Icini ferah tutmak gerek cnm Allaha emanetler. Hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallahAa öyle mi ? İnşallah hayırlısıyla sağlıkla öğrenelim o zamancinsiyetten ziyada böyle uzun aralıklarla gidince insan en çok da acaba iyi mi şüphesiyle çıldırıyor , güzel haberler alalım inşallah
Idrar yolu icin mutlaka tahlil yaptir cnm bana iki kere baktilar cikmamisti ama doktorum yasadigim lekelenme icin hemen enfeksiyona bakalim olmadi antibiyotik yazarim demistiİdrar yolu enfeksiyonu belirtin neydi canım? Bende kaşıntı koku vb birsey yok.. 3 lt suda içiyorum.. ama özür dilerim idrardan sonra peçeteye sari koyu akinti geliyor.. ara ara çok rahatsız etmeyecek şekilde de sağ kasigim da batma var.. acile gidip kültür falan mı versem ? Salı gününden beri iyi değilim önce pembe sonra kahverengi akintim oldu şimdi de sarı.. doktoru aradım sorun yok dedi..
Boş odan varsa hazırla tabıkı oda kuzum ben yaptım pısman degılım
Ayırma durumunu sımdıden hıc dusunme cunku duruma gore haraket edılıyor ben oğlumu 4-5 aylık ayırdım olmadı onu ayırdım ben onun odasına tasındım busefer1 yasında pes ettım yanıma aldım esım de cocuk odasına transfer oldu 20 aylık emmeyı bırakması ıle bırlıkte odasında uyumaya basladı suan 4 yas 4 aylık gecelerı kalkıp gelıyor bazen ya aramıza yada bırımız pes edıp dıger odaya geçiyoruz hamıle olunca bıkerede vurdugu ıcın uykusunda dırek esım kalkıyor sımdıde uyuma savası verıyoruz bugun alısverıste dayanamadı uyudu 7 de kalktı aksam hala bıcır bıcır konuşuyor ben yoruldum
Benimde haftaya inşallah sağlıklı olsun başka isteğim yok cinsiyet belli olması ayrı bir heyecan tabiBenimde nipt test gelmedi biturlu
Arkadasim vermis 3 gunde geldi diyor benim 7 is gunu oldu daha yok
Biz baskentte yasiyoz burda hersey yavas isliyo kalabalik oldugu icin
Haftaya kaldi bizim cinsiyet seyisi artik
Bende sadece koyu sarı akıntı vardı başka hiç bi belirti yoktu tedbir olsun diye istedim idrar tahlili öyle çıktı. Bence bi git , enfeksiyon varsa çözümüne bakılır hemen.İdrar yolu enfeksiyonu belirtin neydi canım? Bende kaşıntı koku vb birsey yok.. 3 lt suda içiyorum.. ama özür dilerim idrardan sonra peçeteye sari koyu akinti geliyor.. ara ara çok rahatsız etmeyecek şekilde de sağ kasigim da batma var.. acile gidip kültür falan mı versem ? Salı gününden beri iyi değilim önce pembe sonra kahverengi akintim oldu şimdi de sarı.. doktoru aradım sorun yok dedi..
Ama doktor ilaç yazmadi demişsin, ilaçsız geçti mi yoksa devam ediyor mu?Bende sadece koyu sarı akıntı vardı başka hiç bi belirti yoktu tedbir olsun diye istedim idrar tahlili öyle çıktı. Bence bi git , enfeksiyon varsa çözümüne bakılır hemen.
İlkinde yazdı monurol şase tek kullanımlık, kontrole gittim azalmıştı ama tam geçmemişti o zaman tekrar yazmadı bol su iç dedi. Tekrar gitmedim bayramdan sonra gideceğim.Ama doktor ilaç yazmadi demişsin, ilaçsız geçti mi yoksa devam ediyor mu?
Teşekkür ederim canım. Bende şimdi idrar tahlili verdim acilde, inşallah birsey çıkmazİlkinde yazdı monurol şase tek kullanımlık, kontrole gittim azalmıştı ama tam geçmemişti o zaman tekrar yazmadı bol su iç dedi. Tekrar gitmedim bayramdan sonra gideceğim.
Haha yaa yerim onuuuuBoş odan varsa hazırla tabıkı oda kuzum ben yaptım pısman degılım
Ayırma durumunu sımdıden hıc dusunme cunku duruma gore haraket edılıyor ben oğlumu 4-5 aylık ayırdım olmadı onu ayırdım ben onun odasına tasındım busefer1 yasında pes ettım yanıma aldım esım de cocuk odasına transfer oldu 20 aylık emmeyı bırakması ıle bırlıkte odasında uyumaya basladı suan 4 yas 4 aylık gecelerı kalkıp gelıyor bazen ya aramıza yada bırımız pes edıp dıger odaya geçiyoruz hamıle olunca bıkerede vurdugu ıcın uykusunda dırek esım kalkıyor sımdıde uyuma savası verıyoruz bugun alısverıste dayanamadı uyudu 7 de kalktı aksam hala bıcır bıcır konuşuyor ben yoruldum
Evet nette de güzel tanımlar var bazen diyorum al geçBende güvenli bağlanma için 2 yaşa kadar yanımda yatırırım yani aynı odada park yatak var zaten felan diye düşünüyordum ama çocuk hazır olursa hemen ayırırım
Bugün eşim çocuk sana bağlanacak 6 aylıkken nasıl işe başlayacaksın 2 yaşında nasıl bırakıp nöbete gideceksin hadi gittin o çocuk napacak dediÇok haklısınız o yüzden en erken ne zaman olursa o zaman olur güvenli bağlanma felan önemli ama çocuk ve anne belirliyor bu durumu sanırım
Yoksa anneye aşırı bağlı bir çocukla iş çok yorucu olur.
Bende ikea bakıyorum hatta hemnes şifonyerini çok beğendim ona uygun bir şeyler alırım diyordum ama internette çok güzel bebek oda takımları var bir gezip bakmakta fayda var
Ben yatagi birazda buyuk olsun istiyorum ki uzun sure kullansinn
Vajinal kontrol yapmadı hiç canım sanmıyorum gerekeceğini. Sadece tahlil sonucuna baktı. Ben ilk çıkınca çok stres yaptım ama dr çok rahattı biraz da araştırdım hamilelikte normalmiş çok oluyormuş, varsa da stres yapma önemli olan zamanında kontrol ettirip çözümüne bakmak.Teşekkür ederim canım. Bende şimdi idrar tahlili verdim acilde, inşallah birsey çıkmazvajinal kontrol yapılıyor mu bu durumlarda? Yoksa sadece idrar tahlili yetiyor mu?
Çok teşekkür ederim canımVajinal kontrol yapmadı hiç canım sanmıyorum gerekeceğini. Sadece tahlil sonucuna baktı. Ben ilk çıkınca çok stres yaptım ama dr çok rahattı biraz da araştırdım hamilelikte normalmiş çok oluyormuş, varsa da stres yapma önemli olan zamanında kontrol ettirip çözümüne bakmak.
Burda ancak ayda birEvet ya artık uzun Aralık vermem ben 3 haftada bir filan düşünüyorum bakalım hayırlısı inşallah
Artık belki başka bir evladımızda nasip olur diyelimAmin inşallah canım
Çok mantıklıbiz bu yıl gurbetteyiz inşallah seneye hem bebeğimle hem de tayin çıkarsa ailemle mutlu mesut bayramlar görürüz
Bense aynı durumdayımo kadar çok istiyordum ki ailem uzakta cinsiyet öğrendiğimiz zamanlarda gidemedik mecbur öğrendik ama bende öyle bir eğlence yapmak isterdim
KesinlikleIcini ferah tutmak gerek cnm Allaha emanetler. Hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?