2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Oy seni yerim maşallah taze bademim gram gram yerim seni Bana da aynen böyle demişti ayyyy kızıma arkadaş geliyoooo

Maşallah papatyamaviş kaç haftalık gram söyledi :)
Ben adete göre 15+2 büyümesine göre 16+2 yim. Bana da söyledi 14 cm 143 gr imiş bebiş Hatta organlarına bile baktı. 2 böbreğini gösterdi, idrar torbasını gösterdi. Üst dudağı oluşmuş net olmasa da bi yarık dudak durumu da yok dedi. Doktorumu yeni değiştim şaşırttı beni bu kadar ayrıntılı bakması , ben her muayenede oluşan görünen organlara bakıyorum dedi

Gözün aydın canımBence iki farklı doktor da kız diyorsa kızdır
Sağlıkla gelsin minik

Maşallah miniğe
Bakalım benim de cumartesi kontrolüm var tam 16 hafta olacağız.
En son 13 nisanda görmüştüm miniğimi bakalım büyümüş mü

Maşallah bebişe, hadi bakalım hayırlısı

Hadi gözün aydın kuzum canım benim

Maşallah papatyamaviş kaç haftalık gram söyledi :)

Oy seni yerim maşallah taze bademim gram gram yerim seni Bana da aynen böyle demişti ayyyy kızıma arkadaş geliyoooo

Gözün aydın canımBence iki farklı doktor da kız diyorsa kızdır
Sağlıkla gelsin minik
Teşekkürler kızlarım çok şükür sata göre 15+3 bugün , baş mide bacak ayrı ayrı ölçtü 16+4 ile 17+2 arası cıktı ölçümler
Baya uzun uzun baktı inceledi heryerıni cok memnun kaldım gerçekten
Özlemim sanırsamsa artık kız dıyebiliriz dimi bacak arası da boştu

Canim gozun aydin bebisin kiz olucak gibi gorunuyo

Suan benim elimde zarf var icinde ya kiz ya erkek oldugu yaziyo bende geline veriyorum suan
Cuma aksami ogrenicem bende artik

Gözün aydın diyelim artık bence ya

Evet var canım baya bir süre kursa gittim sonra evde kendim devam ettim bel fıtığı var bende çok çok iyi geliyor yoga bana
Zihnen de çok dinginleştiriyor şu ara en ihtiyacım olan şey zihnim Hindistan trafiği gibi susturamıyorum da
Yürüyüş de çok iyi ya bağırsaklara bire bir evet
Ben de yazı bekliyorum yürüyüş için iyi olacağım yazın havalar mis olacak yürüyeceğim her akşam diye inşallah öyle olur

Suan benim elimde zarf var icinde ya kiz ya erkek oldugu yaziyo bende geline veriyorum suan

Ay bende öğrensem mi öğrenmesem mi çok kararsızım ya
Sen cinsiyet partisi mi yapacaksın ? fjdh

De gitsin minnoşum

Teşekkür ederim kuzum ay seninkinde öğrenelim hayırlısı ile
Gözün aydın diyelim artık bence ya
Ay aydı aydı içim kıpır kıpır çok şükür Rabbim’e
De gitsin minnoşum
Dedim gitti minnoşummmmm

Valla bana 12.haftada iki doktor erkek dedi iki doktor söylediği için bence doğrudur diye düşünüyorum.
Ve karnım da gerçekten çıktı sivri top gibi bir karın
Benimde öyle ama kız dedi görmek için de çok cabaladi bu hafta kontrol haftam net belli olur artik

İnsan her hafta gidip görmek istiyor değil mi Enerjim artıyor valla gördüğümde Büyümüştür tabi
Ay öyle valla ben o yüzden hem özele hem devlete gidiyorum ikisi de 1 ay sonraya kontrol diyor 2 haftada bir görüyorum miniğimi
İnşallah sağsağlim kavuşuruz evlatlarımıza

Benimde öyle ama kız dedi görmek için de çok cabaladi bu hafta kontrol haftam net belli olur artik
Hadi inşallah bakalım bizimki direk gösterdi kendisi şezlongta uzanır gibi elleri de kafasının altına koyup yatıyordu bacak arası da gayet netti doktor hatta oranın fotoğrafını eşime verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…