Bi yerde iyi bir şey belki çok kilo almayızBenım yemek secme hala devam malesef oyle gonlumce yıyemıyorum hala coğuıı seyı yedıklerımde yerken guzel sonra boyle bı tuhaf oluyo mıdem hemen limonlu soda sonra peşine
Tek temennım benımde dengeli gidebilmekBende 1.7 aldim ama havalar biraz daha isinsin hergun yuruyus yaparsam sanirim dengeli giderim
Insallah kuzum. Yaza denk gelmekte bir yandan avantaj bir yandan dezavantajTek temennım benımde dengeli gidebilmekbaktım oğlumda 21. Haftaya kadar 5.5 kg almışım 17 kadar 2 kılo almısım sonrası boyle yuvarlana yuvarlana gitmiş rakamlar
Şuanlık iyiyim bakalım1HANIM faydası oldu sonrası ne olur bakalım
Tamam canım haberleşelim aynen sonuç enfeksiyon danda randevum var şu toxo denilen zıkkım pozitif olduğu için nipt testini yapan şirket sonuç temiz sağlıklı gelirse içiniz doğuma kadar rahat eder diğer taramalara gerek kalmaz dedi ama sanırım 20. Haftalarda organ taraması yapılıyorA sonuç randevusudur o, haberleşiriz yine bi daha ne zaman çağıracaklar
Yaaa varya eşime o an dedim çok anormal bişey oluyo şuan süt mü olmaya başladı böyle bişry mi acaba dedim ama yolda zar zor yürüdümGenelde süt inerken o his olursüt doluyordur belki hormonlar artık calısmaya basladığı için
Yaa kötü olmuş.. kısmet değilse bir şekilde olmuyor işte :))Bizdede yasaklandı plesanta aşağıda diye eşim çok zorlanıyor
Bize ilk 3 ay yasak koymuştu. İlk 3 ayın sonrasında 2 kere kandırabildim herifiAhahah çaki gibi elinde bıçakla beklemiyor ya sabi, gel bakalım sen şöyle deseydinvalla bizim de ritmimiz düştü ama devam yani zaten hiç olmasa ben de kötü hissederim aklıma türlü çeşit fenalık gelir
Aynı kafa yaa resmenHahah ilk gebeligimde de cocuk var gunah olur diyordu
Ben artık dün rüyam da gördüm ya sabah eşime anlatıyorum sen iyice kudurdun diyoYaa kötü olmuş.. kısmet değilse bir şekilde olmuyor işte :))
Bize ilk 3 ay yasak koymuştu. İlk 3 ayın sonrasında 2 kere kandırabildim herifidiyorum çocuk benim bedenimde ben sorun yok diyorum ı ıh çok dert etmiyorum ama ya libidom da çok yükselmiyor.. belki de bu yüzden bilinmez
Aynı kafa yaa resmen
Kız benim de şöyle bir yükselse de atlasam adamın üstüne jfşdkdşfjBen artık dün rüyam da gördüm ya sabah eşime anlatıyorum sen iyice kudurdun diyo
Libodo hormon falan filan benim de devre de galiba aldkdkkdlfl
korkuyorlar yaaaaa sanki bunlar hamileKız benim de şöyle bir yükselse de atlasam adamın üstüne jfşdkdşfj
İyi ozaman yaKarın cıkmasıyla bebıs kılosunun alakası zıfır zıfır zıfır hiç oyle dusunmeyengem ikincide 5 kılo aldı sadece cocuk 3600-800 mü me doğdu ben 17 kılo aldım 2980 grm
Yaa kötü olmuş.. kısmet değilse bir şekilde olmuyor işte :))
Bize ilk 3 ay yasak koymuştu. İlk 3 ayın sonrasında 2 kere kandırabildim herifidiyorum çocuk benim bedenimde ben sorun yok diyorum ı ıh çok dert etmiyorum ama ya libidom da çok yükselmiyor.. belki de bu yüzden bilinmez
Aynı kafa yaa resmen
Bebiş iyi olsunda yeter bizim içindeYaa kötü olmuş.. kısmet değilse bir şekilde olmuyor işte :))
Aynı kafa yaa resmen
Yaaa çok sevindimGünaydın kızlar. Prilamı bıraktımGüncelleme yapıyorum 17. Haftaya girdim. 6-7. Haftadan itibaren kullandığım prilamı azaltarak bıraktım.
Yaklaşık 1 haftadır içmiyorum ve çok şükür sadece sabah bulantım var. Boş boş öğürme şeklinde. Ona da razıyım artık. Ama o da hafif hafif azalıp bitecek gibi. Gün içerisinde uzun süre aç kalırsam hafif bulantım oluyor. Olmasın diye az az sık sık yiyorum.
Bearhug canım hiç bitmeyecek sanıyordum ama bitiyor galiba
İnşallah sen de rahatlayacaksın canım geçen haftalarda bana da inanması zor geliyordu.Yaaa çok sevindim
İnşallah tamamen biter canım herkes bıçak gibi kesiliyor bir anda hiçbir şey kalmıyor falan diyordu ama bizim grupta henüz bir anda hepsi bitti diyene rastlamadım ya umarım izinin tozunun bile kalmadığı günler de çabuk gelir
İlacı bırakmak şu an benim için uzaaaaak bir hayal gibi
Bütün bayramı yatarak geçirdim bir de baş ağrısı çıktı başıma akşamları daha çok artan hiç geçmeyen bir baş ağrısı
Bir dahaki bayrama ayaklanmış olurum ben de inşallah
17 ye kadar 2,5 kilo alan benTek temennım benımde dengeli gidebilmekbaktım oğlumda 21. Haftaya kadar 5.5 kg almışım 17 kadar 2 kılo almısım sonrası boyle yuvarlana yuvarlana gitmiş rakamlar
Şuanlık iyiyim bakalım1HANIM faydası oldu sonrası ne olur bakalım
Ben 17. Haftadayım hala ara ara oluyor özellikle sağa sola çok koşturduğum zaman. Normaldir bence bıçak gibi kesilip gitmiyor arar ara yokluyor :) ben iyiye yoruyorum o arada olan bulantıları burdayım hee diyorKızlar merhaba ya bulantılarım azalmıştı ama 3 gündür tam bu saattlerde ağız dolusu kusuyorum bu haftalarda normal mi böyle 15 e gireceğiz nerdeyse bebişle alakalı anormal birşey olabilir mi diye tereddüt ettim
Nipt olsa da organ taraması yapılıyor ki. O genetik hastalıklara bakıyor , organ gelişimi farklı bir şey diye biliyorum. Üçlü test, amniyosentez falan gerekmiyor nipt yaptırınca. Hangi şirkete yaptırdın?Tamam canım haberleşelim aynen sonuç enfeksiyon danda randevum var şu toxo denilen zıkkım pozitif olduğu için nipt testini yapan şirket sonuç temiz sağlıklı gelirse içiniz doğuma kadar rahat eder diğer taramalara gerek kalmaz dedi ama sanırım 20. Haftalarda organ taraması yapılıyor
Mutlaka canım. Ya cinsel ilişkinin normal doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor. Ben de benimkine bi kere şey demiştim. “ya biz ilişkiye bile girmezsek ben nasıl normal doğurucam”korkuyorlar yaaaaa sanki bunlar hamile
Benimkini bıraksan doğuma kadar olmaz yapmayalım bişey olur diyoDoğumdan sonra çok olur sanki diyorum. Dur bakalım şuana kadar sıktı dişini ama bi yerden sonra patlarlar sanıyorum
Ya evet canım bence de susuzluktan oluyor çünkü doğru düzgün su içemiyorum bulantıdan su daha çok bulandırıyor midemiİnşallah sen de rahatlayacaksın canım geçen haftalarda bana da inanması zor geliyordu.
ben de yaşadım 14. Haftaydı galiba şiddetli baş ağrısı. Atak gibi gelip geçti. Bol su iç. Susuzluk baş ağrısını tetikliyor.
Demir ilacına basladım ama sırf bulantı olur diye gece alıyorum kusmalar öğlen 1 gibi oluyor acaba onun etkisi mi ankamadımBen 17. Haftadayım hala ara ara oluyor özellikle sağa sola çok koşturduğum zaman. Normaldir bence bıçak gibi kesilip gitmiyor arar ara yokluyor :) ben iyiye yoruyorum o arada olan bulantıları burdayım hee diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?