2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim bugün acayip içim daralıyor kızlar bu hormonlardan mıdır ya.. Çalışmak bile istemedim izin aldım öğleden sonra
Ayy al benden de o kadar. Sabah annemi doktora götürdüm sanki sırtımda taşıdım? İşi gücü bıraktım eve geldim saçıma maske yaptım ayaklarıma vazelin sürüp çorap geçirdim bir de limonlu çay yaptım oturuyorum tv karşısında 3 saattir.

Hormonlar + hava diyelim bence bende bgün hiç çalışamadım düzgün çıkış saatini iple çekiyorum.

Valla ne tuhaf bişiymiş , bakalım daha neler görücez. Bu kadar huzursuz olunca kalkıp doktora gittim , çok şükür bebeğim iyiymiş onu görmek iyi geldi.

Valla ne tuhaf bişiymiş , bakalım daha neler görücez. Bu kadar huzursuz olunca kalkıp doktora gittim , çok şükür bebeğim iyiymiş onu görmek iyi geldi.
Bazı günler de gereksiz bir sinir ve anksiyete oluyor üstümde. Geçen eşim telefona yarım saat dönmedi diye kafamda bin tane felaket senaryosu kurup nerdeyse panik atak geçirdim kaza mı yaptı ne oldu diye. Eşime aşırı düşkün olmaya başladım bir de bu dönemde ben ara ara ki normalde bağımsız bir çiftizdir öyle aşırı mıçmıç değiliz aklım çıkıyor ona bişey olacak diye.

O göbek 24 de belli oluyor ama zaten o zaman netleşir

Benim galiba öne doğru alt göbeğim şişti etkek cinsiyeti

Kızlar ya benim vajinamda sabahtan beri batma var böyle birşey yaşayan var mı aranızda bu haftalarda

Ah bu hormonlar Allah yardımcımız olsun ,bebiş sağlıklı olsun da idare edicez artık

SElam kizlar . Mide bulantisi yasayan var mi ? Benim hala gecmedi ve ben doktor degistirmek zorunda kaldim . Bana balik yagi vitamini , D vitamini ve kan ilaci verdi . Progestan kullaniyordum onu bırak dedi ben sasirdim cunku diger doktorum gebeligin sonuna kadar bir tane seklinde kullanmaya devam edeceksin demisti simdi ki ise bir sorunun yok olursa duruma gore bakariz ama kullanmana gerek yok dedi.

Selam. Benim yemeği çok kaçırınca oluyor onun dışında pek yok ama hala yaşayan arkadaşlar var. Progestan 12.haftadan sonra gerekmiyorsa risk yoksa yine de iç diyen doktor duymamıştım hiç. Benim dr 10.hafta bıraktırdı.

Benimde doktor kanaman yoksa birakabilirsin dedi. Bende biraktim. Kan ilaci ve decavit kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…