Kesinlikle tam olarak böyle kendimi zor durduruyorum yerken bazen ama bittiğinde hem bi bulantı hem de yediğim her şey boğazıma dizilmiş sindirememişim gibi bi hazımsızlık
Açıkçası bende merakla bekliyorum acaba ne zaman geçecek şu tat durumları diye. Bazısında gebelik boyu sürebiliyomuş inşallah biran evvel tadını çıkarabildiğimiz günler gelir amin
Yok birdaha kullanmam zaten hemen sildirdim bile çok az miktarda sürdür zaten enseme ama ne kadar emilim olur bilemem..iki dün daha evdeyim iyiki dinlenerek geçirmeye çalışırım..sıcak koymayayim dedim vücut isisni arttirmasin diye kremi masum gördüm oda zararlı çıktı..sadece ılık zeytinyaği ile ovdururum bidahakine artik
Canım bizde 15 hafta olduk 50 kilo gebe kaldım şimdi 51 kiloyum benim geçen haftadan beri birden bire çıktı ayva göbek de yoktu ama şimdi büyüdü dışardan dar giymezsem yine belli değil ama dar giyince belli baya
Bence takma kafana keşke benimde çıkmasaydı erken çatlamaktan korkuyorum bende
Büyür canım acele etme yapı meselesi bir de cinsiyeti belli miydi erkek bebek karnı hemen sivri çıkar diyorlar benim gerçekten küçük bir top gibi sanki hentbol topu yutmuşum
Az evvel e bebekten çıktım ay erken ama orayı gezmeyi bile seviyorum nasıl tatlış şeyler var penye battaniye ler yumuşacık hastane çıkışları uygun gibi başka bir mağazada beğendim 1200 dü orda 600 ama harikalar şu bebişler sağlıkla gelsin inşallah
Az evvel e bebekten çıktım ay erken ama orayı gezmeyi bile seviyorum nasıl tatlış şeyler var penye battaniye ler yumuşacık hastane çıkışları uygun gibi başka bir mağazada beğendim 1200 dü orda 600 ama harikalar şu bebişler sağlıkla gelsin inşallah
Büyür canım acele etme yapı meselesi bir de cinsiyeti belli miydi erkek bebek karnı hemen sivri çıkar diyorlar benim gerçekten küçük bir top gibi sanki hentbol topu yutmuşum
Evet bizimki de cinsiyet görürsem söylememi ister misiniz diye sordu, sonra da kendi söyledi kız görünüyor çok büyük ihtimalle değişmez diye ama siz yine de 16. hafta muayenesine kadar alışverişinizi kıza göre yapmayın dedi. Sağlıklı olsun da bana hiç farketmez kız çocuklarına da erkeklere de bayılıyorum ben
12+1 de kıza benziyor ama kesin değil denildi 13+4 te kız dedi değişir mi dedim sanmıyorum tekrar bakalım dedi baktı kız dedi. İnşallah belli olur seninde
12+1 de kıza benziyor ama kesin değil denildi 13+4 te kız dedi değişir mi dedim sanmıyorum tekrar bakalım dedi baktı kız dedi. İnşallah belli olur seninde