- 17 Ağustos 2019
- 378
- 377
- 103
- 39
Aminn inşallahÇok teşekkür ederim canımiçimi ferah tutmaya çalışıyorum ama işte hormonlar endişelenme derken hep üst üste geliyor demek ki..Rabbim sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin inşallah
Tatlı gunler yabizde cocuklari ayirdigimizda bi sabah ya ben esimi cocuk odasinda ya da o Beni orada bulurdu
Hey gidi gunler Allah Uzunlar omur versin evlatlarimiza
Odaya gectımı baza en guzelı kuzum yıne sen karar verırsın duruma göreHaha yaa yerim onuuuu
Ben de annemin ya da babamın kulağını tutmadan uyuyamazdımodamı ayırmaya çalıştıklarında kök söktürmüştüm ama koca çocuktum yani hatırlıyorum çünkü hala bile
Kendimden pay biçtiğim için öyle çok uzun yanımızda tutmak istemiyorum ama önceden plan yapmanın da boş olduğunu biliyorum ebeveynlik meselelerinde çünkü çoğu zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor
Bir doğsun da bakacağız artık bir yol buluruz be yeter ki tek parça halinde tamamlayayım şu hamileliği valla içimde çocuk mu büyütüyorum yoksa bana her gün birileri Çin işkencesi mi yapıyor anlamış değilim henüz
Evet nette de güzel tanımlar var bazen diyorum al geç
Ama benim evimde hiçbir şey takım değil her şeyi tek tek parçaları birleştirerek ben bir araya getirdim sanırım takım sevmiyorumilla kendime iş çıkarıcam illa uğraşıcam yani ama bilmiyorum hamileliğim böyle devam ederse zaten yapamam bir şey eşim de gider takım alır odayı tek başına düzer heralde
Anne yanı için öyle bir şey arıyorum ben de en azından maksimum iki yaşa kadar idare etsin odasına sonradan Montessori tarzı kendi inip çıkabileceği bir şey düşünüyorum bakalım
Tamam canım bende bakim hemenkisacabkk canım arkadaşa koza_bebek sayfasını sordum bir kere 3lü zıbın almış güzel gelmiş sadece biraz beklediğimden ince geldi dedi. Ben tulumlarını çok beğendim deneyeceğim sanırım
Oraya da bakarız bakmak beleşBir de enucuzbebek var oradan da arkadaşım almıştı memnun kalmıştı yedek bakmak isterseniz
Artık belki başka bir evladımızda nasip olur diyelimyakın olsak birleşip tek tek hepimize yapardık ne de güzel olurdu
Haftay gelir bencedeBenimde nipt test gelmedi biturlu
Arkadasim vermis 3 gunde geldi diyor benim 7 is gunu oldu daha yok
Biz baskentte yasiyoz burda hersey yavas isliyo kalabalik oldugu icin
Haftaya kaldi bizim cinsiyet seyisi artik
O gıdıklanma bende çok oldu hep kaşıdım bişry geziyo gibi geldi ama hep göbek hizası bölgelerim de yani o kadar yukarda ya sağında ya solunda muhtemelen bebekten değildir diye düşündüm. Şuan artık yine kıpırtı hissetmiyorum ama şu dolu bi top var da sağa sola oynuyo onu hissediyorumKızlarr deneyimli anneler bebeğin hareket hisse böyle karnın içinde bi gıdıklanma, böyle mesela bişi gezer de kaşınır ya onun gibi bişey mi
Ve o kadar üst kısımda değil tam alt karında usg de muayene olurken tam doktorun da baktığı bölgeler de oluyo o top gibi kayma hissiO gıdıklanma bende çok oldu hep kaşıdım bişry geziyo gibi geldi ama hep göbek hizası bölgelerim de yani o kadar yukarda ya sağında ya solunda muhtemelen bebekten değildir diye düşündüm. Şuan artık yine kıpırtı hissetmiyorum ama şu dolu bi top var da sağa sola oynuyo onu hissediyorum
Göbek deliğinin hemen altında oldu benimde bilemiyorum kiO gıdıklanma bende çok oldu hep kaşıdım bişry geziyo gibi geldi ama hep göbek hizası bölgelerim de yani o kadar yukarda ya sağında ya solunda muhtemelen bebekten değildir diye düşündüm. Şuan artık yine kıpırtı hissetmiyorum ama şu dolu bi top var da sağa sola oynuyo onu hissediyorum
Bende zayıf sayılmam kızGöbek deliğinin hemen altında oldu benimde bilemiyorum kiPapatyamaviss bi tarif etmişti sanki öyle birşey dedi diye hatırlıyorum ama tam bulamadım yorumu Top var gibi bişi yok bende kiloluyum ondan hissetmiyor olabilirim
Ben net hissediyorum artık ya o günden berı hıssettım hep ozellıkle sabah kalktıgımda acken hıcbısey yok yemek yedıkten sonra dırek kıpraşıyor Allah’ıma bin şükür çok şükür yaGöbek deliğinin hemen altında oldu benimde bilemiyorum kiPapatyamaviss bi tarif etmişti sanki öyle birşey dedi diye hatırlıyorum ama tam bulamadım yorumu Top var gibi bişi yok bende kiloluyum ondan hissetmiyor olabilirim
Canım nasıl birşey ki bilemedim bugün bi gıdıklanma hissettim göbeğin oralarda böyle bişey gezer kaşınır ya öyle kaşındı içtenBen net hissediyorum artık ya o günden berı hıssettım hep ozellıkle sabah kalktıgımda acken hıcbısey yok yemek yedıkten sonra dırek kıpraşıyor Allah’ıma bin şükür çok şükür ya
Evet aşkım o tam olarak gıdıklanma kaşıntı orda bi his göbüşün içinden kıyır kıyır bişiler oluyormuş gibiCanım nasıl birşey ki bilemedim bugün bi gıdıklanma hissettim göbeğin oralarda böyle bişey gezer kaşınır ya öyle kaşındı içteno mu oluyor ben de yeni yemek yemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?