Bizde de tam tersiBize doktor yasakladı ama eşim habire sorup duruyor ne zaman bitecek bu yasak bir daha gidişte soracağım doktora bence artık bitmiştir diyor
Ben de umarım doktor hep yasaklar modundayım açıkçası başlarda lekelenmem oldu psikolojik olarak bir şey olacak korkusu var her şeyden nem kapıyorum
Bakalım canım inşallahHayırlı olsun çıkar bir kaç haftaya bence
Evet bu haftalarda çıkması gerekiyor çünküBenim het sabah inip her akşam şişiyordu 14 haftaya girdim karnım hiç gitmedi şok oldum koyafetlerden falan bayaa belli oluyor 14+3 üm 3 gündür var
Sonuç haftaya çıkacak sanırım cumaya yas p tesi dediler canım benim cuma gebe poliklinikte randevum varİnşallah iyi sonuçlar gelirSen daha ne kadar buradasın? Detaylı ultrason hakkında bir şey dediler mi? Her doktora girince söyliceklerimi unutuyorum Bi daha ne zaman geleyim bile dememişim. Özeldeki doktordan da hala emin değilim.
Benim eşim de içerde bebek var nasıl yapıcaz diyoCanim bizim ki yasak falan demedi. Ama cocuga birsey olur diyor esim
Bizdede yasaklandı plesanta aşağıda diye eşim çok zorlanıyorBenim eşim de içerde bebek var nasıl yapıcaz diyosanki içerden bizi izliyo çocuk
Tecrübeli anneler farkediyor ama ben şahsen ayırt edemiyorum bağırsak hareketi de olabilir diyorum her seferinde yani nasıl ayırt edilir bilmiyorumKızlar dün gece farklı bir hisle uyandim sağ tarafta bağırsak hareketi mi dugumlenme mi pır pır biseyler var bende de 14+3 üm.gün içinde de bu hissim devam etti farklı birseyler var karnımda bebek mi hareket ediyor yoksa Probiyotik hap almıştım ondan mi yoksa?hiç kilo almadım kilo almayınca hareket erken hissedilirmis bebeği mi hissediyorum sizce?
Yani aslında bu şekilde de bir bağırsak hareketi yaşadık mi daha önce gerçekten farklı bir his hareket hissettiğim yer de de sizlama gibi biseyler oluyor artık bilmiyorum :)) nedir amaTecrübeli anneler farkediyor ama ben şahsen ayırt edemiyorum bağırsak hareketi de olabilir diyorum her seferinde yani nasıl ayırt edilir bilmiyorum
Ben de çok istiyorum hissetmeyi orda olduğunu bileyim istiyorum uzanıp bekliyorum ama şimdilik tık yokYani aslında bu şekilde de bir bağırsak hareketi yaşadık mi daha önce gerçekten farklı bir his hareket hissettiğim yer de de sizlama gibi biseyler oluyor artık bilmiyorum :)) nedir amabelki bebek belki gaz belki bağırsak
Cinsiyeti de öğrenmedik kafalar karışık:)))
Ahahah çaki gibi elinde bıçakla beklemiyor ya sabi, gel bakalım sen şöyle deseydinBenim eşim de içerde bebek var nasıl yapıcaz diyosanki içerden bizi izliyo çocuk
Büyüdüğü zaman edilir net haklısın şu an hem bağırsak hemde büyüyen rahim kasları sertlik olarak ya da atim olarak hissedilmesi çok normal ilk gebeliklerde 22 ikinci ve diğerlerinde de 20 de bekleniyor o yüzden panik olmamak lazım bebekler sert vuruş veya hareket hissettirecek kadar büyük değillerTecrübeli anneler farkediyor ama ben şahsen ayırt edemiyorum bağırsak hareketi de olabilir diyorum her seferinde yani nasıl ayırt edilir bilmiyorum
Bende sadece şişkinlik oluyor midede ama araştırırken görmüştüm hamileyken reflü olabiliyormuş. Göğüslerin ağrısı ara ara olup duruyor benim. Bi kaşınıyor,bi yandan ağrı giriyor, bi ucu sızlıyor değişiyor. Büyümelerinden ve hormonlardan kaynaklı normaldir diye düşünüyorumKızlar bende reflü başladı ya sizde de var mı Bi de 2 gündür sol göğüs ucum aşırı sızlayıp geçiyor 5 dk falan sürüyor
Ay ara ara bakabiliyorum her zaman bildirim de gelmiyor kaçırdığım yanıtlar oluyorsa kusura bakmayın canlar.Bende sadece şişkinlik oluyor midede ama araştırırken görmüştüm hamileyken reflü olabiliyormuş. Göğüslerin ağrısı ara ara olup duruyor benim. Bi kaşınıyor,bi yandan ağrı giriyor, bi ucu sızlıyor değişiyor. Büyümelerinden ve hormonlardan kaynaklı normaldir diye düşünüyorum
Genelde süt inerken o his olurAy ara ara bakabiliyorum her zaman bildirim de gelmiyor kaçırdığım yanıtlar oluyorsa kusura bakmayın canlar.
Göğüs ucu demişken bi iki saat önce öyle yürüyüşe çıktık biraz hava serindi az bi ürperdim sonra göğüs uçlarım inanılmazzzz ama sanki böyle açık yaraymışta kanıyormuş gibi nasıl sızladı anlatamam. İlk defa böyle bi acı yaşadım. Hormonlardan mı bu da anlamadım
İkinci trimester şevkin dönemi zatenBizde doktor yasaklamadı eşim de korkuyor ama ben ikna ediyorumhele son zamanlarda hormonlar mı nedir libido artışı oldu bende
Bende senin gibiydim doguma 3 aya kala uzaktan bi akraba beni görünce sen gerçekten hamilemisin demisti cok üzülmüştüm yaa hatta dogumda annemi dogum yapacak kişi sanmışlar di niye öyleydim bilmiyorumYok canım değilim 51 kiloyum
İnternette bir gebe gördüm 15 haftalık karnı okadar büyük ki benim hiç yok düm düz
Asvde gittim dediğin mi?Ya bizimkinin ultrasonu da iyi değil bence, renklisi yok bu cihaz iyi bunla bakıyorum dedi kendisi bakıyomuş yani. Benim içime sinmedi açıkçası başka bi dr var renkli ultrasonu var orda 2.kontrol yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?