2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim iş yerinde otururken pembe sulu bir akıntı gelmişti doktora gittim hatta yatıralım seni istersen senin gibi biri yatıyor şimdi dedi . Neyse rapor verdi evde yattım bi hafta.

Progesterone iğne yapıldı o gün bi haftadır da progestan alıyorum 200 mg başta ağızdan kanama bitince fitil olarak. Kanamam çok şükür iki gün sonra bitti hatta kırmızı da geldi bi ara. İkilinin sonucunu almaya başka hastaneye gittim mesela üniversiteye ultrasonda kanama görmediler. Nar suyu da iyi geliyormuş, ondan içtim hep exotic katkısız olanlardan kahverengiyse bir şey yoktur inşallah, progestan da alıyorsan zaten dinlenip kendine iyi bakmaktan başka yapılacak bir şey yok sanırım . Umarım sağlıkla kavuşuruz bebişlere. Sen de yorma kendini, dinlen.

Kızlar bir şey soracağım ya
Herkes omega3 kullanıyor mu? Ya da içeren takviye? Bana doktorum vermedi, balık sezonu da kapandı.. Ceviz falan yiyorum ama yeteri kadar alabiliyor muyum bilmiyorum...
Ben sadece decavit kullanıyorum omega3 yok.
Profesöre gidiyorum zorunlu olsa verirdi herhalde

Amin canım Allah razı olsun bol su içip uzanıyorum genelde... doktorda beni rahatlattı sagolsun inşallah devam etmez hemen geçer

İnşallah artmaz hemen geçer de ihtiyacim olmaz canım Allah razı olsun.. su içip yatıyorum hep.. sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza bütün dertlerimiz bitsin insallah

Merhabalar hastanede randevum yarın sabah...ama bu hafta ncok kasık ağrım oldu ve vajinada hafif kasinti hissettim acilen özel Dr gittim..15 haftalık olduk,Dr bebek aşağıda dikkat etmelisin dedi,kanama veya suyun gelmesin dedi,progesteronu devam dedi..kabız olmamam için ilaç verdi ayrıca hareketlerine dikkat et istirahat et dedi..ileriki günlerde bebeğin yukarı çıkabilir dedi..bende çok endişelendim inanın hareketlerim bıçak gibi kesildi..oysa 3haftadir çok keyifli ve rahattım yarın hastanedeki Dr la da gorusucem bakalım o ne dicek...bu durumda olan var mi? Ayrıca bebek aşağıda dedi,plasenta aşağıda demedi..

Kizlar detayli ultrason icin aradim. Saglik sigortam olmasina ragmen karsilamiyormus.1750 tl istediler ama yapacak birsey yok bebis icin verecegiz

Rahim ağzın mi kısa demek istedi acaba geçmiş olsun canım pek anlamadım durumu ama yarın yaz bana

İnşallah artmaz hemen geçer de ihtiyacim olmaz canım Allah razı olsun.. su içip yatıyorum hep.. sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza bütün dertlerimiz bitsin insallah
Geçer canım kanama alani yoksa korkma bebek büyüdükçe rahim dışında da olabilir dinlen sen sadece kontrollerini ihmal etme hafta da 1 git

Rahim ağzın mi kısa demek istedi acaba geçmiş olsun canım pek anlamadım durumu ama yarın yaz bana
Özellikle sordum plasenta nasıl dedim yani bebeğin eşi iyi dedi..bebek aşağıda dedi söylediği buydu sadece muhtemelen rahimin ağzında duruyor o yüzdende herhangi bir baskı tehlike yaratabilir heralde..zaten ikili tarama bile vajinal yapılmıştı göbekten ilk kez bu gün 15 haftada görüldü belki büyüdükçe yukarı çıkar leğen kemiklerinin üzerine umudum o..yarın bilgilendiririm tekrar..

Bdv nin müptelasıyım ben de ya her gün okuyorum ama insanı kötü etkiliyor hele bu hormonlu domates hallerindeyken pek bakmamak lazım ben bazen bdv dekilere dertlenip ağlıyorum bin yerli diziye bedel valla orası

Canım çok geçmiş olsun dinlen bol bol haber et bize yarın mutlaka

Kızlar bir şey soracağım ya
Herkes omega3 kullanıyor mu? Ya da içeren takviye? Bana doktorum vermedi, balık sezonu da kapandı.. Ceviz falan yiyorum ama yeteri kadar alabiliyor muyum bilmiyorum...
Ben kullanmıyorum kuzum omega 3 son zamanlarda çok hiperaktiflik yapıyor çocuklarda dediler o yüzden

Kızlar dün sabah sırt üstü yatarken uyandım karnımın sol tarafında bir çıkıntı gördüm çok komikti karnım belli oluyor haftama göre bi tık fazla 14+2’yiz sırt üstü yatarken de bariz bi topiklik var. Hemen eşimi uyandırdım gösterdim parmağıyla pıtpıtladı oraya sevdi biraz sonra ortaya geldi normal haline döndü sizce bebik hareket etmiş olabilir mi yoksa ben deliriyo muyum

Bence o konuları okuma.insanın ruhu daralıyor hamileler haber bile izlemesin diyorlar beni üzecek hiçbir şeye bakmıyorum.çocuk konusuna değinirsem her aile farklıdır ama bizim için evin neşesi oldu.ilk gülüşler,ilk heceler,ilk adımlar anne baba demeler hepsi ayrı bir heyecan ayrı bir güzellik ilişki arka plana atılsa da evlat aşkı başkaymış halimizden memnunuz işten gelince ilk beni öperdi şimdi hemen kızını arıyor kucaklaşıyorlar.hani bana diyorum üçlü kucaklaşma yapıyoruz
Kuzum bence kiz yaaa. Erkek olsa gorurlerdi kesin
Papatyamaviss bence de kız
aşağılarda napıyor acaba yaramaz ya artık 4ay bitiyor yukarı çıkar takma kafana.artık ister istemez hareketlerimiz kısıtlanacak zaten

Evet kuzum tansiyon dan normal dedi bu haftalarda tuzlu ayran içmiştim Ben de sağolasın evet minik bir prenses geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…