A sonuç randevusudur o, haberleşiriz yine bi daha ne zaman çağıracaklarSonuç haftaya çıkacak sanırım cumaya yas p tesi dediler canım benim cuma gebe poliklinikte randevum var
Hahah ilk gebeligimde de cocuk var gunah olur diyorduBenim eşim de içerde bebek var nasıl yapıcaz diyosanki içerden bizi izliyo çocuk
Hadi bakalım yaşayarak öğreniyoruzİkinci trimester şevkin dönemi zaten
Aynen canım Mehmet Öztürkmen. Cumartesi gidip onla konuşucam detaylı için bi de ondan öğrenicem.Asvde gittim dediğin mi?
Bebiş kaç kilo doğmuştuBende senin gibiydim doguma 3 aya kala uzaktan bi akraba beni görünce sen gerçekten hamilemisin demisti cok üzülmüştüm yaa hatta dogumda annemi dogum yapacak kişi sanmışlar di niye öyleydim bilmiyorumhafif kilo almış gibiydim yani asla hamile karni yoktu bakalim 2 numara nasil olacak
Buradaki çoğu arkadaşın azaldı bulantıları benimde sabahları çok şiddetli değil artık gün içinde aç kalırsam oluyorHerkese iyi bayramlar kızlar. Ben 15 haftalık hamileyim 2 gündür mide bulantım hafifledi öğürme yok eskisi kadar hafif bulanıyor birde midemde hazımsızlık oluyor yemek yiyince. Mide bulantısı geçince korktum acaba bebeğe bişe olmamıstır değil mi? Bulantılarım geçiyor mu yoksa.
Senın adına cok sevındımGünaydın kızlar. Prilamı bıraktımGüncelleme yapıyorum 17. Haftaya girdim. 6-7. Haftadan itibaren kullandığım prilamı azaltarak bıraktım.
Yaklaşık 1 haftadır içmiyorum ve çok şükür sadece sabah bulantım var. Boş boş öğürme şeklinde. Ona da razıyım artık. Ama o da hafif hafif azalıp bitecek gibi. Gün içerisinde uzun süre aç kalırsam hafif bulantım oluyor. Olmasın diye az az sık sık yiyorum.
Bearhug canım hiç bitmeyecek sanıyordum ama bitiyor galiba
Karın cıkmasıyla bebıs kılosunun alakası zıfır zıfır zıfır hiç oyle dusunmeBebiş kaç kilo doğmuştu
Çok şükür papatyaaaaaSenın adına cok sevındımarada sırada olur o kadar bende dun bı kac yerde ısrar uzerıne iki üç catal baklava yedım kendımden gectım
Benım yemek secme hala devam malesef oyle gonlumce yıyemıyorum hala coğuıı seyı yedıklerımde yerken guzel sonra boyle bı tuhaf oluyo mıdem hemen limonlu soda sonra peşineÇok şükür papatyaaaaabende de şöyle oluyor gayet normal yiyorum, bi lokma fazla zorlasam o fazlalık belli oluyor yutamıyorum. Tamam artık yeme diyor resmen
Bende okuyorum hic kilo almadim diyenler var ee nasil oluyor bu is cidden ilgincKarın cıkmasıyla bebıs kılosunun alakası zıfır zıfır zıfır hiç oyle dusunmeyengem ikincide 5 kılo aldı sadece cocuk 3600-800 mü me doğdu ben 17 kılo aldım 2980 grm
Selam herkese oncelikle hayirli bayramlarBende okuyorum hic kilo almadim diyenler var ee nasil oluyor bu is cidden ilginc
Bende suanlik 1.7 kg falan aldim 4 ayda insallah cok almadan bu maraton biterSelam herkese oncelikle hayirli bayramlar
Dun falan gic ugrayamadim
Tatlim ilk gebelikte 7kilo kaybetmis biri olarak 3kilo360 gram dogdu bebeeem
Ikincisinde 7kilo aldim 3kilo600 gram dogdu bebeem
Oluyor kuzum kendi kılosundan kaybedıyor aslında fazla kılosu yada normal kılosu varsa da sorun yokBende okuyorum hic kilo almadim diyenler var ee nasil oluyor bu is cidden ilginc
Bende 1.7 aldim ama havalar biraz daha isinsin hergun yuruyus yaparsam sanirim dengeli giderimOluyor kuzum kendi kılosundan kaybedıyor aslında fazla kılosu yada normal kılosu varsa da sorun yokben şimdilik almadım ama artık başlarım gıbı almaya
3,5 ayda 1 kilo aldım şimdilik iyiyim, mide bulantım yok normal yiyorum ama bol su ve sağlıklı beslenme olunca sanırım çok kilo alınmıyor abartmadan yiyorum. Evlendikten sonra 15 kilo aldığımdan ötürü çok alırsam diye korkuyorumBende suanlik 1.7 kg falan aldim 4 ayda insallah cok almadan bu maraton biter
Sadece canim normalde hic sevmedigim seyleri istiyor dogum yapayim ilk isim yemek olacak cidden gozumun onunden gitmiyor3,5 ayda 1 kilo aldım şimdilik iyiyim, mide bulantım yok normal yiyorum ama bol su ve sağlıklı beslenme olunca sanırım çok kilo alınmıyor abartmadan yiyorum. Evlendikten sonra 15 kilo aldığımdan ötürü çok alırsam diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?