2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Icini ferah tutmak gerek cnm Allaha emanetler. Hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah

Idrar yolu icin mutlaka tahlil yaptir cnm bana iki kere baktilar cikmamisti ama doktorum yasadigim lekelenme icin hemen enfeksiyona bakalim olmadi antibiyotik yazarim demisti

bizde cocuklari ayirdigimizda bi sabah ya ben esimi cocuk odasinda ya da o Beni orada bulurdu
Hey gidi gunler Allah Uzunlar omur versin evlatlarimiza

Benimde nipt test gelmedi biturlu
Arkadasim vermis 3 gunde geldi diyor benim 7 is gunu oldu daha yok
Biz baskentte yasiyoz burda hersey yavas isliyo kalabalik oldugu icin
Haftaya kaldi bizim cinsiyet seyisi artik
Benimde haftaya inşallah sağlıklı olsun başka isteğim yok cinsiyet belli olması ayrı bir heyecan tabi

Bende sadece koyu sarı akıntı vardı başka hiç bi belirti yoktu tedbir olsun diye istedim idrar tahlili öyle çıktı. Bence bi git , enfeksiyon varsa çözümüne bakılır hemen.

Bende sadece koyu sarı akıntı vardı başka hiç bi belirti yoktu tedbir olsun diye istedim idrar tahlili öyle çıktı. Bence bi git , enfeksiyon varsa çözümüne bakılır hemen.
Ama doktor ilaç yazmadi demişsin, ilaçsız geçti mi yoksa devam ediyor mu?

Ama doktor ilaç yazmadi demişsin, ilaçsız geçti mi yoksa devam ediyor mu?
İlkinde yazdı monurol şase tek kullanımlık, kontrole gittim azalmıştı ama tam geçmemişti o zaman tekrar yazmadı bol su iç dedi. Tekrar gitmedim bayramdan sonra gideceğim.

İlkinde yazdı monurol şase tek kullanımlık, kontrole gittim azalmıştı ama tam geçmemişti o zaman tekrar yazmadı bol su iç dedi. Tekrar gitmedim bayramdan sonra gideceğim.
Teşekkür ederim canım. Bende şimdi idrar tahlili verdim acilde, inşallah birsey çıkmaz vajinal kontrol yapılıyor mu bu durumlarda? Yoksa sadece idrar tahlili yetiyor mu?

Haha yaa yerim onuuuu
Ben de annemin ya da babamın kulağını tutmadan uyuyamazdım odamı ayırmaya çalıştıklarında kök söktürmüştüm ama koca çocuktum yani hatırlıyorum çünkü hala bile
Kendimden pay biçtiğim için öyle çok uzun yanımızda tutmak istemiyorum ama önceden plan yapmanın da boş olduğunu biliyorum ebeveynlik meselelerinde çünkü çoğu zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor
Bir doğsun da bakacağız artık bir yol buluruz be yeter ki tek parça halinde tamamlayayım şu hamileliği valla içimde çocuk mu büyütüyorum yoksa bana her gün birileri Çin işkencesi mi yapıyor anlamış değilim henüz
Evet nette de güzel tanımlar var bazen diyorum al geç
Ama benim evimde hiçbir şey takım değil her şeyi tek tek parçaları birleştirerek ben bir araya getirdim sanırım takım sevmiyorum illa kendime iş çıkarıcam illa uğraşıcam yani ama bilmiyorum hamileliğim böyle devam ederse zaten yapamam bir şey eşim de gider takım alır odayı tek başına düzer heralde

Ben yatagi birazda buyuk olsun istiyorum ki uzun sure kullansinn

Anne yanı için öyle bir şey arıyorum ben de en azından maksimum iki yaşa kadar idare etsin odasına sonradan Montessori tarzı kendi inip çıkabileceği bir şey düşünüyorum bakalım

Hepinize iyi bayramlar çiçek annelerim
Rabbim bir sonraki Ramazan bayramında sağlıkta afiyette sevdiklerimizle bir arada olmayı bebişlerimiz kucağımızda ilk bayram heyecanını doyasıya yaşamayı nasip etsin

Teşekkür ederim canım. Bende şimdi idrar tahlili verdim acilde, inşallah birsey çıkmaz vajinal kontrol yapılıyor mu bu durumlarda? Yoksa sadece idrar tahlili yetiyor mu?
Vajinal kontrol yapmadı hiç canım sanmıyorum gerekeceğini. Sadece tahlil sonucuna baktı. Ben ilk çıkınca çok stres yaptım ama dr çok rahattı biraz da araştırdım hamilelikte normalmiş çok oluyormuş, varsa da stres yapma önemli olan zamanında kontrol ettirip çözümüne bakmak.

Çok teşekkür ederim canım içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama işte hormonlar endişelenme derken hep üst üste geliyor demek ki..Rabbim sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin inşallah

Artık belki başka bir evladımızda nasip olur diyelim yakın olsak birleşip tek tek hepimize yapardık ne de güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…