- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Benim kendi dr dorukta ama hayatta doğurmuştum oğlumu orasi daha iyi hissettiriyor diye ordan bir dr aldim ilkkez gerçekten muayeneleri cok fazla yapmışlar dogumlarida sorucam iki yerede artık karar vermem lazım ama şöyle bir şey var Kestel devletteki dr kuzenim gidiyor cok iyimis sesiz sakin bir hastane dr cok ilgili herseyi anlatiyor dedi bende gitmiştim cok buyuk ve cok sakin yeni bir hastane sadce normal dogum yapılmiyormus sezeryan olacaksa değerlendir canım orayi bende bi gidicem bayan drYa ahahahah benımde dusmuyor orası ayrı
Olabılır annem yuzde 15 indrmli beyhekıme 480 vermiş gecen daha
Sonomar zafer bey kuzum memnunıyetıde yuksek bırde doruk var sonrasında uygun 1100 dedıler
Ay sorma benım ılk gıttıgım devlettekı dr ultrasonu bana cevırmedı bıle kendı baktı ettı en ıyı dru oranın hosuma gıtmedı baska yenı bı dr gelmıs ona gıttım ıste ekranı cevırdı gosterdı bak bacakları kucuk bacak arası bırazdaha gelıssın dedı uclu tarama ıcın bılgı verdı ılaclarımı sordu devlete gore ıyı cınsıyeto sadece 16 dan sonra soylesek daha net olur dedı ekranda guzel gozukuyordu verdıgı fotoyu koyayım amabebıste kucuk cıktı ozelde ıkı hfta once bu haftadaydı
Boş odan varsa hazırla tabıkı oda kuzum ben yaptım pısman degılımyaaa ben iki yaşa kadar sınır diye biliyordum
Zaten hani belki gece emmesini hemen bırakmaz belki vs diye maksimum düşündüğüm zamandı o kuzum akışa göre bakacağım artık ikimizin de hazır olduğunu hissedersem muhtemelen daha erken ayıracağım aklı ermeden geçsin odasına istiyorum ben de
Çocukla oda hazırlamak vs de zor olur zaten sonradan hazır olsun çıksın aradan dediğin gibi her şey her gün uçuyor bir de
Seninki iyimis kuzu benim oğlum doğdu doğalı bizimle uyuyor beşikte bile yatmadı ve 5 yasina girecek benim odamdan güzel odasu var ama sorun oda değil yanağımı tutarak uyuyor cok bunalıyorum napcam karnim buyuyunce eşim diyorki 5 sene bu ayırdı 5 senede diğeri ayirir karıma sarılıp uyuyamadımBoş odan varsa hazırla tabıkı oda kuzum ben yaptım pısman degılım
Ayırma durumunu sımdıden hıc dusunme cunku duruma gore haraket edılıyor ben oğlumu 4-5 aylık ayırdım olmadı onu ayırdım ben onun odasına tasındım busefer1 yasında pes ettım yanıma aldım esım de cocuk odasına transfer oldu 20 aylık emmeyı bırakması ıle bırlıkte odasında uyumaya basladı suan 4 yas 4 aylık gecelerı kalkıp gelıyor bazen ya aramıza yada bırımız pes edıp dıger odaya geçiyoruz hamıle olunca bıkerede vurdugu ıcın uykusunda dırek esım kalkıyor sımdıde uyuma savası verıyoruz bugun alısverıste dayanamadı uyudu 7 de kalktı aksam hala bıcır bıcır konuşuyor ben yoruldum
Oralarda kac muayeneler , ben inegöldeyim kuzum ya arıtmı de 315 tl oğlumun doktoru dogumda 11500 tl diye duydum en son ama devlette dogum yapmayı düşünüyorum acıkcası , birde sakaryada kadın doguma gıdıcem sez sonrası normal doğum ıcın bılgı almak istiyorum eger yaptırırız derse orada da olabılır bu cok küçük ihtimal tabıBenim kendi dr dorukta ama hayatta doğurmuştum oğlumu orasi daha iyi hissettiriyor diye ordan bir dr aldim ilkkez gerçekten muayeneleri cok fazla yapmışlar dogumlarida sorucam iki yerede artık karar vermem lazım ama şöyle bir şey var Kestel devletteki dr kuzenim gidiyor cok iyimis sesiz sakin bir hastane dr cok ilgili herseyi anlatiyor dedi bende gitmiştim cok buyuk ve cok sakin yeni bir hastane sadce normal dogum yapılmiyormus sezeryan olacaksa değerlendir canım orayi bende bi gidicem bayan dr
Ben oğlumda ılk bır sene cok kastım bakalım bunda daha relax olmaya calışacağımSeninki iyimis kuzu benim oğlum doğdu doğalı bizimle uyuyor beşikte bile yatmadı ve 5 yasina girecek benim odamdan güzel odasu var ama sorun oda değil yanağımı tutarak uyuyor cok bunalıyorum napcam karnim buyuyunce eşim diyorki 5 sene bu ayırdı 5 senede diğeri ayirir karıma sarılıp uyuyamadımdigerjni yataga almam tabi akıllandım
Haftasiyla uyumlu çıkmış canım boşuna moralini bozma her ultrasonda değişebilir ölçüler 2 hafta üstü geri olmasın yeter net görse söylerdi bence ilgilenmişYa ahahahah benımde dusmuyor orası ayrı
Olabılır annem yuzde 15 indrmli beyhekıme 480 vermiş gecen daha
Sonomar zafer bey kuzum memnunıyetıde yuksek bırde doruk var sonrasında uygun 1100 dedıler
Ay sorma benım ılk gıttıgım devlettekı dr ultrasonu bana cevırmedı bıle kendı baktı ettı en ıyı dru oranın hosuma gıtmedı baska yenı bı dr gelmıs ona gıttım ıste ekranı cevırdı gosterdı bak bacakları kucuk bacak arası bırazdaha gelıssın dedı uclu tarama ıcın bılgı verdı ılaclarımı sordu devlete gore ıyı cınsıyeto sadece 16 dan sonra soylesek daha net olur dedı ekranda guzel gozukuyordu verdıgı fotoyu koyayım amabebıste kucuk cıktı ozelde ıkı hfta once bu haftadaydı
Ben sey dıye bılıyorum artık sadece crl ölçümü yeterli değil bas popo mesafesı yani , artık bacaklarıda olduğu ıcın bacaklarıda olcup bakılıyor belkı ondan oyledır dıyorum popoya kadar 7 cm cunku bırde mınnak bacakları var onlarıda eklese haftasına gore boyu haftası cıhazda normal cıkardıHaftasiyla uyumlu çıkmış canım boşuna moralini bozma her ultrasonda değişebilir ölçüler 2 hafta üstü geri olmasın yeter net görse söylerdi bence ilgilenmiş
Ay inşallah her kontrol sonrası mutlu mutlu buluşalım buradaBende daha gitmedim canim 12 mayis randevum ama ben 5ine cekecegimins guzel haberlerle gelelim hep
Aa öyle mi ? İnşallah hayırlısıyla sağlıkla öğrenelim o zamanBende netlesemedim daha canım bayramdan sonra gideceğim bir gün
Gıpta ile okudum helal olsun sabrına canımBen de bugün kontrole gitmiştim kağıda yazdırdım cinsiyeti arkadaşlar arasında parti yaparız diye. Ben daha bakmadım, eşim de benden gizli bakabilir güvenemiyorumvalla dayanamayıp ben de bakabilirim. Of çok karışığım.
Ben de koza_bebek sayfasını beğendim tulumları çok güzel takip eden arkadaşlarım var soracağım onlara , önerirlerse haber veririm
İyi bayramlarr, inşallah canım inşallah. Ben şimdiden bebeğim adına el öpüp para istemeyi düşünüyorum anne karnında öğrensin bunlarıCanlarım herkese iyi bayramlar diliyorum inşallah seneye bebeklerimizle nice bayramlar görelim hepimiz
Et canım o.olcum sonraki haftalarda oluyor ama baş ayak olmuyor yine bacak boyu eklenmiyor oda fl olarak.hafta uyumuna bakılıyor crl devam edecek yani ek olacak bacak kemiği ölçülecek. Bence takılacak bir şey yok doktorun ilgili olması çok güzelBen sey dıye bılıyorum artık sadece crl ölçümü yeterli değil bas popo mesafesı yani , artık bacaklarıda olduğu ıcın bacaklarıda olcup bakılıyor belkı ondan oyledır dıyorum popoya kadar 7 cm cunku bırde mınnak bacakları var onlarıda eklese haftasına gore boyu haftası cıhazda normal cıkardıcok takılmıyorum o yüzden o duruma genel olarak iyiydi doktor genc bırıydı bununla devam ederim muhtemelen
Masraf çok canım bence de başlayınİyi bayramlarr, inşallah canım inşallah. Ben şimdiden bebeğim adına el öpüp para istemeyi düşünüyorum anne karnında öğrensin bunları
Evet uygulamada da bugün okudum onu artık ölçüm farklı olacakmış. Devlet işte kafasına göre takılmış muhtemelenBen sey dıye bılıyorum artık sadece crl ölçümü yeterli değil bas popo mesafesı yani , artık bacaklarıda olduğu ıcın bacaklarıda olcup bakılıyor belkı ondan oyledır dıyorum popoya kadar 7 cm cunku bırde mınnak bacakları var onlarıda eklese haftasına gore boyu haftası cıhazda normal cıkardıcok takılmıyorum o yüzden o duruma genel olarak iyiydi doktor genc bırıydı bununla devam ederim muhtemelen
Bir de enucuzbebek var oradan da arkadaşım almıştı memnun kalmıştı yedek bakmak istersenizkisacabkk canım arkadaşa koza_bebek sayfasını sordum bir kere 3lü zıbın almış güzel gelmiş sadece biraz beklediğimden ince geldi dedi. Ben tulumlarını çok beğendim deneyeceğim sanırım
Evet ya artık uzun Aralık vermem ben 3 haftada bir filan düşünüyorum bakalım hayırlısı inşallahAa öyle mi ? İnşallah hayırlısıyla sağlıkla öğrenelim o zamancinsiyetten ziyada böyle uzun aralıklarla gidince insan en çok da acaba iyi mi şüphesiyle çıldırıyor , güzel haberler alalım inşallah
Aynen kuzum normalı o sekılde bakalım sonrakı haftalarda napcakEvet uygulamada da bugün okudum onu artık ölçüm farklı olacakmış. Devlet işte kafasına göre takılmış muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?