İyi bayramlarKizlar iyi aksamlar iyi bayramlarbir sorum olacakti. Akintinizda bir azalma var mi acaba ?
İyi akşamlar benimde akıntım normal ama ilişki sonrası aşırı akıntım oluyor bende anlam veremiyorum bazenKizlar iyi aksamlar iyi bayramlarbir sorum olacakti. Akintinizda bir azalma var mi acaba ?
Yaa esim korkuyor cok. Iliski olmuyor bizde aylardir tik yokİyi akşamlar benimde akıntım normal ama ilişki sonrası aşırı akıntım oluyor bende anlam veremiyorum bazen
Yalniz degilmisim sevindimİyi bayramlarbenimki eskisi kadar yoğun değil gibi bikaç gündür
Valla 14+4’üz bana da arada hissediyorum gibi geliyor ama daha çok erken deli gibi yapma kendini diyorumKızlar bebişini karnında hissetmeye başlayan var mı ? Ben bu sabah yüzüstü yatmıştım . Sabah bir kımıldamayla uyandım . Karnımın içinde atardamar varmış gibi atıyordu . Bebeğim rahatsız mı oldu yüzüstü uyumamdan ( dikkat ediyorum sırt üstü uyumaya ama gece farkınd aolmadan dönüyorum )
İnşallah iyi sonuçlar gelirFetal DNA yaptırdım cumaya gelir sanırım kuzum
Bizde de öyle tık yok birde düşük geçmişimiz olunca ekstra özenli davranıyo doktorda yasak demişti bi süre beklemedeyiz bakalım. Ama ilerledikçe de bizimki hepten tırsacak gibi yanaşmayaYaa esim korkuyor cok. Iliski olmuyor bizde aylardir tik yok
Ben hissediyorum özellikle nedense merdiven çıkarken ve duştayken anlam veremedim bu ikisi arasında ki ilişkiyeKızlar bebişini karnında hissetmeye başlayan var mı ? Ben bu sabah yüzüstü yatmıştım . Sabah bir kımıldamayla uyandım . Karnımın içinde atardamar varmış gibi atıyordu . Bebeğim rahatsız mı oldu yüzüstü uyumamdan ( dikkat ediyorum sırt üstü uyumaya ama gece farkınd aolmadan dönüyorum )
Ben hixbisey hissetmiyorum bende mi sorun var diyorum oyle olunca daKızlar bebişini karnında hissetmeye başlayan var mı ? Ben bu sabah yüzüstü yatmıştım . Sabah bir kımıldamayla uyandım . Karnımın içinde atardamar varmış gibi atıyordu . Bebeğim rahatsız mı oldu yüzüstü uyumamdan ( dikkat ediyorum sırt üstü uyumaya ama gece farkınd aolmadan dönüyorum )
Canim bizim ki yasak falan demedi. Ama cocuga birsey olur diyor esimBizde de öyle tık yok birde düşük geçmişimiz olunca ekstra özenli davranıyo doktorda yasak demişti bi süre beklemedeyiz bakalım. Ama ilerledikçe de bizimki hepten tırsacak gibi yanaşmaya
Akıntıya gelince benim zaten hep çok az canım. Ara ara geliyor normaldir diye düşünüyorum
Ben hissediyorum özellikle nedense merdiven çıkarken ve duştayken anlam veremedim bu ikisi arasında ki ilişkiye
Benim het sabah inip her akşam şişiyordu 14 haftaya girdim karnım hiç gitmedi şok oldum koyafetlerden falan bayaa belli oluyor 14+3 üm 3 gündür varBenim o sadece akşamları okadar
Bana benim dr 20.hafta da bakıcaz dedi detaylı için.İnşallah iyi sonuçlar gelirSen daha ne kadar buradasın? Detaylı ultrason hakkında bir şey dediler mi? Her doktora girince söyliceklerimi unutuyorum Bi daha ne zaman geleyim bile dememişim. Özeldeki doktordan da hala emin değilim.
Bizde doktor yasaklamadı eşim de korkuyor ama ben ikna ediyorumYaa esim korkuyor cok. Iliski olmuyor bizde aylardir tik yok
Bende deBizde doktor yasaklamadı eşim de korkuyor ama ben ikna ediyorumhele son zamanlarda hormonlar mı nedir libido artışı oldu bende
Benimki de kendi mi bakıyo acaba başka bir yere mi yönlendiriyor, olmazsa üniversitede hoca randevusu bakayım diyordum.Bana benim dr 20.hafta da bakıcaz dedi detaylı için.
Benim eşimde asla yanaşmıyor. Her hangi bir tehlike yokmuş ama içine sinmiyor heralde. Ben de kabullendim 4 aydır bacı gardaş modundayızBende deama asla ikna olmuyor
Aynen bizde oyle daha da cook varBenim eşimde asla yanaşmıyor. Her hangi bir tehlike yokmuş ama içine sinmiyor heralde. Ben de kabullendim 4 aydır bacı gardaş modundayız
Bize doktor yasakladı ama eşim habire sorup duruyor ne zaman bitecek bu yasak bir daha gidişte soracağım doktora bence artık bitmiştir diyorYaa esim korkuyor cok. Iliski olmuyor bizde aylardir tik yok
Ya bizimkinin ultrasonu da iyi değil bence, renklisi yok bu cihaz iyi bunla bakıyorum dedi kendisi bakıyomuş yani. Benim içime sinmedi açıkçası başka bi dr var renkli ultrasonu var orda 2.kontrol yaptırıcamBenimki de kendi mi bakıyo acaba başka bir yere mi yönlendiriyor, olmazsa üniversitede hoca randevusu bakayım diyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?