Oh süperÇıktı canım çok şükür temiz, enfeksiyon yokmuş
Bende çok sevindim canım inşallah yakında biter kurtulurumOh süper
Valla oğlumun zamanı ne güzelmiş bi tane daha doğurup buyutseymisimOzelde var rampia nizam gibi aytül erdoğmuş gıbı ama bu fıyatların ıkı katı malesef
Ben de o yok ama göğüs ucum şok geçirtecek kadar büyük bir farkla renk değiştirdi normalde baya açık renkteydiler ama şu an resmen siyaha yakın bir renge dönmüş gibi gözlerim yerinden çıktı bir an fark edinceGöbeğinin altında hamilelik çizgisi çıkmaya başlayan var mıı bugün farkettim hafiften bir çizgi oluşmaya başlamışOkumuştum ama daha geç çıkar diye düşünüyordum.
Bende renk değişmesi yok ama yuvarlağı büyüdü, hepimizde farklı birşeyler oluyor. Beni asıl büyümeleri şaşırtıyor bu hızla büyürse sonunu merak ediyorumBen de o yok ama göğüs ucum şok geçirtecek kadar büyük bir farkla renk değiştirdi normalde baya açık renkteydiler ama şu an resmen siyaha yakın bir renge dönmüş gibi gözlerim yerinden çıktı bir an fark edince
Ayy benim namıssızlar büyümüyor yawBende renk değişmesi yok ama yuvarlağı büyüdü, hepimizde farklı birşeyler oluyor. Beni asıl büyümeleri şaşırtıyor bu hızla büyürse sonunu merak ediyorumValla böyle belirtileri gördükçe seviniyorum demek ki iyi bebiş diye
Sonlarına doğru mecbur büyür canım süt gelince valla ben de en sonu babanne sütyeni takıcam diye korkuyorumAyy benim namıssızlar büyümüyor yaw
Hamileliğin şu an bana belki bedensel anlamda tek bonusu tombul tombul memikler olacak ama olmuyor
Çok küçükmüş gibi habire ucu büyüyor
Sivilce kadarlar ama uçlarının hep maşallahı vardı şimdi iyice böyle tövbe estağfurullah bir şeye doğru evriliyorlar
Azıcık yanlardan üstten dolgun dolgun da büyüsenize anneeeem yaa
Umudumuz o yönde bizim de artık canımSonlarında doğru mecbur büyür canım süt gelince valla ben de en sonu babanne sütyeni takıcam diye korkuyorum
Bdv nedir kızlarBdv nin müptelasıyım ben de ya her gün okuyorumama insanı kötü etkiliyor hele bu hormonlu domates hallerindeyken pek bakmamak lazım ben bazen bdv dekilere dertlenip ağlıyorum bin yerli diziye bedel valla orası
Hehehe bugün benimd çıktı o çizgiGöbeğinin altında hamilelik çizgisi çıkmaya başlayan var mıı bugün farkettim hafiften bir çizgi oluşmaya başlamışOkumuştum ama daha geç çıkar diye düşünüyordum.
Kiz bende hergun mutlaka ugrarim yorum yapmadanda duramiyorumBdv nin müptelasıyım ben de ya her gün okuyorumama insanı kötü etkiliyor hele bu hormonlu domates hallerindeyken pek bakmamak lazım ben bazen bdv dekilere dertlenip ağlıyorum bin yerli diziye bedel valla orası
Bir derdim varBdv nedir kızlar
Amin canım Allah hepimizin ağzının tadını bozmasın evlerimize huzur ve neşe versinEvet ya orası da başka mevzu gerçekten ben de çok etkileniyorum ama sonra diyorum burası forum sitesi sonuçta insanlar her şey normal giderken değil internetten sorun olunca aratıp buraya geliyor çoğunlukla yani çoğu gebelik başladığı gibi sağlıklı ilerliyor aslında biz burada genelde sorunu olan insanları gördüğümüz için sanki çok artmış herkesin başına geliyormuş gibi bir yanılgıya düşüyoruz
İster istemez etkileniyoruz Allah sağ Salim kolayca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ya sorma
Okudukça şoklardan şoklara giriyorum ne hayatlar var diye
Gerçi ben çok olaylı şeylerin yaşandığı bir ailede ve çevrede büyüdüm, birebir de etrafta bdv ye bin basacak şeyler duydum ama yine de buradaki konular ve insanlar beni şaşırtmayı başarıyor düşün
Ayy inşallah bizim de öyle olur
MaşallahAllah bozmasın ağzınızın tadını canım
Çok merak ediyorum seneye bu zaman Allah nasip ederse neler yazacağım buraya
Kilolu musun , yani ben tombikim karnım ayrıca çıkmadı ama mevcut göbekte sertleşme oldu biraz.Kızlr benim göbüşüm hiç çıkmıyor ya 14+4 olduk artık normal mi bu olay anormal mi
Bende 14+3 üm aynı çok çok hafif ayva göbek gibiKızlr benim göbüşüm hiç çıkmıyor ya 14+4 olduk artık normal mi bu olay anormal mi
Tabi kullan sonra gözlemle kahverengiden sonra bitecek inşallah bol bol dinlen ve şu iç kuzumMerhaba ben de 6. Haftadayım bugün acilde bakıldı kanama alanı yok. Yolk sac da oluşmuş. Haftanla kesen uyumlu bi sorun görünmüyo ama progestan yazıyorum dedi. Sadece dün akşam ve bugün sabah kahverengi leke oldu. hastaneden geldiğimden beri de lekelenme yok. Protestan yine de kullanmalı mıyım
Canım normal ben doguma gittigimde bile kimse inanmıyordu hamile olduğuma oyle diyim kilo almistim ama karnim çıkmıyordu iç karnim genismis belki son ay çıkabilirdi ama 35 haftaya kadar cikmadiKızlr benim göbüşüm hiç çıkmıyor ya 14+4 olduk artık normal mi bu olay anormal mi
Yok canım değilim 51 kiloyumKilolu musun , yani ben tombikim karnım ayrıca çıkmadı ama mevcut göbekte sertleşme oldu biraz.
İnternette bir gebe gördüm 15 haftalık karnı okadar büyük ki benim hiç yok düm düzCanım normal ben doguma gittigimde bile kimse inanmıyordu hamile olduğuma oyle diyim kilo almistim ama karnim çıkmıyordu iç karnim genismis belki son ay çıkabilirdi ama 35 haftaya kadar cikmadi
Benim o sadece akşamları okadarBende 14+3 üm aynı çok çok hafif ayva göbek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?