İnşallah görmüyordur zira dün eşimle çok acayip rüyalar gördüm deBende gördüğüm rüyaları bebek de goruyormu diye google da aratmistim
Çookk tatlı canım güle güle giysin sağlıklaYa kızlar şuna bakın babası oğluşuma ne almış
Amin inşallah o günleri görürüzÇookk tatlı canım güle güle giysin sağlıkla
Sağlıkla mutlulukla giymek nasip olsunYa kızlar şuna bakın babası oğluşuma ne almış
Amin canım inşallah seneye bu zamanlar benimki emekledi benimki diş çıkardı diye konuşuruzSağlıkla mutlulukla giymek nasip olsun
Maşallah bebişe35 haftada 2980 doğmuştu canım boyuda 50 cm di dr tam zamanında doğsa iri bir bebek olurdu dedi
Ya öylede bugün tüm gün bir bulantı gerçekten bıktırdıAhahjdjdkd bende aynısını demiştim oda aynı tepkiyi vermişti ama o zaman yasaktı tabi bize dr tarafından
Oda yapıyor olabilir ama genel olarakta oluyor olabilir çünkü dediğim gibi ben demir almıyorum ama bende de gidip geliyo bulantı durumları. Geçen biri şey demişti 6. Aya kadar gelir gider sonra tamamen kesilir hep inanıyoz bakalım
Çok şükür şu içmeye de başladım, ben de içemiyordumYa evet canım bence de susuzluktan oluyor çünkü doğru düzgün su içemiyorum bulantıdan su daha çok bulandırıyor midemi
Bir iki haftaya en azından su içebilecek kadar rahatlarsam baş ağrım ve bu aşırı halsizliğim geçecek bence en azından çünkü yataktan kalkamayacak kadar kötü hissetmem de bence susuzluktan oluyor
Canımın su ve kahve isteyeceği günleri hasretle bekliyorumkahvemi de çok özledimmmm
Ahh inşallah aminAmin canım inşallah seneye bu zamanlar benimki emekledi benimki diş çıkardı diye konuşuruz
Bulantı biraz sinir bozucu oluyo benim içinde. Birde sonrasında baş ağrısı cabası inşallah biran evvel sağlıkla hafifler şikayetlerinYa öylede bugün tüm gün bir bulantı gerçekten bıktırdı
Yok canım niye olsun. Benim doktorum aksine tempolu yürü der hep. Sorun olacağını sanmam :)Ben bugün yolda karşıdan karşıya geçerken hafif hızlı geçtim koşma denmez ama tempolu geçtim koşma gibiydi hızlı olmamakla birlikte ağrı leke kan yok bür şey olmamıştır değil mi ??
Yok canım ondan bir şey olmazBen bugün yolda karşıdan karşıya geçerken hafif hızlı geçtim koşma denmez ama tempolu geçtim koşma gibiydi hızlı olmamakla birlikte ağrı leke kan yok bür şey olmamıştır değil mi ??
Ben bugün yolda karşıdan karşıya geçerken hafif hızlı geçtim koşma denmez ama tempolu geçtim koşma gibiydi hızlı olmamakla birlikte ağrı leke kan yok bür şey olmamıştır değil mi ??
Benim adete göre 15 Ekim ama eşim çok alem azcık daha durup 29 Ekimde doğar belki Cumhuriyet'in 100.yıldönümü doğmuş olur havaya bak diyor
Çok güzel keşke 29 ekimde doğsalarBenim de gelmez gibi canım his tamamen ama bana erken doğuracağım gibi geliyor taaa en başından beri içime doğan Ekim ortası doğacağı yönünde bu çocuğun
Rüyamda da sürekli 15 rakamını görüyorum
Eğer 15 Ekim de doğarsa bilin ki ben erdimhaha
Ben iki tane aldım yenidoğan olarak zaten son haftalarda bebeğin kilosu da belli oluyor iri bir bebek olursa fazla kullanılmaz diye çok almayı düşünmüyorum bir boy büyüğünden daha fazla alırım diye düşündümKızlar hastane çıkışı kaçlı ve kaç adet almak gerekir acaba. Abartmak istemiyorum çok uzun süre kullanılmıyormuş malum. Maviş bahsetmişti bi kez ama aklımda kalmadı yine bi danışayım dedim bakınıyorken.
Keşke elimde olsaBununla bir şey olacak olsaydı, pekçok bebek anne karnında ölürdü. Hamile anneler ne işte ne evde çalışamazdı.
Kaldı ki , sizin ağrı bile olmamış
Bu kadar evhamlı olursanız, bebek sonrası daha zor bir hayat bekler sizi :)
Biraz rahat olun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?