Benim iş yerinde otururken pembe sulu bir akıntı gelmişti doktora gittim hatta yatıralım seni istersen senin gibi biri yatıyor şimdi dediKızlar, 13+1 deyim ve peçeteye sildikce gelen kahverengi akintim arttı.. dün kesilmişti sariya dönmeye başlamıştı ama bugün tekrar arttı..doktoru aradım kırmızı yada pembe kanama yoksa yada çok şiddetli karin ağrın yoksa endişe etme dedi.. wc de biraz ikininca başladı dedim.. merak etme istesende birsey yapamazsın bebeğe dedi.. sabah akşam duphaston kullanıyorum zaten progestan var içinde ama aklım takılıyor.. bol bol su içip yatıyorum.. başına gelen hızlıca iyileşen yada bir fikri olan var mı? Şansa bayram tatili de girdi şimdi ne yapayım
Ben sadece decavit kullanıyorum omega3 yok.Kızlar bir şey soracağım ya
Herkes omega3 kullanıyor mu? Ya da içeren takviye? Bana doktorum vermedi, balık sezonu da kapandı.. Ceviz falan yiyorum ama yeteri kadar alabiliyor muyum bilmiyorum...
Amin canım Allah razı olsunBenim iş yerinde otururken pembe sulu bir akıntı gelmişti doktora gittim hatta yatıralım seni istersen senin gibi biri yatıyor şimdi dedi. Neyse rapor verdi evde yattım bi hafta.
Progesterone iğne yapıldı o gün bi haftadır da progestan alıyorum 200 mg başta ağızdan kanama bitince fitil olarak. Kanamam çok şükür iki gün sonra bitti hatta kırmızı da geldi bi ara. İkilinin sonucunu almaya başka hastaneye gittim mesela üniversiteye ultrasonda kanama görmediler. Nar suyu da iyi geliyormuş, ondan içtim hep exotic katkısız olanlardankahverengiyse bir şey yoktur inşallah, progestan da alıyorsan zaten dinlenip kendine iyi bakmaktan başka yapılacak bir şey yok sanırım . Umarım sağlıkla kavuşuruz bebişlere. Sen de yorma kendini, dinlen.
İnşallah artmaz hemen geçer de ihtiyacim olmaz canımKalkmadan hiç yatmaya çalış canım bir de bol su doktor bana lekelenmem olduğunda bunu önermişti bir tek
Bayram tatili diye düşünme hiç baktın için rahat etmiyor kadın doğum acili olan bir hastaneye gidebilirsin
Benim de lekem cumartesi gelmişti bir duruldu normal akıntıya döndü sonra pazar günü baya baya yoğun gelmeye başladı haftasonu olduğu için kadın doğum acili olan bir hastaneye gitmiştik
Büyük devlet hastanelerinin de kadın doğum acili oluyor diye biliyorum
Kuzum bence kiz yaaa. Erkek olsa gorurlerdi kesinAmanın sormayın kızlar hevesım kursagımda kaldı resmen esim tipimi görünce ozele gidelim istersen dedi de nereye gerek yok bakalım bekleyelım az daha net olur en azındanDevlet ve prosedurlerınden nefret edıyorum
Rahim ağzın mi kısa demek istedi acaba geçmiş olsun canım pek anlamadım durumu ama yarın yaz banaMerhabalar hastanede randevum yarın sabah...ama bu hafta ncok kasık ağrım oldu ve vajinada hafif kasinti hissettim acilen özel Dr gittim..15 haftalık olduk,Dr bebek aşağıda dikkat etmelisin dedi,kanama veya suyun gelmesin dedi,progesteronu devam dedi..kabız olmamam için ilaç verdi ayrıca hareketlerine dikkat et istirahat et dedi..ileriki günlerde bebeğin yukarı çıkabilir dedi..bende çok endişelendim inanın hareketlerim bıçak gibi kesildi..oysa 3haftadir çok keyifli ve rahattımyarın hastanedeki Dr la da gorusucem bakalım o ne dicek...bu durumda olan var mi? Ayrıca bebek aşağıda dedi,plasenta aşağıda demedi..
Bende devletten aldım kuzum sağlık olsin yine de biraz düşmüş sankiKizlar detayli ultrason icin aradim. Saglik sigortam olmasina ragmen karsilamiyormus.1750 tl istediler ama yapacak birsey yok bebis icin verecegiz
Geçer canım kanama alani yoksa korkma bebek büyüdükçe rahim dışında da olabilir dinlen sen sadece kontrollerini ihmal etme hafta da 1 gitİnşallah artmaz hemen geçer de ihtiyacim olmaz canımAllah razı olsun.. su içip yatıyorum hep.. sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza bütün dertlerimiz bitsin insallah
Özellikle sordum plasenta nasıl dedim yani bebeğin eşi iyi dedi..bebek aşağıda dedi söylediği buydu sadece muhtemelen rahimin ağzında duruyor o yüzdende herhangi bir baskı tehlike yaratabilir heralde..zaten ikili tarama bile vajinal yapılmıştı göbekten ilk kez bu gün 15 haftada görüldü belki büyüdükçe yukarı çıkar leğen kemiklerinin üzerine umudum o..yarın bilgilendiririm tekrar..Rahim ağzın mi kısa demek istedi acaba geçmiş olsun canım pek anlamadım durumu ama yarın yaz bana
Bdv nin müptelasıyım ben de ya her gün okuyorumİnşallah kuzum inşallah
Tuzlu ayran öneriyorlar canım genelde ama şimdi nasılsın? Doktora gitmişsin gerçi aşağıda gördüm kızçen oluyormuş hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Ahhh keşkeeee inşallah öyle olur kuzum
Çok teşekkür ederim canımgerçekten moral oluyor desteğiniz hepinizin iyi ki varsınız
Kesinlikle çok nahif düşünceli biridir eşim biliyorum asla gram kötülük geçmez içinden ama dün nedense sonuçta o da insan ve belki de bunaldı sıkıldı ve bunu beni kırmadan dile getirmeye çalıştı diye düşündüm o mesajı okuyunca
Kendisi de kaç kere yemin etti eve gelince zaten öyle niyetim asla yoktu ben mutlu olursun diye düşündüm ondan yazdım içimden geldi diye
Ama işte o ne derse desin içimde hep o korku var her şey değişir biz bebek sorumluluğu alamazsak korkusu
Sanırım burada BDV konuları okumak da beni çok etkiliyor. Bir sürü konu var çocuktan sonra sarsılan evliliklerle ilgili her ne kadar aynı dinamiklere sahip olmadığımızı bilsem de acaba yerleştiriyor insanın içine sonra her şeyden anlam çıkarmaya başlıyorum hormonlar zaten nanay çok okumasam iyi olacak oraları
Canım çok geçmiş olsun dinlen bol bol haber et bize yarın mutlakaMerhabalar hastanede randevum yarın sabah...ama bu hafta ncok kasık ağrım oldu ve vajinada hafif kasinti hissettim acilen özel Dr gittim..15 haftalık olduk,Dr bebek aşağıda dikkat etmelisin dedi,kanama veya suyun gelmesin dedi,progesteronu devam dedi..kabız olmamam için ilaç verdi ayrıca hareketlerine dikkat et istirahat et dedi..ileriki günlerde bebeğin yukarı çıkabilir dedi..bende çok endişelendim inanın hareketlerim bıçak gibi kesildi..oysa 3haftadir çok keyifli ve rahattımyarın hastanedeki Dr la da gorusucem bakalım o ne dicek...bu durumda olan var mi? Ayrıca bebek aşağıda dedi,plasenta aşağıda demedi..
Ben kullanmıyorum kuzum omega 3 son zamanlarda çok hiperaktiflik yapıyor çocuklarda dediler o yüzdenKızlar bir şey soracağım ya
Herkes omega3 kullanıyor mu? Ya da içeren takviye? Bana doktorum vermedi, balık sezonu da kapandı.. Ceviz falan yiyorum ama yeteri kadar alabiliyor muyum bilmiyorum...
Bence o konuları okuma.insanın ruhu daralıyor hamileler haber bile izlemesin diyorlar beni üzecek hiçbir şeye bakmıyorum.çocuk konusuna değinirsem her aile farklıdır ama bizim için evin neşesi oldu.ilk gülüşler,ilk heceler,ilk adımlar anne baba demeler hepsi ayrı bir heyecan ayrı bir güzellikİnşallah kuzum inşallah
Tuzlu ayran öneriyorlar canım genelde ama şimdi nasılsın? Doktora gitmişsin gerçi aşağıda gördüm kızçen oluyormuş hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Çok teşekkür ederim canımgerçekten moral oluyor desteğiniz hepinizin iyi ki varsınız
Kesinlikle çok nahif düşünceli biridir eşim biliyorum asla gram kötülük geçmez içinden ama dün nedense sonuçta o da insan ve belki de bunaldı sıkıldı ve bunu beni kırmadan dile getirmeye çalıştı diye düşündüm o mesajı okuyunca
Kendisi de kaç kere yemin etti eve gelince zaten öyle niyetim asla yoktu ben mutlu olursun diye düşündüm ondan yazdım içimden geldi diye
Ama işte o ne derse desin içimde hep o korku var her şey değişir biz bebek sorumluluğu alamazsak korkusu
Sanırım burada BDV konuları okumak da beni çok etkiliyor. Bir sürü konu var çocuktan sonra sarsılan evliliklerle ilgili her ne kadar aynı dinamiklere sahip olmadığımızı bilsem de acaba yerleştiriyor insanın içine sonra her şeyden anlam çıkarmaya başlıyorum hormonlar zaten nanay çok okumasam iyi olacak oraları
Kuzum bence kiz yaaa. Erkek olsa gorurlerdi kesin
aşağılarda napıyor acaba yaramaz yaÖzellikle sordum plasenta nasıl dedim yani bebeğin eşi iyi dedi..bebek aşağıda dedi söylediği buydu sadece muhtemelen rahimin ağzında duruyor o yüzdende herhangi bir baskı tehlike yaratabilir heralde..zaten ikili tarama bile vajinal yapılmıştı göbekten ilk kez bu gün 15 haftada görüldü belki büyüdükçe yukarı çıkar leğen kemiklerinin üzerine umudum o..yarın bilgilendiririm tekrar..
Evet kuzum tansiyon dan normal dedi bu haftalarda tuzlu ayran içmiştim Ben de sağolasın evet minik bir prenses geliyorİnşallah kuzum inşallah
Bende tecavüz ve ferro sanol kullaniyorumBen sadece decavit kullanıyorum omega3 yok.
Profesöre gidiyorum zorunlu olsa verirdi herhalde
Birde sigortalo degilsem hele 2250 masallahBende devletten aldım kuzum sağlık olsin yine de biraz düşmüş sanki
Devlette de mi ücret ödeniyor?Kizlar detayli ultrason icin aradim. Saglik sigortam olmasina ragmen karsilamiyormus.1750 tl istediler ama yapacak birsey yok bebis icin verecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?