- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Bende zatıı devlete gidiyorum gidip dururum herhaldeEvet ya artık uzun Aralık vermem ben 3 haftada bir filan düşünüyorum bakalım hayırlısı inşallah
Bende burda bir özele gidip devlete devam edeceğim ankara da nasip olursa inşallah. Aynen 16 dolunca bir daha usg ye girersin canım o zaman tam netleşir de hemde bir daha görmüş olursunBende zatıı devlete gidiyorum gidip dururum herhaldeannemlerden dönünce hemen bı randevu alırım muhtemelen 16-18 arası gel dedı uclu ıcın bırde kan ıstedı ama veremedım karnımı doyurmustum coktan oda kaldı
Evet mınnosum bı anda buyucekler ekranda sımdıBende burda bir özele gidip devlete devam edeceğim ankara da nasip olursa inşallah. Aynen 16 dolunca bir daha usg ye girersin canım o zaman tam netleşir de hemde bir daha görmüş olursun
Ankarada doğumu nerede yaptırmayı düşünüyorsun beni sardı panik havasıBende burda bir özele gidip devlete devam edeceğim ankara da nasip olursa inşallah. Aynen 16 dolunca bir daha usg ye girersin canım o zaman tam netleşir de hemde bir daha görmüş olursun
Ben zaten sezeryan olacağım şu an için şehir hastanesinde olmayı düşünüyorum . Riskli bir durum olmazsa yani oraya devam edeceğim şimdi memlekette kızımın doktoruna muayene olmak istiyorum bir o kızımda ki yaşadığım riskli süreci biliyor fikir amaçlı geldikçe de ona giderim arada öyle tabi hayat ne getirir bilmiyorum. Ankara da medical park a gittim hiç memnun kalmadım o yüzden devam bir de akrapol de bir doktor buldum arada sikisirsam randevuya ona giderimAnkarada doğumu nerede yaptırmayı düşünüyorsun beni sardı panik havası
Şehir hastanesi dolu 14+1 deyken alamadım randevu. Haziranın son gününe kadar dolu dedi benimde o zaman detaylı ultrason zamanım geçmiş oluyorOralarda kac muayeneler , ben inegöldeyim kuzum ya arıtmı de 315 tl oğlumun doktoru dogumda 11500 tl diye duydum en son ama devlette dogum yapmayı düşünüyorum acıkcası , birde sakaryada kadın doguma gıdıcem sez sonrası normal doğum ıcın bılgı almak istiyorum eger yaptırırız derse orada da olabılır bu cok küçük ihtimal tabısehır has yada tıp fakültesi de de detaylı varmıs ama gıt gel lazım bana oda külfet geliıyor tıpta kalp için ayrı sıra verıyolarmıs detaylonayrı dr prof istersen de 250-300 gıbı bı extra rakam ıstıyolarmıs değerlendirmek istersen bilgin olsun
Benim oğlum da öyle uyurduBen oğlumda ılk bır sene cok kastım bakalım bunda daha relax olmaya calışacağımBenımkıde temas bagımlısı bıraz uyurken kolumu sever mutlaka
620 hayat 420 doruktu en son tabiki hergun zam yaptıkları için 1 sydir gitmiyorum zam geldimi bilmiyorum dorukta dogum 11 diye duydum ama detaylı öğrenirsem yazarim tekrar sevket Yılmaz'da sıra veriyorlar detaylıya oda olabilir gerçekten dogum fiyatlari banada biraz abartı geliyor medicabili aradim oyoe guzel bir hastane değil 650 muayene istedi ya şaka gibilerOralarda kac muayeneler , ben inegöldeyim kuzum ya arıtmı de 315 tl oğlumun doktoru dogumda 11500 tl diye duydum en son ama devlette dogum yapmayı düşünüyorum acıkcası , birde sakaryada kadın doguma gıdıcem sez sonrası normal doğum ıcın bılgı almak istiyorum eger yaptırırız derse orada da olabılır bu cok küçük ihtimal tabısehır has yada tıp fakültesi de de detaylı varmıs ama gıt gel lazım bana oda külfet geliıyor tıpta kalp için ayrı sıra verıyolarmıs detaylonayrı dr prof istersen de 250-300 gıbı bı extra rakam ıstıyolarmıs değerlendirmek istersen bilgin olsun
Anladım canım ben hala yaprak gibi savruluyorum doktor konusunda saldım ben de fiyat aldım paketler için özellikle doğum için ama ekonomik durumlar pek iyi değil açıkçası şu sıralar. devletten de korkuyorum duyduklarımdan ötürü.şimdilik beklemedeyim bakalımBen zaten sezeryan olacağım şu an için şehir hastanesinde olmayı düşünüyorum . Riskli bir durum olmazsa yani oraya devam edeceğim şimdi memlekette kızımın doktoruna muayene olmak istiyorum bir o kızımda ki yaşadığım riskli süreci biliyor fikir amaçlı geldikçe de ona giderim arada öyle tabi hayat ne getirir bilmiyorum. Ankara da medical park a gittim hiç memnun kalmadım o yüzden devam bir de akrapol de bir doktor buldum arada sikisirsam randevuya ona giderim
Ben özelde de çalıştım devlette de yani özelden de ben korkuyorum çalışanlar sürekli değişiyor ve tecrubesizler konu sadece doktor olmuyor doğum zamanı malesef. Herkesin iyi kötü anıları olabilir benim özel de de kötü doğumlara denk geldim mi evet neyse yani bir şeyleri oluruna bırakmak lazım çok fazla doktor çok kafa karışması demek o yüzden karar ver biran önce bence . Bizim de ekonomik durumlarımız aslında iyiydi ama bebek olmadan önce ciddi bir borca girdik bir kaç sene de sürecek o yüzden de devlet yanlisiyim çünkü ozeller ticari amaç guduyorlarAnladım canım ben hala yaprak gibi savruluyorum doktor konusunda saldım ben de fiyat aldım paketler için özellikle doğum için ama ekonomik durumlar pek iyi değil açıkçası şu sıralar. devletten de korkuyorum duyduklarımdan ötürü.şimdilik beklemedeyim bakalım
Boş odan varsa hazırla tabıkı oda kuzum ben yaptım pısman degılım
Ayırma durumunu sımdıden hıc dusunme cunku duruma gore haraket edılıyor ben oğlumu 4-5 aylık ayırdım olmadı onu ayırdım ben onun odasına tasındım busefer1 yasında pes ettım yanıma aldım esım de cocuk odasına transfer oldu 20 aylık emmeyı bırakması ıle bırlıkte odasında uyumaya basladı suan 4 yas 4 aylık gecelerı kalkıp gelıyor bazen ya aramıza yada bırımız pes edıp dıger odaya geçiyoruz hamıle olunca bıkerede vurdugu ıcın uykusunda dırek esım kalkıyor sımdıde uyuma savası verıyoruz bugun alısverıste dayanamadı uyudu 7 de kalktı aksam hala bıcır bıcır konuşuyor ben yoruldum
Güle güle sağlıkla kullanın minişinle canım inşallah
Ay evet çok şey var yaa odada zaten başlı başına bir sürü detay var
Ben odanın büyük parçalarını dolabını falan İkea dan alırım heralde yine de kendimi iyi hissettiğim zaman fikir almak için mobilyacı çarşılarını da gezeceğim ama oraya daha var heralde odasını Ağustos gibi falan yaparız
Aslında oda yapmayacaktım ilk başta yanımda bir buçuk iki yaşına kadar yatırmayı düşünüyorum maksimum ama eşyaları kıyafetleri oyuncakları çok ıvır zıvırı olacak ve bizim eşimle dolaplarımız ful çakılı biz bile artık sığmıyoruz
Başka da koyacak yer yok boşta da oda var zaten ütü odası gibi kullanıyoruz şu ano yüzden yapalım odasını dedik
Ne güzel anlatmışsın teşekkür ederimBen özelde de çalıştım devlette de yani özelden de ben korkuyorum çalışanlar sürekli değişiyor ve tecrubesizler konu sadece doktor olmuyor doğum zamanı malesef. Herkesin iyi kötü anıları olabilir benim özel de de kötü doğumlara denk geldim mi evet neyse yani bir şeyleri oluruna bırakmak lazım çok fazla doktor çok kafa karışması demek o yüzden karar ver biran önce bence . Bizim de ekonomik durumlarımız aslında iyiydi ama bebek olmadan önce ciddi bir borca girdik bir kaç sene de sürecek o yüzden de devlet yanlisiyim çünkü ozeller ticari amaç guduyorlar
Amin inşallah canımCanlarım herkese iyi bayramlar diliyorum inşallah seneye bebeklerimizle nice bayramlar görelim hepimiz
Çok mantıklıİyi bayramlarr, inşallah canım inşallah. Ben şimdiden bebeğim adına el öpüp para istemeyi düşünüyorum anne karnında öğrensin bunları
Bense aynı durumdayımGıpta ile okudum helal olsun sabrına canımaslında ben de çok istedim ama hem dayanamazdım hem de gurbette olunca ailem arkadaşlarım kimse yok kime yapayım partiyi eğer parti yapacağınız tarih yakınsa bence birazcık daha sabredılebılır çok tatlı buluyorum ben anıları
Eşim le benim genetik tarama yapıldı. Sorun yoktu kromoxonlarda. Kürtajdan sonra bebegi genetik taramaya gönderdik sonuç çıkınca anlayacağız.Allah sabır versin, çok geçmiş olsun
Genetik tarama yaptırdınız mı hiç?
Ben yatagi birazda buyuk olsun istiyorum ki uzun sure kullansinnyaaa ben iki yaşa kadar sınır diye biliyordum
Zaten hani belki gece emmesini hemen bırakmaz belki vs diye maksimum düşündüğüm zamandı o kuzum akışa göre bakacağım artık ikimizin de hazır olduğunu hissedersem muhtemelen daha erken ayıracağım aklı ermeden geçsin odasına istiyorum ben de
Çocukla oda hazırlamak vs de zor olur zaten sonradan hazır olsun çıksın aradan dediğin gibi her şey her gün uçuyor bir de
İdrar yolu enfeksiyonu belirtin neydi canım? Bende kaşıntı koku vb birsey yok.. 3 lt suda içiyorum.. ama özür dilerim idrardan sonra peçeteye sari koyu akinti geliyor.. ara ara çok rahatsız etmeyecek şekilde de sağ kasigim da batma var.. acile gidip kültür falan mı versem ? Salı gününden beri iyi değilim önce pembe sonra kahverengi akintim oldu şimdi de sarı.. doktoru aradım sorun yok dedi..Hadi geçmiş olsun. İdrar yolu enfeksiyonu bende de var bol su içiyorum dr dedi başka bi ilaç vevermedi.
Ozelde var rampia nizam gibi aytül erdoğmuş gıbı ama bu fıyatların ıkı katı malesef620 hayat 420 doruktu en son tabiki hergun zam yaptıkları için 1 sydir gitmiyorum zam geldimi bilmiyorum dorukta dogum 11 diye duydum ama detaylı öğrenirsem yazarim tekrar sevket Yılmaz'da sıra veriyorlar detaylıya oda olabilir gerçekten dogum fiyatlari banada biraz abartı geliyor medicabili aradim oyoe guzel bir hastane değil 650 muayene istedi ya şaka gibilersez sonrasi normal dogum yaptıran doktorlar var neden olmasın ki nasip olur inşallah arkadaşım
Oğlum ozelde oldu ebelerim cok kotuydu hala aklıma gelınce kotu olurum keske devlete gıtseymısım demıstım o zamanlar yanı sans eltım ıkı doğumunu da devlette yaptı normal onun mis gibi iki doğumu varNe güzel anlatmışsın teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?