2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen öyle nipt plus diye bir yer tıpta yönlendirdiler inşallah hayırlı sonuç çıkar

Ahahjdjdkd bende aynısını demiştim oda aynı tepkiyi vermişti ama o zaman yasaktı tabi bize dr tarafından
Demir ilacına basladım ama sırf bulantı olur diye gece alıyorum kusmalar öğlen 1 gibi oluyor acaba onun etkisi mi ankamadım
Oda yapıyor olabilir ama genel olarakta oluyor olabilir çünkü dediğim gibi ben demir almıyorum ama bende de gidip geliyo bulantı durumları. Geçen biri şey demişti 6. Aya kadar gelir gider sonra tamamen kesilir hep inanıyoz bakalım

Benim adete göre 15 Ekim ama eşim çok alem azcık daha durup 29 Ekimde doğar belki Cumhuriyet'in 100.yıldönümü doğmuş olur havaya bak diyor
Aynı muhabbeti yaptık sabah
Benim sat a göre 31 Ekim 29 unda gelme ihtimali çok yüksekkk

Senin olabilir o zaman canım Hatta 29 Ekim doğarsa adını Mustafa Kemal koyarız diyor. Ama bizim için hayal , gerçekten çok güzel birşey öyle denk gelmesi
Benim de gelmez gibi canım his tamamen ama bana erken doğuracağım gibi geliyor taaa en başından beri içime doğan Ekim ortası doğacağı yönünde bu çocuğun
Rüyamda da sürekli 15 rakamını görüyorum
Eğer 15 Ekim de doğarsa bilin ki ben erdim haha

Bende e bebek in uygulamasından ana kucağı ve arabası hariç aklınıza gelebilecek herseyini ekledim anne yani besik dahil bakayım fiyatlarına diye 9bin tutuyor buralarda da baktım mesala e bebek indirim zamanı yakalanırsa bence uygun gibi

Aynen orası pahalı derdim ama tam tersi indirimi takip etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…