2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet ya artık uzun Aralık vermem ben 3 haftada bir filan düşünüyorum bakalım hayırlısı inşallah
Bende zatıı devlete gidiyorum gidip dururum herhalde annemlerden dönünce hemen bı randevu alırım muhtemelen 16-18 arası gel dedı uclu ıcın bırde kan ıstedı ama veremedım karnımı doyurmustum coktan oda kaldı

Bende burda bir özele gidip devlete devam edeceğim ankara da nasip olursa inşallah. Aynen 16 dolunca bir daha usg ye girersin canım o zaman tam netleşir de hemde bir daha görmüş olursun

Bende burda bir özele gidip devlete devam edeceğim ankara da nasip olursa inşallah. Aynen 16 dolunca bir daha usg ye girersin canım o zaman tam netleşir de hemde bir daha görmüş olursun
Ankarada doğumu nerede yaptırmayı düşünüyorsun beni sardı panik havası

Ankarada doğumu nerede yaptırmayı düşünüyorsun beni sardı panik havası
Ben zaten sezeryan olacağım şu an için şehir hastanesinde olmayı düşünüyorum . Riskli bir durum olmazsa yani oraya devam edeceğim şimdi memlekette kızımın doktoruna muayene olmak istiyorum bir o kızımda ki yaşadığım riskli süreci biliyor fikir amaçlı geldikçe de ona giderim arada öyle tabi hayat ne getirir bilmiyorum. Ankara da medical park a gittim hiç memnun kalmadım o yüzden devam bir de akrapol de bir doktor buldum arada sikisirsam randevuya ona giderim

Şehir hastanesi dolu 14+1 deyken alamadım randevu. Haziranın son gününe kadar dolu dedi benimde o zaman detaylı ultrason zamanım geçmiş oluyor

620 hayat 420 doruktu en son tabiki hergun zam yaptıkları için 1 sydir gitmiyorum zam geldimi bilmiyorum dorukta dogum 11 diye duydum ama detaylı öğrenirsem yazarim tekrar sevket Yılmaz'da sıra veriyorlar detaylıya oda olabilir gerçekten dogum fiyatlari banada biraz abartı geliyor medicabili aradim oyoe guzel bir hastane değil 650 muayene istedi ya şaka gibiler sez sonrasi normal dogum yaptıran doktorlar var neden olmasın ki nasip olur inşallah arkadaşım

Anladım canım ben hala yaprak gibi savruluyorum doktor konusunda saldım ben de fiyat aldım paketler için özellikle doğum için ama ekonomik durumlar pek iyi değil açıkçası şu sıralar. devletten de korkuyorum duyduklarımdan ötürü.şimdilik beklemedeyim bakalım

Ben özelde de çalıştım devlette de yani özelden de ben korkuyorum çalışanlar sürekli değişiyor ve tecrubesizler konu sadece doktor olmuyor doğum zamanı malesef. Herkesin iyi kötü anıları olabilir benim özel de de kötü doğumlara denk geldim mi evet neyse yani bir şeyleri oluruna bırakmak lazım çok fazla doktor çok kafa karışması demek o yüzden karar ver biran önce bence . Bizim de ekonomik durumlarımız aslında iyiydi ama bebek olmadan önce ciddi bir borca girdik bir kaç sene de sürecek o yüzden de devlet yanlisiyim çünkü ozeller ticari amaç guduyorlar

Bende güvenli bağlanma için 2 yaşa kadar yanımda yatırırım yani aynı odada park yatak var zaten felan diye düşünüyordum ama çocuk hazır olursa hemen ayırırım
Bugün eşim çocuk sana bağlanacak 6 aylıkken nasıl işe başlayacaksın 2 yaşında nasıl bırakıp nöbete gideceksin hadi gittin o çocuk napacak dedi Çok haklısınız o yüzden en erken ne zaman olursa o zaman olur güvenli bağlanma felan önemli ama çocuk ve anne belirliyor bu durumu sanırım
Yoksa anneye aşırı bağlı bir çocukla iş çok yorucu olur.

Bende ikea bakıyorum hatta hemnes şifonyerini çok beğendim ona uygun bir şeyler alırım diyordum ama internette çok güzel bebek oda takımları var bir gezip bakmakta fayda var

Ne güzel anlatmışsın teşekkür ederim

Canlarım herkese iyi bayramlar diliyorum inşallah seneye bebeklerimizle nice bayramlar görelim hepimiz
Amin inşallah canım
İyi bayramlarr, inşallah canım inşallah. Ben şimdiden bebeğim adına el öpüp para istemeyi düşünüyorum anne karnında öğrensin bunları
Çok mantıklı biz bu yıl gurbetteyiz inşallah seneye hem bebeğimle hem de tayin çıkarsa ailemle mutlu mesut bayramlar görürüz
Bense aynı durumdayım o kadar çok istiyordum ki ailem uzakta cinsiyet öğrendiğimiz zamanlarda gidemedik mecbur öğrendik ama bende öyle bir eğlence yapmak isterdim

Ben yatagi birazda buyuk olsun istiyorum ki uzun sure kullansinn

Hadi geçmiş olsun. İdrar yolu enfeksiyonu bende de var bol su içiyorum dr dedi başka bi ilaç vevermedi.
İdrar yolu enfeksiyonu belirtin neydi canım? Bende kaşıntı koku vb birsey yok.. 3 lt suda içiyorum.. ama özür dilerim idrardan sonra peçeteye sari koyu akinti geliyor.. ara ara çok rahatsız etmeyecek şekilde de sağ kasigim da batma var.. acile gidip kültür falan mı versem ? Salı gününden beri iyi değilim önce pembe sonra kahverengi akintim oldu şimdi de sarı.. doktoru aradım sorun yok dedi..

Ozelde var rampia nizam gibi aytül erdoğmuş gıbı ama bu fıyatların ıkı katı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…