2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar iyi aksamlar iyi bayramlar bir sorum olacakti. Akintinizda bir azalma var mi acaba ?
İyi akşamlar benimde akıntım normal ama ilişki sonrası aşırı akıntım oluyor bende anlam veremiyorum bazen

Kızlar bebişini karnında hissetmeye başlayan var mı ? Ben bu sabah yüzüstü yatmıştım . Sabah bir kımıldamayla uyandım . Karnımın içinde atardamar varmış gibi atıyordu . Bebeğim rahatsız mı oldu yüzüstü uyumamdan ( dikkat ediyorum sırt üstü uyumaya ama gece farkınd aolmadan dönüyorum )

Valla 14+4’üz bana da arada hissediyorum gibi geliyor ama daha çok erken deli gibi yapma kendini diyorum

Fetal DNA yaptırdım cumaya gelir sanırım kuzum
İnşallah iyi sonuçlar gelir Sen daha ne kadar buradasın? Detaylı ultrason hakkında bir şey dediler mi? Her doktora girince söyliceklerimi unutuyorum Bi daha ne zaman geleyim bile dememişim. Özeldeki doktordan da hala emin değilim.

Yaa esim korkuyor cok. Iliski olmuyor bizde aylardir tik yok
Bizde de öyle tık yok birde düşük geçmişimiz olunca ekstra özenli davranıyo doktorda yasak demişti bi süre beklemedeyiz bakalım. Ama ilerledikçe de bizimki hepten tırsacak gibi yanaşmaya
Akıntıya gelince benim zaten hep çok az canım. Ara ara geliyor normaldir diye düşünüyorum
Ben hissediyorum özellikle nedense merdiven çıkarken ve duştayken anlam veremedim bu ikisi arasında ki ilişkiye

Ben hixbisey hissetmiyorum bende mi sorun var diyorum oyle olunca da

Canim bizim ki yasak falan demedi. Ama cocuga birsey olur diyor esim

Bana benim dr 20.hafta da bakıcaz dedi detaylı için.

Bizim cinsellik devam ediyor
Ancak ilerleyen aylarda ne olur bilmiyorum.

Normalde zayıf olduğum için, karnım da belirdi Çok tatlı duruyor ama kilo artışı biraz korkutuyor. Tabi öyle çok büyük karnım yok henüz

Bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum.
16+4 şuan.
Benden daha küçükler hissettiğini yazıyor bazen, denk geliyorum. Kişiden kişiye değişiyor herhalde. 18-20 hafta arasında genellikle hissedildiği yazıyor internette. bekliyorum bakalım. Burada çok erken hissedenler olmuş :)

Yaa esim korkuyor cok. Iliski olmuyor bizde aylardir tik yok
Bize doktor yasakladı ama eşim habire sorup duruyor ne zaman bitecek bu yasak bir daha gidişte soracağım doktora bence artık bitmiştir diyor
Ben de umarım doktor hep yasaklar modundayım açıkçası başlarda lekelenmem oldu psikolojik olarak bir şey olacak korkusu var her şeyden nem kapıyorum

Benimki de kendi mi bakıyo acaba başka bir yere mi yönlendiriyor, olmazsa üniversitede hoca randevusu bakayım diyordum.
Ya bizimkinin ultrasonu da iyi değil bence, renklisi yok bu cihaz iyi bunla bakıyorum dedi kendisi bakıyomuş yani. Benim içime sinmedi açıkçası başka bi dr var renkli ultrasonu var orda 2.kontrol yaptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…