2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kesinlikle tam olarak böyle kendimi zor durduruyorum yerken bazen ama bittiğinde hem bi bulantı hem de yediğim her şey boğazıma dizilmiş sindirememişim gibi bi hazımsızlık
Açıkçası bende merakla bekliyorum acaba ne zaman geçecek şu tat durumları diye. Bazısında gebelik boyu sürebiliyomuş inşallah biran evvel tadını çıkarabildiğimiz günler gelir amin

Evet canım korkma dikkat edersi

İnşallah çatlamaz canım ama ne bileyim aynada bakınca belli olsun istiyorum

İnşallah çatlamaz canım ama ne bileyim aynada bakınca belli olsun istiyorum
Büyür canım acele etme yapı meselesi bir de cinsiyeti belli miydi erkek bebek karnı hemen sivri çıkar diyorlar benim gerçekten küçük bir top gibi sanki hentbol topu yutmuşum

Bende geçen e bebek indiriminden iki tane hastane çıkışı aldım 300-350 liraydı baya uyguna geldi indirimleri takip et bence

12+6 da tam görünmedi bizim kıza benziyor dendi sadece tatlı bir tahmin nipt yaptırdım sağlıklı olsun lazım farketmez onda belli oluyor muş
Evet bizimki de cinsiyet görürsem söylememi ister misiniz diye sordu, sonra da kendi söyledi kız görünüyor çok büyük ihtimalle değişmez diye ama siz yine de 16. hafta muayenesine kadar alışverişinizi kıza göre yapmayın dedi. Sağlıklı olsun da bana hiç farketmez kız çocuklarına da erkeklere de bayılıyorum ben

Hayırlı bayramlar Pazartesi günü 13+0 oluyoruz kontrolümüz var. Cinsiyeti belli olur mu acaba? geçen hafta gittiğimde daha erken demişlerdi
12+1 de kıza benziyor ama kesin değil denildi 13+4 te kız dedi değişir mi dedim sanmıyorum tekrar bakalım dedi baktı kız dedi. İnşallah belli olur seninde

Kizlar iyi aksamlar iyi bayramlar bir sorum olacakti. Akintinizda bir azalma var mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…