2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben artik merak etmiyorum ya
Baskilardan skldim hergun tlfn tlfn ee ne geldimi sonuc ne oldu acaba doktorumu arasan
Merakim kalmadi
Er yada gec ogrenecez artik
Benim bu cumaya kaldi gibi gorunuyo

Siz nezaman ogrenirsiniz?
Yarına burda annemlerde doktora randevu aldım bakalım soyleyecekler mi

Ay kızlar şimdi geldim ayda bir gidince insan çok kötü oluyor acaba iyi mi bi şey olmuş mudur diye kendimi yedim durdum
Elhamdulillah bebiş çok iyiymiş sadece bana idrarda biraz kan var suyu az içiyorsun galiba dedi yutkunma eyleminin midemi bulandırdığını bu yüzden içermediğini söyledim ayriyeten ben sodayı sordum içebılırsın dedi aromalıları sordum şeker olmamasına dikkat et dedi

Gözünüz aydın canım. Herşeyin iyi olmasına sevindim. Cinsiyetini de öğrenmek nasip olur inşallah yakın zamanda. Önemli olan iyi olmanız
Kızlar bim e güzel şeyler geliyor
Ooo baya bişey geliyor bakmak lazım

Gözünüz aydın canım. Herşeyin iyi olmasına sevindim. Cinsiyetini de öğrenmek nasip olur inşallah yakın zamanda. Önemli olan iyi olmanız

Ooo baya bişey geliyor bakmak lazım
Aynen canım önceliğimiz sağlık ve gelişim çok şükür iyiyizz hepimiz güzel haberler alalım inşallahh

Hayattaki şansımız Ben de ilkinde 25 den fazla aldım kg. ama çocuk 3250 dogdu sonra şişi de inince 2850 kaldı şok olmuştum İkincide 15 aldım 3600 dogdu hiç şişi yoktu direkt emdi ve aldı. Her bebek birbirinden değişik oluyor.
Karın cıkmasıyla bebıs kılosunun alakası zıfır zıfır zıfır hiç oyle dusunme yengem ikincide 5 kılo aldı sadece cocuk 3600-800 mü me doğdu ben 17 kılo aldım 2980 grm

Yarına burda annemlerde doktora randevu aldım bakalım soyleyecekler mi
Beni de etiketle belli olursa :)

Kizlar merhaba 15 haftalikken kesin cinsiyet belli olur mi varmi aramizda 15 haftalikken kesin ogrenen?
Evet benim belli olmuştu. Kesin kız demişti. Oğullarım ise 18 19 a kadar açmadıkları için kıza benziyor deyip erkek çıkanlardandı

Hanımlar az çok hepimizin göbüşü çıkmıştır diye tahmin ediyorum.genelde yaygın göbek kız sivri dışa doğru büyüyen göbek erkek derler ya tutan oldu mu acaba bu teoriye göre ben kendime hep kız göbeği gibi dedim kız olma ihtimali yüksek dedi doktorum şimdilik tuttu yani sizde nasıl?

Benim göbek de yaygın ve detaylı ultrasonda kız gözüktü cinsiyetimiz haftaya 16 oluyoruz bir sonraki muayenede kesinleşir herhalde

Benim bugün acayip içim daralıyor kızlar bu hormonlardan mıdır ya.. Çalışmak bile istemedim izin aldım öğleden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…