2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benım yemek secme hala devam malesef oyle gonlumce yıyemıyorum hala coğuıı seyı yedıklerımde yerken guzel sonra boyle bı tuhaf oluyo mıdem hemen limonlu soda sonra peşine
Bi yerde iyi bir şey belki çok kilo almayız bende de var. Et hala yiyemiyorum kokuyor. soda limon bana da iyi geliyor iyi ki var

Bende 1.7 aldim ama havalar biraz daha isinsin hergun yuruyus yaparsam sanirim dengeli giderim
Tek temennım benımde dengeli gidebilmek baktım oğlumda 21. Haftaya kadar 5.5 kg almışım 17 kadar 2 kılo almısım sonrası boyle yuvarlana yuvarlana gitmiş rakamlar
Şuanlık iyiyim bakalım 1HANIM faydası oldu sonrası ne olur bakalım

Insallah kuzum. Yaza denk gelmekte bir yandan avantaj bir yandan dezavantaj yazjn insaninyemek yiyesi ztn gelmiyor cok hafif seylerle gecer gider ama o halde hamilelik nasil olacak Allah buyuk

A sonuç randevusudur o, haberleşiriz yine bi daha ne zaman çağıracaklar
Tamam canım haberleşelim aynen sonuç enfeksiyon danda randevum var şu toxo denilen zıkkım pozitif olduğu için nipt testini yapan şirket sonuç temiz sağlıklı gelirse içiniz doğuma kadar rahat eder diğer taramalara gerek kalmaz dedi ama sanırım 20. Haftalarda organ taraması yapılıyor

Genelde süt inerken o his olur süt doluyordur belki hormonlar artık calısmaya basladığı için
Yaaa varya eşime o an dedim çok anormal bişey oluyo şuan süt mü olmaya başladı böyle bişry mi acaba dedim ama yolda zar zor yürüdüm İnsan anlıyo gariplik olduğunu. Demek cidden süt olabilir diyosun tabi şuan gelmez dimi dışarıya olsa bile

Bizdede yasaklandı plesanta aşağıda diye eşim çok zorlanıyor
Yaa kötü olmuş.. kısmet değilse bir şekilde olmuyor işte :))
Bize ilk 3 ay yasak koymuştu. İlk 3 ayın sonrasında 2 kere kandırabildim herifi diyorum çocuk benim bedenimde ben sorun yok diyorum ı ıh çok dert etmiyorum ama ya libidom da çok yükselmiyor.. belki de bu yüzden bilinmez
Hahah ilk gebeligimde de cocuk var gunah olur diyordu
Aynı kafa yaa resmen

Ben artık dün rüyam da gördüm ya sabah eşime anlatıyorum sen iyice kudurdun diyo
Libodo hormon falan filan benim de devre de galiba aldkdkkdlfl

Kız benim de şöyle bir yükselse de atlasam adamın üstüne jfşdkdşfj
korkuyorlar yaaaaa sanki bunlar hamile
Benimkini bıraksan doğuma kadar olmaz yapmayalım bişey olur diyo Doğumdan sonra çok olur sanki diyorum. Dur bakalım şuana kadar sıktı dişini ama bi yerden sonra patlarlar sanıyorum

Bebiş iyi olsunda yeter bizim içinde

Kızlar merhaba ya bulantılarım azalmıştı ama 3 gündür tam bu saattlerde ağız dolusu kusuyorum bu haftalarda normal mi böyle 15 e gireceğiz nerdeyse bebişle alakalı anormal birşey olabilir mi diye tereddüt ettim

Yaaa çok sevindim
İnşallah tamamen biter canım herkes bıçak gibi kesiliyor bir anda hiçbir şey kalmıyor falan diyordu ama bizim grupta henüz bir anda hepsi bitti diyene rastlamadım ya umarım izinin tozunun bile kalmadığı günler de çabuk gelir
İlacı bırakmak şu an benim için uzaaaaak bir hayal gibi
Bütün bayramı yatarak geçirdim bir de baş ağrısı çıktı başıma akşamları daha çok artan hiç geçmeyen bir baş ağrısı
Bir dahaki bayrama ayaklanmış olurum ben de inşallah

İnşallah sen de rahatlayacaksın canım geçen haftalarda bana da inanması zor geliyordu.

ben de yaşadım 14. Haftaydı galiba şiddetli baş ağrısı. Atak gibi gelip geçti. Bol su iç. Susuzluk baş ağrısını tetikliyor.

17 ye kadar 2,5 kilo alan ben ödüm kopuyor fazla kilo almak istemiyorum

Ben 17. Haftadayım hala ara ara oluyor özellikle sağa sola çok koşturduğum zaman. Normaldir bence bıçak gibi kesilip gitmiyor arar ara yokluyor :) ben iyiye yoruyorum o arada olan bulantıları burdayım hee diyor

Nipt olsa da organ taraması yapılıyor ki. O genetik hastalıklara bakıyor , organ gelişimi farklı bir şey diye biliyorum. Üçlü test, amniyosentez falan gerekmiyor nipt yaptırınca. Hangi şirkete yaptırdın?

Mutlaka canım. Ya cinsel ilişkinin normal doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor. Ben de benimkine bi kere şey demiştim. “ya biz ilişkiye bile girmezsek ben nasıl normal doğurucam” hee öyle mi oluyo o ya diyip yanaşmıştı

Ya evet canım bence de susuzluktan oluyor çünkü doğru düzgün su içemiyorum bulantıdan su daha çok bulandırıyor midemi
Bir iki haftaya en azından su içebilecek kadar rahatlarsam baş ağrım ve bu aşırı halsizliğim geçecek bence en azından çünkü yataktan kalkamayacak kadar kötü hissetmem de bence susuzluktan oluyor
Canımın su ve kahve isteyeceği günleri hasretle bekliyorum kahvemi de çok özledimmmm

Ben 17. Haftadayım hala ara ara oluyor özellikle sağa sola çok koşturduğum zaman. Normaldir bence bıçak gibi kesilip gitmiyor arar ara yokluyor :) ben iyiye yoruyorum o arada olan bulantıları burdayım hee diyor
Demir ilacına basladım ama sırf bulantı olur diye gece alıyorum kusmalar öğlen 1 gibi oluyor acaba onun etkisi mi ankamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…