2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yok canım değilim 51 kiloyum
İnternette bir gebe gördüm 15 haftalık karnı okadar büyük ki benim hiç yok düm düz
Canım bizde 15 hafta olduk 50 kilo gebe kaldım şimdi 51 kiloyum benim geçen haftadan beri birden bire çıktı ayva göbek de yoktu ama şimdi büyüdü dışardan dar giymezsem yine belli değil ama dar giyince belli baya
Bence takma kafana keşke benimde çıkmasaydı erken çatlamaktan korkuyorum bende

Her maden suyunun sodyum oranı aynı değil kızılayın çok yüksek diye hatırlıyorum. Bence sodyumu az olanlardan içilebilir, ben de her akşam içiyorum valla
Ne zaman maden suyu içmeye başladınız ben 13 haftalık hamileyim bugun ilk defa içtim, hangi markayı içiyorsunuz

Kızlar yerken iyi ama yedikten sonra anında bulantısı başlayan var mı ? Bi güzel afiyetle yiyorum bittiği an anında midem aşırı şekilde bulanıyor ve bu bulantı habı kullanan halim o olmasa naparım

Göbüşten konuşulmuş size bı pp bırakıyorum benım göbüş ektedir
Kızzzzz maşallah sen baya hamilesin
Çok tatlı görünüyorsun
Beni de dün yengem yokluyor bakim karnın çıkmış mı diye gömleğim genişti belli olmuyodu. Ztn göbekte vardı biraz tam elini attığı yer top gibi tam burda var sanki biraz dedi. Ben hala benek göbek anlamıyorum ama akşamları yemin ederim 3 ay birden ekleniyor vücuduma 7aylık gibi karın
Kızlar yerken iyi ama yedikten sonra anında bulantısı başlayan var mı ? Bi güzel afiyetle yiyorum bittiği an anında midem aşırı şekilde bulanıyor ve bu bulantı habı kullanan halim o olmasa naparım
Bende de oluyordu bulantı yerini acı tata bıraktı. Yerken mükemmel mutluyum hep yerim bıraksalar bittiği an dehşet acılık başlıyor pişman oluyorum

Kesinlikle tam olarak böyle kendimi zor durduruyorum yerken bazen ama bittiğinde hem bi bulantı hem de yediğim her şey boğazıma dizilmiş sindirememişim gibi bi hazımsızlık

Yaaa ne kadar güzelsin sen maşallah size harikasiniz

Maşallah kuzum ikinci gebelikte zaten daha erken çıkıyormuş göbek

Ama çok tatlı duruyor maşallah

Teşekkür ederim kızlar o sizin güzel görüşünüz Vallahi ben bıanda şiştim hafif kilomda vardı zaten göbüşte net çıktı oğlumdaki 20 haftalık karnımla aynı şuanda ikinci gebelik olmasınında payı vardır bence

Kizlarrr acil yardim benim boynum tutulmuş başımda ağrı vardı paracetamol almiyayim dedim.. boşta bulunup kas gevseltici kremle (bengay tarzı) masaj yaptırdim anneme (zararsız o geldi aklıma ama emiliyor vücuttan sonra dank etti bana )yaklaşık bir saat önce internete baktım kullanılmıyormus hamilelikte..hemen ıslak bezle sildirdim kuruladim ama korktumda bilgisi olan var mı? Dus alsam daha mı iyidir..zaten benim bebek aşağıda kaslar salinmaz orda da heralde...

Daha kullanma bir şey olmaz

Daha kullanma bir şey olmaz
Yok birdaha kullanmam zaten hemen sildirdim bile çok az miktarda sürdür zaten enseme ama ne kadar emilim olur bilemem..iki dün daha evdeyim iyiki dinlenerek geçirmeye çalışırım..sıcak koymayayim dedim vücut isisni arttirmasin diye kremi masum gördüm oda zararlı çıktı..sadece ılık zeytinyaği ile ovdururum bidahakine artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…