2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya öylede bugün tüm gün bir bulantı gerçekten bıktırdı

Çok şükür şu içmeye de başladım, ben de içemiyordum midem çamaşır makinesi gibi oluyordu su içince su çok önemli canım yudum yudum da olsa zorla içmeye çalış limon sık salatalık nane falan bişeylerle dene içmeye çalış. Bebeğin sağlığı için de çok önemli çünkü.

Ben bugün yolda karşıdan karşıya geçerken hafif hızlı geçtim koşma denmez ama tempolu geçtim koşma gibiydi hızlı olmamakla birlikte ağrı leke kan yok bür şey olmamıştır değil mi ??

Amin canım inşallah seneye bu zamanlar benimki emekledi benimki diş çıkardı diye konuşuruz
Ahh inşallah amin
Ya öylede bugün tüm gün bir bulantı gerçekten bıktırdı
Bulantı biraz sinir bozucu oluyo benim içinde. Birde sonrasında baş ağrısı cabası inşallah biran evvel sağlıkla hafifler şikayetlerin

Ben bugün yolda karşıdan karşıya geçerken hafif hızlı geçtim koşma denmez ama tempolu geçtim koşma gibiydi hızlı olmamakla birlikte ağrı leke kan yok bür şey olmamıştır değil mi ??
Yok canım niye olsun. Benim doktorum aksine tempolu yürü der hep. Sorun olacağını sanmam :)

Yok canım ondan bir şey olmaz

Kızlar selam bizde 15+1 olduk haftaya 16.haftada kontrolümüz var o zaman doktora da soracağım ama size de sorayım kas ve eklem sağlığım için pilatese başlamayı düşünüyorum ama daha önce hiç pilates yapmadım şimdi aranızda hamile pilatesi yapan ya da bir fizyoterapist ile çalışan var mı?

Bununla bir şey olacak olsaydı, pekçok bebek anne karnında ölürdü. Hamile anneler ne işte ne evde çalışamazdı.
Kaldı ki , sizin ağrı bile olmamış

Bu kadar evhamlı olursanız, bebek sonrası daha zor bir hayat bekler sizi :)
Biraz rahat olun:)

Benim adete göre 15 Ekim ama eşim çok alem azcık daha durup 29 Ekimde doğar belki Cumhuriyet'in 100.yıldönümü doğmuş olur havaya bak diyor
Çok güzel keşke 29 ekimde doğsalar Benim doğum miadında olursa yani 39-40da ekimin ilk 15 günü ama 37-38 de eylülün sonuna geliyor bakalım ne yapacaklar
Bu arada Mustafa Kemal ismi de çok güzel soyisimde uyuyorsa muhteşem olurdu

Bu arada biz ismimizi netleştirdik gibi bakalım

Kızlar hastane çıkışı kaçlı ve kaç adet almak gerekir acaba. Abartmak istemiyorum çok uzun süre kullanılmıyormuş malum. Maviş bahsetmişti bi kez ama aklımda kalmadı yine bi danışayım dedim bakınıyorken.

Ben iki tane aldım yenidoğan olarak zaten son haftalarda bebeğin kilosu da belli oluyor iri bir bebek olursa fazla kullanılmaz diye çok almayı düşünmüyorum bir boy büyüğünden daha fazla alırım diye düşündüm

Keşke elimde olsa
Ama elimde değil.
İnsan korkuyor Allah esirgesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…