluyormus. Hem bekledikce pahalanicsk yapmak daha mantikli gibi

Esim elimden telefon dusmuyor diye kiziyo valla bana da
Ya ahahahah benımde dusmuyor orası ayrı
Sakarya'da dimi orda 650 dedi gorumcem yanlış hatirlamiyorsam daha yüksek bile demiş olabilir
Olabılır annem yuzde 15 indrmli beyhekıme 480 vermiş gecen daha
Neresi canım bursada fiyat çok iyimis
Sonomar zafer bey kuzum memnunıyetıde yuksek bırde doruk var sonrasında uygun 1100 dedıler
Ay sorma benım ılk gıttıgım devlettekı dr ultrasonu bana cevırmedı bıle kendı baktı ettı en ıyı dru oranın hosuma gıtmedı baska yenı bı dr gelmıs ona gıttım ıste ekranı cevırdı gosterdı bak bacakları kucuk bacak arası bırazdaha gelıssın dedı uclu tarama ıcın bılgı verdı ılaclarımı sordu devlete gore ıyı cınsıyeto sadece 16 dan sonra soylesek daha net olur dedı ekranda guzel gozukuyordu verdıgı fotoyu koyayım ama bebıste kucuk cıktı ozelde ıkı hfta once bu haftadaydı

Eklentiler

• 48ECEF55-9B18-4664-8497-E2AEA1A86C27.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 49
Doktor bana başlayınca 10.haftaya kadar kullanman lazım demişti. 5.hafta lekelenme olunca başladık hemen durdu leke ama yine de 10.haftada bıraktırdı ilacı

2 yas cok diyorlar kuzum sonra ayirmasi zor oluyormus. Hem bekledikce pahalanicsk yapmak daha mantikli gibi
yaaa ben iki yaşa kadar sınır diye biliyordum
Zaten hani belki gece emmesini hemen bırakmaz belki vs diye maksimum düşündüğüm zamandı o kuzum akışa göre bakacağım artık ikimizin de hazır olduğunu hissedersem muhtemelen daha erken ayıracağım aklı ermeden geçsin odasına istiyorum ben de
Çocukla oda hazırlamak vs de zor olur zaten sonradan hazır olsun çıksın aradan dediğin gibi her şey her gün uçuyor bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…