Nipt olsa da organ taraması yapılıyor ki. O genetik hastalıklara bakıyor , organ gelişimi farklı bir şey diye biliyorum. Üçlü test, amniyosentez falan gerekmiyor nipt yaptırınca. Hangi şirkete yaptırdın?
Mutlaka canım. Ya cinsel ilişkinin normal doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor. Ben de benimkine bi kere şey demiştim. “ya biz ilişkiye bile girmezsek ben nasıl normal doğurucam” hee öyle mi oluyo o ya diyip yanaşmıştı
Oda yapıyor olabilir ama genel olarakta oluyor olabilir çünkü dediğim gibi ben demir almıyorum ama bende de gidip geliyo bulantı durumları. Geçen biri şey demişti 6. Aya kadar gelir gider sonra tamamen kesilir hep inanıyoz bakalım
Senin olabilir o zaman canım Hatta 29 Ekim doğarsa adını Mustafa Kemal koyarız diyor. Ama bizim için hayal , gerçekten çok güzel birşey öyle denk gelmesi
Senin olabilir o zaman canım Hatta 29 Ekim doğarsa adını Mustafa Kemal koyarız diyor. Ama bizim için hayal , gerçekten çok güzel birşey öyle denk gelmesi
Benim de gelmez gibi canım his tamamen ama bana erken doğuracağım gibi geliyor taaa en başından beri içime doğan Ekim ortası doğacağı yönünde bu çocuğun
Rüyamda da sürekli 15 rakamını görüyorum
Eğer 15 Ekim de doğarsa bilin ki ben erdim haha
Az evvel e bebekten çıktım ay erken ama orayı gezmeyi bile seviyorum nasıl tatlış şeyler var penye battaniye ler yumuşacık hastane çıkışları uygun gibi başka bir mağazada beğendim 1200 dü orda 600 ama harikalar şu bebişler sağlıkla gelsin inşallah
Bende e bebek in uygulamasından ana kucağı ve arabası hariç aklınıza gelebilecek herseyini ekledim anne yani besik dahil bakayım fiyatlarına diye 9bin tutuyor buralarda da baktım mesala e bebek indirim zamanı yakalanırsa bence uygun gibi
Bende e bebek in uygulamasından ana kucağı ve arabası hariç aklınıza gelebilecek herseyini ekledim anne yani besik dahil bakayım fiyatlarına diye 9bin tutuyor buralarda da baktım mesala e bebek indirim zamanı yakalanırsa bence uygun gibi