2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim kendi dr dorukta ama hayatta doğurmuştum oğlumu orasi daha iyi hissettiriyor diye ordan bir dr aldim ilkkez gerçekten muayeneleri cok fazla yapmışlar dogumlarida sorucam iki yerede artık karar vermem lazım ama şöyle bir şey var Kestel devletteki dr kuzenim gidiyor cok iyimis sesiz sakin bir hastane dr cok ilgili herseyi anlatiyor dedi bende gitmiştim cok buyuk ve cok sakin yeni bir hastane sadce normal dogum yapılmiyormus sezeryan olacaksa değerlendir canım orayi bende bi gidicem bayan dr

Boş odan varsa hazırla tabıkı oda kuzum ben yaptım pısman degılım
Ayırma durumunu sımdıden hıc dusunme cunku duruma gore haraket edılıyor ben oğlumu 4-5 aylık ayırdım olmadı onu ayırdım ben onun odasına tasındım busefer 1 yasında pes ettım yanıma aldım esım de cocuk odasına transfer oldu 20 aylık emmeyı bırakması ıle bırlıkte odasında uyumaya basladı suan 4 yas 4 aylık gecelerı kalkıp gelıyor bazen ya aramıza yada bırımız pes edıp dıger odaya geçiyoruz hamıle olunca bıkerede vurdugu ıcın uykusunda dırek esım kalkıyor sımdıde uyuma savası verıyoruz bugun alısverıste dayanamadı uyudu 7 de kalktı aksam hala bıcır bıcır konuşuyor ben yoruldum

Seninki iyimis kuzu benim oğlum doğdu doğalı bizimle uyuyor beşikte bile yatmadı ve 5 yasina girecek benim odamdan güzel odasu var ama sorun oda değil yanağımı tutarak uyuyor cok bunalıyorum napcam karnim buyuyunce eşim diyorki 5 sene bu ayırdı 5 senede diğeri ayirir karıma sarılıp uyuyamadım digerjni yataga almam tabi akıllandım

Oralarda kac muayeneler , ben inegöldeyim kuzum ya arıtmı de 315 tl oğlumun doktoru dogumda 11500 tl diye duydum en son ama devlette dogum yapmayı düşünüyorum acıkcası , birde sakaryada kadın doguma gıdıcem sez sonrası normal doğum ıcın bılgı almak istiyorum eger yaptırırız derse orada da olabılır bu cok küçük ihtimal tabı sehır has yada tıp fakültesi de de detaylı varmıs ama gıt gel lazım bana oda külfet geliıyor tıpta kalp için ayrı sıra verıyolarmıs detaylonayrı dr prof istersen de 250-300 gıbı bı extra rakam ıstıyolarmıs değerlendirmek istersen bilgin olsun

Ben oğlumda ılk bır sene cok kastım bakalım bunda daha relax olmaya calışacağım Benımkıde temas bagımlısı bıraz uyurken kolumu sever mutlaka

Haftasiyla uyumlu çıkmış canım boşuna moralini bozma her ultrasonda değişebilir ölçüler 2 hafta üstü geri olmasın yeter net görse söylerdi bence ilgilenmiş

Haftasiyla uyumlu çıkmış canım boşuna moralini bozma her ultrasonda değişebilir ölçüler 2 hafta üstü geri olmasın yeter net görse söylerdi bence ilgilenmiş
Ben sey dıye bılıyorum artık sadece crl ölçümü yeterli değil bas popo mesafesı yani , artık bacaklarıda olduğu ıcın bacaklarıda olcup bakılıyor belkı ondan oyledır dıyorum popoya kadar 7 cm cunku bırde mınnak bacakları var onlarıda eklese haftasına gore boyu haftası cıhazda normal cıkardı cok takılmıyorum o yüzden o duruma genel olarak iyiydi doktor genc bırıydı bununla devam ederim muhtemelen

Gıpta ile okudum helal olsun sabrına canım aslında ben de çok istedim ama hem dayanamazdım hem de gurbette olunca ailem arkadaşlarım kimse yok kime yapayım partiyi eğer parti yapacağınız tarih yakınsa bence birazcık daha sabredılebılır çok tatlı buluyorum ben anıları

Ben de koza_bebek sayfasını beğendim tulumları çok güzel takip eden arkadaşlarım var soracağım onlara , önerirlerse haber veririm
kisacabkk canım arkadaşa koza_bebek sayfasını sordum bir kere 3lü zıbın almış güzel gelmiş sadece biraz beklediğimden ince geldi dedi. Ben tulumlarını çok beğendim deneyeceğim sanırım

Et canım o.olcum sonraki haftalarda oluyor ama baş ayak olmuyor yine bacak boyu eklenmiyor oda fl olarak.hafta uyumuna bakılıyor crl devam edecek yani ek olacak bacak kemiği ölçülecek. Bence takılacak bir şey yok doktorun ilgili olması çok güzel

Evet uygulamada da bugün okudum onu artık ölçüm farklı olacakmış. Devlet işte kafasına göre takılmış muhtemelen

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-21-00-28-39-212-edit_tr.com.happydigital.happymom.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 43
Evet ya artık uzun Aralık vermem ben 3 haftada bir filan düşünüyorum bakalım hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…