2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Herkese mutlu bayramlar diliyorum..az önce hastaneden Dr dan çıktım..çok şükür bebek iyi hoplayıp zıpladı bayram coşkusu ayrıntılı olarak herşeyi sordum plasenta yani bebeğin eşi yukardaymis gayet iyi yerde dedi,bebek evet aşağıda ama zamanla yukarıya çıkacak dedi Dr (benim 15 haftaya kadar bilirsiniz vajinal bakıldı hep göbekten görünmüyordu) ama şimdi eskiye göre biraz yukarı çıkmış o yüzdende rahat görünüyor göbekten..Dr dedi bekle zamanla dahada yukarı çıkar dedi..rahim uzunluğunu sordum tehlikeli bir durumun yok dedi rahim uzunluğu ölçümü ve değerlendirmesi 6.ayda önemli dedi..kasık ağrılarım muhtemelen kanizliktandi çünkü dün ilaca basladim bu sabah çok rahat WC çıktım ve bugün hiç ağrım,sızım,batma vs yok kasıkta..iki hafta sonra tekrar kontrole çağırdı progesteronu devam edicem bu süreçte çünkü bebek aşağıda olduğu için,kabız olmamaya,kendimi yormamaya,uzanmamaya dikkat edicem,ilişki daha bekle dedi..bugün bol bol dua ederim artık ayrıca zemzem verdi annem onuda şifa niyetine icicem kizlar...herkese sağlıklı,huzurlu bayramlar dilerim

Odaya gectımı baza en guzelı kuzum yıne sen karar verırsın duruma göre ebeveynlık boyle bısey gercekten

Tamam canım bende bakim hemen
Bir de enucuzbebek var oradan da arkadaşım almıştı memnun kalmıştı yedek bakmak isterseniz
Oraya da bakarız bakmak beleş
Her türlü önerilere açığım

Bu arada cümleten iyi bayramlarımız olsun. Ağzımızın tadı sağlık sıhhatimiz daim olsun

Kızlar iyi bayramlar ocağı silerken parmağımı elektrik çarptı ama sadece prmağımda hissettim genel kapılmadım bebeği etkiler mi bu

Kızlarr deneyimli anneler bebeğin hareket hisse böyle karnın içinde bi gıdıklanma, böyle mesela bişi gezer de kaşınır ya onun gibi bişey mi

Kızlarr deneyimli anneler bebeğin hareket hisse böyle karnın içinde bi gıdıklanma, böyle mesela bişi gezer de kaşınır ya onun gibi bişey mi
O gıdıklanma bende çok oldu hep kaşıdım bişry geziyo gibi geldi ama hep göbek hizası bölgelerim de yani o kadar yukarda ya sağında ya solunda muhtemelen bebekten değildir diye düşündüm. Şuan artık yine kıpırtı hissetmiyorum ama şu dolu bi top var da sağa sola oynuyo onu hissediyorum

Ve o kadar üst kısımda değil tam alt karında usg de muayene olurken tam doktorun da baktığı bölgeler de oluyo o top gibi kayma hissi atatalya

Göbek deliğinin hemen altında oldu benimde bilemiyorum ki Papatyamaviss bi tarif etmişti sanki öyle birşey dedi diye hatırlıyorum ama tam bulamadım yorumu Top var gibi bişi yok bende kiloluyum ondan hissetmiyor olabilirim

Bende zayıf sayılmam kız belki biraz daha ilerleyen haftalar da dediğimi hissedersin sende. Mavişte öyle kayma oluyor gibi bişey demişti

Ben net hissediyorum artık ya o günden berı hıssettım hep ozellıkle sabah kalktıgımda acken hıcbısey yok yemek yedıkten sonra dırek kıpraşıyor Allah’ıma bin şükür çok şükür ya

Ben net hissediyorum artık ya o günden berı hıssettım hep ozellıkle sabah kalktıgımda acken hıcbısey yok yemek yedıkten sonra dırek kıpraşıyor Allah’ıma bin şükür çok şükür ya
Canım nasıl birşey ki bilemedim bugün bi gıdıklanma hissettim göbeğin oralarda böyle bişey gezer kaşınır ya öyle kaşındı içten o mu oluyor ben de yeni yemek yemiştim

Canım nasıl birşey ki bilemedim bugün bi gıdıklanma hissettim göbeğin oralarda böyle bişey gezer kaşınır ya öyle kaşındı içten o mu oluyor ben de yeni yemek yemiştim
Evet aşkım o tam olarak gıdıklanma kaşıntı orda bi his göbüşün içinden kıyır kıyır bişiler oluyormuş gibi Dışardan henüz belli olmaz ama hissedebilirsin ilk başlarda bu şekilde başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…